ekim - kasım aylarında dondurulmuş embriyo transferi yapacak olan var mı

Merhabalar. Bende Medicana Beylikduzu Selman bey'in hastasiyim. Benimde agustos ayinda dondurulan 4 adet 5.gun embriyom mevcut. Rahimde yapisiklik gordugu icin dr. donduruldular. Sonrasinda gerekli ameliyati oldum ve 20 gundur estrofem + progestan kullaniyorum. Yarin son gunum ilaclarda. Adet olmayi bekleyecegim bu hafta. 3.gunu dr. gidip transfer icin calismalara baslayacagiz. Yani tahminen 15-20 gun icerisinde bir sorun cikmazsa transferim olacak gibi nihayet. Hemen hemen hepimizin ayni tarihlere denk gelecek sanirim. Umarim hepimiz icin en hayirlisi olur.

canım hayırlısı olsun inşallah. bende ilaçları kullanıyorum 22sinde kontrole gideceğim daha sonra transfer için gün verecekler. Aynı günlerde aynı hastanede olacağız kısmetse :)

Hayırlısı olsun canım. Güzel sonuçlarını bekliyoruz. :)

merhaba arkadaşlar.benim de ayın 22 sinde dondurulmuş transferim olacak eğer bebişlerim düzgün çözülebilirse tabi :) bizim 3.denememiz olacak. sorunumuz pko

Arkadaşım güzel düşün güzel olsun sonucu kısmetse güzel bir şekilde çözünüp bebişlerin sana sıkı sıkı sarılacak :) çoğumuzun ortak sorunu pko rabbim yardımcımız olsun. Peki sende kilo sorunu var mı?

canım hayırlısı olsun inşallah. bende ilaçları kullanıyorum 22sinde kontrole gideceğim daha sonra transfer için gün verecekler. Aynı günlerde aynı hastanede olacağız kısmetse :)
Cnmici kimbilir belkide simdiye kadar pek cok kez yanyana sira beklemisizdir burdan gelismeleri mutlaka yazalim

Cnmici kimbilir belkide simdiye kadar pek cok kez yanyana sira beklemisizdir burdan gelismeleri mutlaka yazalim

kimbilir :) mutlaka yazışalım. bu arada bir dua öğrendim çocuk isteyenlerin günde 100 defa okuması gerekiyormuş rabbi hebli minessalihin. rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin hepimize inşallah.

Akar8183 benim işler biraz karışık. Ben 2010 da tüp bebek tedavimi Alman Hastanesi'nde yaptırmıştım. Dondurulmuşlarım da oradaydı. Şimdi ben Samsun'a taşındım, Alman Hastanesi de battı!.. Şu anda hastane kapalı ama benim ilk tedavimi yapan doktorum Alman Hastanesi'nin bu tasfiye sürecinde de yer alıyor. Şimdi Memorial'e geçmiş, haftaya gidip embriyolarımı Alman'dan onun öngördüğü Memorial artık hangisi ise oraya taşıyacağım. Doktorumun adı Melih Aygün. 4,5 sene önceki tüp bebek tedavimi de o yapmıştı, aradan o kadar şey geçti gene karşılaştık kendisiyle:)))

Bu arada Samsun'da yaptıran bir arkadaş vardı sanırım. Ben de Samsun'dayım ve transferimi İstanbul'da yaptıracağım ama dondurulmuş öncesindeki hormon tedavisi sırasında arada buradaki merkezlere de kontrol maksadıyla gidiyorum.

kızlar selam. ben de kısaca durumumu özetleyeyim. eşimde globozoosperm denen bir durum var (yuvalak başlı sperm). Tüp bebekle bile başarı şansı oldukça düşük birkaç durumdan bir tanesi. İlk denemem nisan 2014te 13 yumurtadan hiç döllenme olmadı zaten kimse şaşırmadı. evlat edinmeyi düşünmeye başlamışken (tabi birbuçuk sene süren doktor maceralarımız ve psikolojik travmalarımızdan hiç bahsetmiyorum) ağustos ayı 2. tüp bebek tedavimde mucize eseri toplanan 27 yumurtadan mucize eseri 10 tanesi döllendi. Doktorlar bile durumu "kısmet" olarak nitelendirdiler. Ancak transfer edilen 3. gün embriyosu tutmadı. 8 embriyo donduruldu ama 3 paket halinde 2li ve 3lü olarak. sanırım tek tek dondurulmuyor çözülme esnasındaki kayıplar düşünülerek. Detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. 2. başarısız denemenin ardından geçen ay histeroskopi oldum temiz çıktı.

Şimdi kasımın başında adetle beraber dondurulmuş tedavime başlıcam inşallah. Ama bu tedaviye dair hiçbir bilgim yok sanırım daha hafifi bir ilaç tedavisiyle geçiliyormuş. iki embriyo koyulacak bu sefer. çok heyecanlıyım. paylaşmak istedim allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. zor günleri bu forum sayesinde atlattım ben:)

Hadi bakalim kizlar Kasim ayi hepimize ugurlu gelsin insallah. Zaten severim kasimi, nede olsa "kasimda ask baskadir" dimi :) ayin 7'si ustelik 5.evlilik yildonumumuz. transferimde bi aksilik cikmazsa belki o gune falan denk gelir, ne guzel bir hediye olur bana :)

Canım benim ne zor zamanlar atlatmışşın evlatlık düşüneck noktoya gelmişsin hayat çok zor... Ama bak 10 tane umudun var cok sükür... Dondurulmuş tedavisi çok rahat. Sadece 15 gün kadar agızdan alınan hormonla transferimşz olacak. Moral çok önemli belliki sende güçlü bi kadınsın sakın umudunu kaybetme inşallah rabbim OL der ve olur

arkadaşım ne zor günler geçirmişsin ama sonunda bir umudun olmuş. rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah. umarım güzel haberlerini buradan bizimle paylaşırsın.

canım nede güzel söylemişsin Kasımda Aşk Başkadır. İnşallah çok ama çok güzel haberlerle buraya yazarsın. bende 22sinde kontrole gideceğim ve transfer için günüm belli olucak :)

canım nede güzel söylemişsin Kasımda Aşk Başkadır. İnşallah çok ama çok güzel haberlerle buraya yazarsın. bende 22sinde kontrole gideceğim ve transfer için günüm belli olucak :)
Cnmici bende ilac kullanimini dun bitirdim nihayet. Bugun beklenen misafir geldi (regl oldum) pazar gunu calismadiklari icin bizimkiler yrn sabahtan arayip transfer oncesi kontrol icin randevu alacagim. 3.gunu gelirsin demisti selman bey. Sanirim bende sali gunu yani 21 ekm gidecegim. 1 gun arayla basliycaz desene. :) Bu arada senin dr. kim?

yok canım. hiçbizaman çok kilolu biri olmadım.ama buna rağmen 10 kilo verdim.bir doktor bana zayıf da olsan kilo vermen işe yara pko lu olduğun için demişti. embriyoların tutunma ihtimali artar dedi ben de 3 ayda 10 kilo verdim.bakalım işe yarayacak mı? nasip..

Canım bnm dr'um da Selman bey :) transferlerimiz peş peşe olucak bu gidişle :) ben adetimin 2.günü gitmiştim hemen ilaca başlattılar fakat pco lu olduğum için 10 gün sonraya kontrol amaçlı randevu vermişlerdi çarşamba inşallah net tarih belli olucak :) hakkımızda hayırlısı olsun :) haberleşelim mutlaka

Canım hayırlısı inşallah. ben eskiden zayıftım pcolu olmama rağmen kendi kendime adet görebiliyordum. kilo aldıkça adetlerim gecikmeye hatta ilaçla olmaya başladım şimdi ise hiç olamıyorum. bu sebeple tüp bebeğe başvurduk umarım bu sefer tutar azda olsa kilo verdim.

amin canım inşallah hepimiz beklediğimiz, onlar için çabaladığımız meleklerimize tez zamanda kavuşuruz :)

Yarin icin randevumu aldim cnm ama haberin olsun Selman bey ve Aysun hn. Ayin 27 sine kadar yokmus. Demet hanimdan aldim ben. Umarim yeniden ertelememizi gerektirecek ikimizde de baska bir sey cikmaz artik. Hepimiz icin ediyorum dualarimi, sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…