Ekim/Kasm ay tedavi olacak ve alama yaptracak savalar hazr myz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi YS88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Stres yapma canım inşallah yumoşların büyümüştür
haberlerini bekliyoruzzzz

benimde yarın aşılamam yapılacak saat 11buçuk gibi
inşallah bir aksilik çıkmadan problemsiz bir şekilde olurrrr
allahım yardımcımız olll:Saruboceq::Saruboceq:

evet mikrop kapmamak içinse mantıklı. ama evde de kafayı buna takma bence başka şeylerle oyalanmaya çalış.kafayı takınca ters tepiyomuş.inşallah hayırlı haberlerini alırız.biz de son 2 ay bu ilaçlarla deniycez. olmazsa 2 kere aşılama olmazsa da tüp bebek. bu süreçler insanı korkutuyo.hem madden hem manen.çalışmak zorundayım işler çok yoğun bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

inşallah büyümüştür. dualarımız seninle.

CrazyŞeker aramıza hoŞgeldİn İnŞallah tutmuŞtur aŞılamann.Şİmdİden hayırlı olsun canım
[/I hoşbulduk tşkr ederim inşlh tutmuştur ama bana öyle gelmiyor bu defe yine tutmadı gibi geliyor bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.kafatı takmamak için kedimi kadın programlarına verdim :::))) birde yemeğe...inşallah canım aşılamaya bile gerek kalmadan kavuşursun bebeğine.gerçektende çok yıpratıcı bir süreç..hepimiz aynı durumdayız canım.sende moralini yüksek tut canım.

[/I hoşbulduk tşkr ederim inşlh tutmuştur ama bana öyle gelmiyor bu defe yine tutmadı gibi geliyor bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

merhaba,

kaçıncı aşılaman oldu...aşılama yapmana sebep ne?

benimde eşimin hızlı hareketi %3 benimd değerlerim normal ama 14 aydır gebe kalamdım. o yuzden dr aşılama önerdi bu ay ama ben hem maddi hem manevi tek seçeneğim varsa tp bebek mi denesek diyorum. Aşılama nasıl oluyor? ve tutma oranı ne acaba?

umarım senin aşılaman tutmustur ve bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelir

öff ne zormus yaaa:uhm:

aşılamada başarı yüzdesi %25 tüp bebekte %40 ama tüp bebek çok daha zahmetli ve pahalı ayrıca doktorlar etik olarak aşılama denemeden tüp bebek yapmıyorlar. aşılamanın iğneleri ve ilaçları çok pahalıymış ama onların bi kısmını ssk karşılıyomuş sskdan alma yolu nasıl onu bilmiyorum belki yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir.yaşın kaç neden tüp denemek istiyorsunuz? aslında herşey normalse şu hormon haplarıyla biraz daha deneseniz.%3 hareketlilik çok kötü değil ama sperm sayısına bağlı bir de morfolojisine. bizim de 14 aydır olmadı üstelik 37 yaşımı bitiriyorum ama hala tüp bebek diyemiyorum. mayısa kadar da deniycem sanırım.burdan da okuduğum kadarıyla tüp bebek süreci çok yıpratıcı .insanlar boşanma noktasına bile gelebiliyor.inşallah gerek kalmaz hiçbirimizde.

üff inşallah
eşimin değerleri hızlı hareket%3 orta hareket%16, hareketsız %48

morfolojı %1normal %99 anormal ve sperm sayısı 22 milyon/44 milyon

bilmiyorum kı...bakalım sanırım onumuzdekı hafta asılama olacak evet ılackarlıda ssk verecekmıs onuda yenı ogrendım

cevp verdıgın ıcın tesekkurler

umarım hepımın en yakın zamanda bebeklerımıze kavusuruz

canım aşılamada şans %20 tüp bebekte %60 benim doktorumun söylediği oranlar...ilaçları devletin karşılaması için devlet hastanelerinin doktoruna gitmen gerekiyor ben özelden gittiğim için devlet ödemedi.gonalf450 diye bir laç kullandım 1 kutusu 340tl 2 kutu aldık birbuçuk kutu kullandım.hakkınızda hayırlısı..

canlarım mrb bugün gittim malesef kloemen yine işe yaramadımafoldumben.farlutal verdi onu kullanıcam regl oluncada 1 ya da 2.gün iğnelere başlıcaz.dr aşılama isteyip istemediğimi bana bıraktı.ama eşim istemiyo aşılamayı çünkü hem umutlanıyoruz sonu hüsran oluyo hemde acı çekiyorum.valla kafam çok karışık.allah yardımcımız olsun.fazla aratmasın inşallah benim ve diğer arkadaşların son tedavisi olur...

zambak3 canım nasıl geçti aşılaman hayırlısıyla tutmuştur inşallah.dualarım seninle bitanem...opuyorumnanaktan:Saruboceq:

:hulya

canım demek daha vakti gelmemiş iğnelerle büyüyeceğini düşünüyorum bana sorarsan direk tüp bebek deneyin derim çünkü bizde hiç bir sorun olmamasına rağmen aşılama istemedim doktorun ısrarı eğer olmazsa 3.denemeden direk tüp bebeğe geçeceğiz veren ALLAH tabi ama sonuçta olasılığı fazla.hakkımızda hayırlısı olsun

zambak3 canım nasıl geçti aşılaman hayırlısıyla tutmuştur inşallah.dualarım seninle bitanem...opuyorumnanaktan:Saruboceq:

aşılamam yapıldı canım
bakalım tutacakmı
inşallah tutarrrrr
dr eger tutmazsa 2.aşılamayı hemen degil 1ay sonra yapalım dedi bu aşılama diger ayıda etkiiler dedi
canım senin hiçmi büyümemiş,
sende kararsız kaldıgına göre bende fikrimi söyleyeyim....zaman kaybı yapmak istemezsen..ve bebişi çok istiyorsanız kendinizide çok yıpratmadan durumunuzda müsayitse bence tüpbebege geçin derim
..

YS88 üzüldüm cannım yumoşların büyümemesine.. ben de bugün hcg yaptırdım negatif çıktı. yani gene olmadı. ama son 1 ay daha denicem sonrasında aşılama ile vakit kaybetmeyip direk tüp bebekçilerin kapısını çalıcam herralde. yine fikir değiştirdim. memorial tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum neyse moralim çok bozuk.

canım üzülme böylesi hayırlıymış demekki:teselli:
evet seni anlıyorum okadar zaman beklemek acaba tuttumu benimlemi bebişim demek
ve sonunda büyük hayal kırıklıgısenağlamasenağlama
canım bende aşılama yaptırdım beklemedeyim
ama inan şuan bişey hissetmiyorum
yani olursa tabiki sevinecem ama olmazsada karalar baglanmıycam inşallah
sende kendini toparla ve yeni bir tedaviye umutla bakkvereliniortak

ben son doktora bu ay olmazsa hiç üzülmüycem enaz 3 ay bu haplarla deneyelim olmazsa 2 defa aşılama yapalım olmazsa mart gibi filan tüp bebeğe gidicem demiştim. fakat negatif sonucu aldığımda ilk işim tüp bebek merkelerinden fiyat soruşturmak oldu. eşimle konuştum o da artık uğraşmayalım bidahaki ay memoriale gidelim dedi. bu işlerin psikolojisi öyle zor ki insan bi mantık kuruyor sonra öyle bi demoralize oluyo ki bir çok fikir değişebiliyor. bakalım hakkımızda hayırlısı. ama 14 ay oldu yaş 37 yani çok oyalanmamak lazım artık gibi geliyor.aşılama konusunda kararsızım. yani memorialdekiler aşılamayı gereksiz buluyolarmış. o kadar ilaç parası verdikten sonra tüp yapın diyolaarmış.aşılama başarı oranı çok düşük ama nerrdeyse yarı parası kadarmış falan filan kafam karışık..

flowersun canım ilk aşılamandı de mi?nedense ilkler tutmuyo neyse canını sıkma ağlasan sızladan kendini yerden yerede vursan malesef gerçek değişmiyo.ben eylül ayında büyük bir yıkıntı yaşadım.anlıyorum üzüntünü allah yardımcımız olsun...

canlarım tşkler güzel dilekleriniz için.hiç büyümemiş malesef.iğnelerle eylül ayında geç büyümüştü.ya tüp bebek için çok erken ben 21 yaşndayım ve 9 aydır korunmuyoruz.drum gerek görse derdi uğraşma boşyere die.bana dio sabretsen 1 yılda hamile kalırsın kendinden dio.ve peşpeşe 3 tane doğurursun eminin dio.bilmiyorum valla ama aşılama yaptırmaacağım.eşim ben sana aşılama yaparım dio.kaydirigubbakcemile3 allah yardımcımız olsun ama dün çok üzüldüm iğneleri yine vuruncam bi de ben kalçadan menogon vurunuyom tozlu canımı çok yakıyo...mafoldumben

canım yaşın çok genç istersen bir yıl bekle ben yaşını bilmiyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…