aaa benimde buna benzer oldu canım,benimde baştan beri düşük tehlikem vardı,arada kanamalarım oluyordu ama lekelenme tarzında,neyse düşük yapacağım gün doktora gittim,doktor altımdan ultrasonla baktı ama sanki o an dünyam yıkılmıştı,çok ama çok canım yandı,ağrısından bağırmıştım,halbuki hamilelik çncesi alttan muayehaneye alışığım,o konuda sıkıntılı biri değilim.neyse zaten akşamındada kasılmalar başladı,acile kaldırıldım,değerler normal çıktı sabahta bebeğin kalp atışları vardı taburcu oldum tabi bu arada kanamalarım başladı.ertesi akşam kasılmalarım tekrar başladı,öleceğimi sandım,ağrı 3 dakika giriyor,1 dakika duruyor,tekrar acile gittik,ben ayakta dikelirkende suyum geldi,sonrası malum.benim bebeği araştırtmak hiç aklıma gelmedi,kabus gibi birgündü,narkozdan kendime gelip ayıldığımda bebeğimin üstünü peçeteyle örtmüşler,yanındada yeni doğmuş bir bebek.ben düşük nedenini doktorun alttan spekülümle bakmasına bağladım,o spekülüm soktu çünkü ama bilemiyorumda öncesindede kanamam vardı.kimsenin günahınıda almak istemiyorum,belki öyle denk geldi.offf Allah'ım hakkımızda hayırlısını ver.