slm kızlar benimde kloemen bittim yarın kontrolüm var ama yumurtamın büyüdüğüne dair hiç umudum yok valla.bakalım oluştu mu?kafam karışık şuan biran önce yarının olmasını bekliyorum inşallah güzel hbr alırım...iyi akşamlar
canım bende doktora sordum oda çalışabileceğimi söylemişti.benim iki aşılamam farklı doktorda uygulanmıştı onda 2-3 günlük rapor almıştım.bu sefer dinlenerek geçireyim dedim.sınıf öğretmeniyim ve sınıfım çok kalabalık.ayrıca bünyem çok hassas.şu dönemde başka bi hastalıkta yaşamak istemiyorum.diğer uygulamalardan sonra hep acaba şundan mı olmadı, bundan mı olmadı diye çok sıkıntı yaşamıştım.bu sefer hiç olmazsa tutunma sırasında elimden geleni yaptım derim.bu son uygulamam zaten birazda o etkili oldu rapor almamda.inşallah bu sefer olumlu olur benim ve herkesin...
slm kızlar benimde kloemen bittim yarın kontrolüm var ama yumurtamın büyüdüğüne dair hiç umudum yok valla.bakalım oluştu mu?kafam karışık şuan biran önce yarının olmasını bekliyorum inşallah güzel hbr alırım...iyi akşamlar
tşkr ederim cnm tek dileğim bu. allah fazla aratmasın en kısa zaman isteğen herkese versinAşılaman öncelikle hayırlı olsun
inşallah bebişine bu aşılamanda kavuşursun....:Saruboceq::Saruboceq:
[/I hoşbulduk tşkr ederim inşlh tutmuştur ama bana öyle gelmiyor bu defe yine tutmadı gibi geliyor bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinCrazyŞeker aramıza hoŞgeldİn İnŞallah tutmuŞtur aŞılamann.Şİmdİden hayırlı olsun canım
evet mikrop kapmamak içinse mantıklı. ama evde de kafayı buna takma bence başka şeylerle oyalanmaya çalış.kafayı takınca ters tepiyomuş.inşallah hayırlı haberlerini alırız.biz de son 2 ay bu ilaçlarla deniycez. olmazsa 2 kere aşılama olmazsa da tüp bebek. bu süreçler insanı korkutuyo.hem madden hem manen.çalışmak zorundayım işler çok yoğun bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
[/I hoşbulduk tşkr ederim inşlh tutmuştur ama bana öyle gelmiyor bu defe yine tutmadı gibi geliyor bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
merhaba,
kaçıncı aşılaman oldu...aşılama yapmana sebep ne?
benimde eşimin hızlı hareketi %3 benimd değerlerim normal ama 14 aydır gebe kalamdım. o yuzden dr aşılama önerdi bu ay ama ben hem maddi hem manevi tek seçeneğim varsa tp bebek mi denesek diyorum. Aşılama nasıl oluyor? ve tutma oranı ne acaba?
umarım senin aşılaman tutmustur ve bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelir
öff ne zormus yaaa:uhm:
aşılamada başarı yüzdesi %25 tüp bebekte %40 ama tüp bebek çok daha zahmetli ve pahalı ayrıca doktorlar etik olarak aşılama denemeden tüp bebek yapmıyorlar. Aşılamanın iğneleri ve ilaçları çok pahalıymış ama onların bi kısmını ssk karşılıyomuş sskdan alma yolu nasıl onu bilmiyorum belki yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir.yaşın kaç neden tüp denemek istiyorsunuz? Aslında herşey normalse şu hormon haplarıyla biraz daha deneseniz.%3 hareketlilik çok kötü değil ama sperm sayısına bağlı bir de morfolojisine. Bizim de 14 aydır olmadı üstelik 37 yaşımı bitiriyorum ama hala tüp bebek diyemiyorum. Mayısa kadar da deniycem sanırım.burdan da okuduğum kadarıyla tüp bebek süreci çok yıpratıcı .insanlar boşanma noktasına bile gelebiliyor.inşallah gerek kalmaz hiçbirimizde.
merhaba,
kaçıncı aşılaman oldu...aşılama yapmana sebep ne?
benimde eşimin hızlı hareketi %3 benimd değerlerim normal ama 14 aydır gebe kalamdım. o yuzden dr aşılama önerdi bu ay ama ben hem maddi hem manevi tek seçeneğim varsa tp bebek mi denesek diyorum. Aşılama nasıl oluyor? ve tutma oranı ne acaba?
umarım senin aşılaman tutmustur ve bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelir
öff ne zormus yaaa:uhm:
:hulyacanlarım mrb bugün gittim malesef kloemen yine işe yaramadımafoldumben.farlutal verdi onu kullanıcam regl oluncada 1 ya da 2.gün iğnelere başlıcaz.dr aşılama isteyip istemediğimi bana bıraktı.ama eşim istemiyo aşılamayı çünkü hem umutlanıyoruz sonu hüsran oluyo hemde acı çekiyorum.valla kafam çok karışık.allah yardımcımız olsun.fazla aratmasın inşallah benim ve diğer arkadaşların son tedavisi olur...
zambak3 canım nasıl geçti aşılaman hayırlısıyla tutmuştur inşallah.dualarım seninle bitanem...opuyorumnanaktan:Saruboceq:
YS88 üzüldüm cannım yumoşların büyümemesine.. ben de bugün hcg yaptırdım negatif çıktı. yani gene olmadı. ama son 1 ay daha denicem sonrasında aşılama ile vakit kaybetmeyip direk tüp bebekçilerin kapısını çalıcam herralde. yine fikir değiştirdim. memorial tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum neyse moralim çok bozuk.
canım üzülme böylesi hayırlıymış demekki:teselli:
evet seni anlıyorum okadar zaman beklemek acaba tuttumu benimlemi bebişim demek
ve sonunda büyük hayal kırıklıgısenağlamasenağlama
canım bende aşılama yaptırdım beklemedeyim
ama inan şuan bişey hissetmiyorum
yani olursa tabiki sevinecem ama olmazsada karalar baglanmıycam inşallah
sende kendini toparla ve yeni bir tedaviye umutla bakkvereliniortak
canlarım tşkler güzel dilekleriniz için.hiç büyümemiş malesef.iğnelerle eylül ayında geç büyümüştü.ya tüp bebek için çok erken ben 21 yaşndayım ve 9 aydır korunmuyoruz.drum gerek görse derdi uğraşma boşyere die.bana dio sabretsen 1 yılda hamile kalırsın kendinden dio.ve peşpeşe 3 tane doğurursun eminin dio.bilmiyorum valla ama aşılama yaptırmaacağım.eşim ben sana aşılama yaparım dio.kaydirigubbakcemile3 allah yardımcımız olsun ama dün çok üzüldüm iğneleri yine vuruncam bi de ben kalçadan menogon vurunuyom tozlu canımı çok yakıyo...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?