Mrb canım benimde reglim 10 ekimde oldu şimdi estrofem kullanıyorum sadece p.ertesi kontrolüm var rahim duvarı yeterince kalınlaştıysa hemen koyar mı acaba nerdeyse bidahaki adet tarihim gelmiş olcak merak ediyorum çok ne zaman konulucak
Mrb canım benimde reglim 10 ekimde oldu şimdi estrofem kullanıyorum sadece p.ertesi kontrolüm var rahim duvarı yeterince kalınlaştıysa hemen koyar mı acaba nerdeyse bidahaki adet tarihim gelmiş olcak merak ediyorum çok ne zaman konulucak
Ewet canım bu p.ertesi sürecimiz aynı dewam ediyo galiba takip ettiğm kadarıylaCanım bu pazartesi mi kontrolün var seninde :)
Benimde pazartesi kontrolüm olacak inşallah . Sonrasında transfer heyecanı :)
cnmici bende 9 ekimde regl ile transfere başladım bakalım transferimizde aynı zamana mı denk gelecek :)
Adetin 19. günü olacak transferin o zaman. Benim kontrolümde 27 sinde adetin 18. günü . Acaba ne zamana transfer tarihi verecekMerhaba canım, Kontrolden sonra 6.günü transfer tarihi verdi. Geçen denememde yeterli kalınlığa ulaşmadığı için adet dönemimden 5 gün önce falan transfer olmuştum korkma dr lar her şeyin en iyisini biliyorlar. moralimiz yüksek olsun yeter ki. Ben bu sefer tedaviye başladığımdan beri günde 2 bardak nar suyu içtim ananas yedim o yüzden kalınlaştığını ve uğraştırmadığını düşünüyorum. dilersen sende dene.
merhaba arkadaşlar.benim de ayın 22 sinde dondurulmuş transferim olacak eğer bebişlerim düzgün çözülebilirse tabi :) bizim 3.denememiz olacak. sorunumuz pko
hiiç sormaa ya :) büyük heyecan o zaman başlıcakk :)Ewet canım bu p.ertesi sürecimiz aynı dewam ediyo galiba takip ettiğm kadarıylatransferden sonraki günleri nasıl sayıcam hiç bilmiyorum
Ewet canım bu p.ertesi sürecimiz aynı dewam ediyo galiba takip ettiğm kadarıylatransferden sonraki günleri nasıl sayıcam hiç bilmiyorum
Doktoruma hemşirelerime güvenim tam Allaha şükür nşye bilmiyorum içimdeki his olucak diyo tabi Allah bilir hakkımızda hayırlısı neyse onu versin nar suyu içmiyorum ama hergün nar yiyorum nerdeyse aynı olur mu ki acaba ananasta tutunmaya yardımcı diye biliyodum kalınlaşmayada yardımcıysa almıştım bugün yemeye onada başlarım p.ertesi yeterli kalınlığa ulaşırsa adetimden önce koyar belki o zaman kasım 5-6 gibi adet olucam zatenMerhaba canım, Kontrolden sonra 6.günü transfer tarihi verdi. Geçen denememde yeterli kalınlığa ulaşmadığı için adet dönemimden 5 gün önce falan transfer olmuştum korkma dr lar her şeyin en iyisini biliyorlar. moralimiz yüksek olsun yeter ki. Ben bu sefer tedaviye başladığımdan beri günde 2 bardak nar suyu içtim ananas yedim o yüzden kalınlaştığını ve uğraştırmadığını düşünüyorum. dilersen sende dene.
Meraba canım, tedavin hayırlı olsun, bende b.düzü medacana ya gidiyorum ve pkoluyum, ilk tüpe geçen sene ekim ayında başladım gebe kaldım fakat düştü, 2. denemem dondurulmuşla oldu ama tutmadı, 3. denememde dondurulmuşlarla oldu pazartesi şimdi dinleniyorum haftaya test yapıcam. Rabbim inşallah yüzümüze gülerde bu son tedavilerimiz olur...
Ewet tatlım güvenç beyin hastasıyım bendehiiç sormaa ya :) büyük heyecan o zaman başlıcakk :)
Sende güvenç beyin hastasıydın değil mi?
Doktoruma hemşirelerime güvenim tam Allaha şükür nşye bilmiyorum içimdeki his olucak diyo tabi Allah bilir hakkımızda hayırlısı neyse onu versin nar suyu içmiyorum ama hergün nar yiyorum nerdeyse aynı olur mu ki acaba ananasta tutunmaya yardımcı diye biliyodum kalınlaşmayada yardımcıysa almıştım bugün yemeye onada başlarım p.ertesi yeterli kalınlığa ulaşırsa adetimden önce koyar belki o zaman kasım 5-6 gibi adet olucam zaten
canım teşekkür ederim. bu gün transfer için gittim. yarına ertelediler.bizim kuzular 3.gün embriyosuydu.bu gün 4. gün oldular.doktor yarını beklemeye karar verdik dedi.geri yolladılar beni.nasipse yarın olucak transferim :)Seyda slm, bugun ayin 22 si sanirim transferin gerceklesti :) merak ettim nasilsin, nasil gecti? Umarim cok guzel haberlerini aliriz 10 gun sonra :)
canım teşekkür ederim. bu gün transfer için gittim. yarına ertelediler.bizim kuzular 3.gün embriyosuydu.bu gün 4. gün oldular.doktor yarını beklemeye karar verdik dedi.geri yolladılar beni.nasipse yarın olucak transferim :)
Bak yine ben:). Benim oldu sonra doktorum muayne edip ilaç verdiyumurta toplama ıslemınden sonra 2. adetınızde gecıkme oldu mu kıslar , olduysa ne kadar bı sure gecikme . bende başlıycam fakat bı turlu adet olmadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?