sevgili zambak 3,
ben heralde bu yolda kanımın son damlasına kadar uğraşırım. bırakamam.
aşılama zaten ben de enfazla 2 kere denerim.
ama o kadar çok zaman kaybettim ki.
borçları toparlayıp evlenebilmemiz 2 sene sürdü.
1 senedir evliyim ama eşim hep şehirdışında olduğu için kimi zaman denk geldik kimi zaman gelemedik.
yani 1yıldır uğraşıyorum ama en fazla 5-6 ay denk gelmişizdir.
bunca zaman kaybı varken 2 ay da aşılama için kaybediliversin.
zaten artık tahammülüm çok azaldı.
tüp negatif çıkarsa ikinciyi denemek için hiç param kalmaz.
kredi filan alıcaz heralde.
zor durumlar.
ben 36 yaşımı bitirmeme 2 ay var.
fsh değerim de 5. buçuk.
yani doktor 40 a kadar rahat çocuğun olur senin tüp için acele etmene gerek yok dedi.
eşim de bana çok destek oluyor.
yani 2 kere aşılama denicem sanırım.
herşey çok iyi değerler iyi rahim temiz.
rahim duvarında incelik vardı haplarla o da halloldu ama
olmuyor işte.....
sevgili zambak 3,
ben heralde bu yolda kanımın son damlasına kadar uğraşırım. bırakamam.
aşılama zaten ben de enfazla 2 kere denerim.
ama o kadar çok zaman kaybettim ki.
borçları toparlayıp evlenebilmemiz 2 sene sürdü.
1 senedir evliyim ama eşim hep şehirdışında olduğu için kimi zaman denk geldik kimi zaman gelemedik.
yani 1yıldır uğraşıyorum ama en fazla 5-6 ay denk gelmişizdir.
bunca zaman kaybı varken 2 ay da aşılama için kaybediliversin.
zaten artık tahammülüm çok azaldı.
tüp negatif çıkarsa ikinciyi denemek için hiç param kalmaz.
kredi filan alıcaz heralde.
zor durumlar.
ben 36 yaşımı bitirmeme 2 ay var.
fsh değerim de 5. buçuk.
yani doktor 40 a kadar rahat çocuğun olur senin tüp için acele etmene gerek yok dedi.
eşim de bana çok destek oluyor.
yani 2 kere aşılama denicem sanırım.
herşey çok iyi değerler iyi rahim temiz.
rahim duvarında incelik vardı haplarla o da halloldu ama
olmuyor işte.....
kızlar bugun dr dan geldim
esımın degerlerı dusuk oldugundan asılamaya karar vedi.
bakalım hayırlısı ıle aralık ayında başlıyoruz....:lepi:
çok şükür ki artık nelerle karşılaşacagımı biliyordum...bu belirsizlik heray olacak stresi beni bitirmişti...
canım hadi bakalım hayırlısı olsunn ilk ve son tedavin olur ve bebişin seninle olur inşallah..
arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim.
bafo aşılamayı nerde yaptırmayı düşünüyorsun?
hangi kliniğe gidiyorsun şimdi?
kızlar benim aşılamam olmadı CANIM ALLAHIM BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ.sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun.büyük Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın tüp bebek yaptırcaz kısmetse artık Rabbim o yolda elimizi boş bırakmasın...
kızlar benim aşılamam olmadı CANIM ALLAHIM BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ.sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun.büyük Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın tüp bebek yaptırcaz kısmetse artık Rabbim o yolda elimizi boş bırakmasın...
canım ya uzulme diyeceğim ama zordur biliyorum ama şöyle düşün. heseyde bir hayır vardır bir zamanı vardır.
ayrıca tüp bebek şansı daha fazla ve en kaliteli yumurta ve sperm secildiğinden cok daha sağlılklı oluyor inş. en yazkın zamandagelir. :Saruboceq:
hayırlısı canım elden ne gelir ki ben gonalf 450 iğne kullandım 7 gün vurdum 5 yumurtam vardı.özel şifada yaptırdık herşey özeldendi ilaçlara 680tl hastane 350 doktor aşılama işlemi için 350 tabi buna doktor muyene ücretini eklemedim bir muyane ücreti 150 tl.
cnm üzülme dicem ama üzülmemek elde değil bilirim yaşamıştım çünkü.gerçekten çok üzüldüm sanki benm tutmamış gibi oldu nasıl anlatsam çok iyi anlıyorum seni her şerde bizim göremediğimiz bir hayır vardır.inşl tüp bebek yaptırmanıza gerek kalmadan hamile kalırsın.sakın moralini çok bozma umudunu yitirmekızlar benim aşılamam olmadı CANIM ALLAHIM BÖYLE UYGUN GÖRMÜŞ.sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun.büyük Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın tüp bebek yaptırcaz kısmetse artık Rabbim o yolda elimizi boş bırakmasın...
hayırlısı canım elden ne gelir ki ben gonalf 450 iğne kullandım 7 gün vurdum 5 yumurtam vardı.özel şifada yaptırdık herşey özeldendi ilaçlara 680tl hastane 350 doktor aşılama işlemi için 350 tabi buna doktor muyene ücretini eklemedim bir muyane ücreti 150 tl.
gerçektende pahalıymış canım.ben çok önce bu ilk ölen kızım ilk aşılamada tutmuştu canım.o zamanlar bende gonal-f kullanmıştım ama fakültede tedavi oldugum için hiç masrafımız olmuyordu hatta yol masrafımızı bile veriyordu dolmuşla gidiyorduk 1.5 saatlik yola gidiyorduk eşimde refakatçı oldugu için onunda yol masrafını veriyorlardı.sonra maraş- elbistana gelince burada tedaviye başladık. burada özel muayene 100tl ünlü bir doktor çok yerden hasta geliyor.büyük bir yaşam hastanesi açıldı doktor oraya geçti şimdi o hastaneye gidince kendi doktorumda ücretsiz muayene oluyorum sadece aşılamayı özelinde 250 tl ye yapıyor.bana gonal -f ten daha iyi ve fiyatı uygun diye merional adlı igneyi verdi hamileydim ama düşük yaptım yine bayramdan sonra bu igneyi kullanıp son aşılamamı yaptıracam olmazsa bu kez gonal-f igneye geçecez burada tedavi görecez doktor ankaradaki profösörle diyalog içinde yumurta toplama işlemi için ankaraya gönderecek hayırlısı allahım tüp bebege muhtaç etmeden olur bebegimiz .bu son aşılamadan yana ümitliyim ama hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?