- 24 Mayıs 2011
- 1.348
- 38
- 158
arkadaslarım merhaba beni hatırladınız mı
1.asılamamın tutmaması nedeniyle doktorumun zaten tutmaz bosunaydı demesi üzerine de tüp bebeğe gectik ocak adetimle beraber. 10 gündür MENEGON iğne vuruluyordum ancak çoğul yumurtaladığım halde asılamadaki gibi yumurtalarım 4 günde gelişemedi malesef![]()
doktorum bugün bana PPLİKİSTİK OVERSİN dedi! şok oldum! ki bundan önce sürekli gittiğim doktorlar hiç yumurta sorunum olmadığını, sperm eksiklği sorunumuzun bende sorun hiç olmadığı için tedavide sansımızın çok yüksek olduğunu söylemişlerdibugün çok üzüldüm çünkü yumurtalarım gelişemediği için tedavim iptal oldu
hastaneden eve ağlıyarak geldimhala da iyi değilim bir çok seyi düşünüp kendimi rahatlatsamda birden bu durum nasıl oluştu moralim altüst oldu
saskınım yani
sizleri özledim
112
JOLIYY
GOGİ
ismini tam net anımsayamadığım arkadaslarım nasılsınız ?
çok merakındayım inş.aramızda hamiş vardır inş..bir umut arıyorumda
dualarım sizlerle , beni de unutmayın dualarınızda olur mu arkadaslarım![]()
Cnmm selamm; Hiç moralini bozmaa. Bi çoğumuz polikistik overiz zatenn alışıyo insann :) Her bünyede farklı işliyor muhakkak ama sana bişey söylemek istiyorum bir polikistik over olarak. Ne zaman menegonla başlasam benimde yumurtalarım büyümüyo. Ondan gonal f'e atladığımda acayip gelişiyolar. Sonra büyümeyi durdurmak istediğimizde tekrar menogon alıyorum . Belki bünyeden bünyeye değişiyodur. Ama benim gonal f'e aşırı duyarlı hemen büyütüyo yumurtalarımı. En azından bir dahaki tedavinde gonal f yazdırmak için söyle istersen dr'una. Arada bi uğraa habersiz bırakma bizi