- 9 Nisan 2025
- 1.001
- 631
- 38
Peki Allah korusun bir şekilde gebelik sonlanırsa ne olacak ücretin kalanı iade ediliyormu yapılmış işlemlerin fiyatını düşüp
Kim ne derse desin ben olsam gitmezdim çok pimpirikliyim sen yinede doktora sorarsın amaArkadaşlar bi şey sormak istiyorum aranızda lazer yapan ya da yaptıran var mı ? Hamilelikte bunlar zararlı mı yasak mı?
Oy maşallahBiz bugun 7+0 yaban mersini olduk teyzesiİnşallah kavun, bal kabağı olacağı zamanlarıda görürüz
Ben kendim lazer yapıyordum ama uygun olmaz bence şuan bu dönemde yapmıyorumArkadaşlar bi şey sormak istiyorum aranızda lazer yapan ya da yaptıran var mı ? Hamilelikte bunlar zararlı mı yasak mı?
Ödeme kolaylığıda varmış aslında bir yandan aklıma yatmaya başlıyor ama fiyatlarda yüksek geliyor ister istemez ya ben yine bir araştırırmEvet, iade ediyorlar
Zaten bütün ücreti tek seferde ödemiyorsun
İlk aldığında bir kısmını ödüyorsun sonra 6. ayda bir kısmını ödüyorsun en son taburcu olurken kalanı ödüyorsun, üçe bölüyorlar yani ve her ödemede de taksit yapıyor kartla ödeyeceksen
Ben kendim evde yapıyorum da yani gebelik düşünmeye başlayalı zaten genital bölgeye yapmıyorum rahim tarafına ama kol bacak yüz yapmakta mı zararlı acabaKim ne derse desin ben olsam gitmezdim çok pimpirikliyim sen yinede doktora sorarsın ama
Ben ipl cihaz kullanıyordum evde ama içeriğinde yazıyor sakıncalı olduğu ki normal lazerin atışı daha zararlıdır benceArkadaşlar bi şey sormak istiyorum aranızda lazer yapan ya da yaptıran var mı ? Hamilelikte bunlar zararlı mı yasak mı?
206 çıktı.Bizimle de paylaş canım
Aslında mantıklı sorup fikir edinilebilir teşekkür ederim canım
merhaba bursada sevdiğin pozitif olan ılımlı özel kadın doğum doktoru var mı acaba bildiğin veya tavsiye edebileceğinBursa’dayım
Bilmiyorum ki tahmini doğum 29 temmuz diyor google ama doktor birşey demedi ben bir tek burayı takip ediyorum ama orayada bakayım hemenRica ederim canım
Ben bir şey almadan hemen ona soruyorum kaç adet olsun ve en iyisi hangisi diye
Bir de siz temmuz sonu gibi doğuracaksınız herhalde
Temmuz 2026 annelerini de takip ederseniz herkes aynı anda aynı şeyleri yaşıyor ve zamanla grup çok kalabalıklaşıyor
Test, vitamin, alışveriş gibi bir sürü konuda fikir alışverişi yapılıyor iyi oluyor
merhaba bursada sevdiğin pozitif olan ılımlı özel kadın doğum doktoru var mı acaba bildiğin veya tavsiye edebileceğin
Bilmiyorum ki tahmini doğum 29 temmuz diyor google ama doktor birşey demedi ben bir tek burayı takip ediyorum ama orayada bakayım hemen
Yerinde duruyordur annesi kaçacak yeri yok
Evet teyzeleri kontrol bitti yolda dinlenmek için oturdum haber veriyim dedim yürüyerek dönüyoruz 1 saatten fazla yol az kaldı ama eveİsteyenin bi yüzüüü demişler:) sen ricanı yap da bakalım verirler
Amiiinnnn amiiinn amiiiinnn Allah duysun sesini sağlıkla gelsinler inşallahDoktorlar 40 haftaya göre söylüyor ama 38 sonrasını bekleyin diyorlar
Hele sezeryan istiyorsan zaten direkt ağrılar sancılar gelmeden 38 sonu gibi alırız diyorlar ama tabii bebeğin daha da erken gelmesi ayrı bir konu
Sağlıkla gelsin tüm minnoşlar
Eeee ama bu tek bebekEvet teyzeleri kontrol bitti yolda dinlenmek için oturdum haber veriyim dedim yürüyerek dönüyoruz 1 saatten fazla yol az kaldı ama eve
Büyümüş fasulye 9+1 ile uyumlu çıktı yumurtlama ya göre tam gününe uygun cok şükür bir sıkıntımız yoksizce cinsiyet neye benziyor fikriniz varmı
Eeee ama bu tek bebekMaşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın güzel gidiyor gebeliğin hep böyle gitsin inşallah. Ben hiç anlamam ama kız bebek diyim Kız çocuklarını büyük bir şans olarak görüyorum biraz
Ben ilk gebelikte hep kızım olsun diye dua ettim erkek bebekti ve kaybettim bunda hiç ağzımdan öyle bir kelime çıkmıyor sağlıkla gelsin inşallah başka şey istemem diyorum hep. Ama Allah ta biliyor ya kız çocuklarına aşırı bir düşkünüm eşimde ilk öğrendi şoku atlattı sonra onunda içine kız bebek doğduBen de sabahtan beri senin kızın olacağını hissediyorum canım biliyor musun
Ben normalde kimsenin cinsiyetini tahmin edemem
Birkaç saat önce konuşurken hissettim birden
Neyse dedim yazmayayım
Şimdi bir kez daha konusu açılınca söyleyeyim dedim
Ben ilk gebelikte hep kızım olsun diye dua ettim erkek bebekti ve kaybettim bunda hiç ağzımdan öyle bir kelime çıkmıyor sağlıkla gelsin inşallah başka şey istemem diyorum hep. Ama Allah ta biliyor ya kız çocuklarına aşırı bir düşkünüm eşimde ilk öğrendi şoku atlattı sonra onunda içine kız bebek doğdu
Hissini paylaştığın için teşekkür ederimHissin bilgin fikrin ne olursa olsun mutlaka söyle bana karşı en azından öyle olmanı isterim hepimiz tecrübe ediyoruz birbirimizin hisleri bilgileri tecrübeleride önemli bence o yüzden hep rahat ol Korkuyorum inşallah kız ya da erkektir diyemiyorum o yüzden Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat olsun hepimizin minişi
Amiiiinnnn inşallahBen teşekkür ederim canım samimiyetin için
Çoğumuzun ilk gebeliği o yüzden bence de cinsiyetin pek önemi yok
Önemli olan hepsi sağlıklı olsun, sağlıkla gelsin ama tabii insanın gönlünden bir cinsiyet geçiyor olabilir, bu çok normal
Allah herkesin gönlüne göre versin, kimseye üzüntüler yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?