Ekim/Kasm ay tedavi olacak ve alama yaptracak savalar hazr myz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi YS88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ys cim niye alınıyorsun arkadasım bak ben yazdım ama hiç cevap veren olmamış napıyım.bizde seni hiç bırakmıcaz merak etme.

canım ya sitem etmişsin ama bu sayfa yerine diğer sayfada açsaydın buraya pek yolumuz düşmüyor ........ şahsen ben girince tek o sayfaya girip çıkıyorum burası aklıma bile gelmiyor ... yoksa seni hiç unuturmuyuz ....kendine iyi bak...

özlemin dediği sanırım doğru ys 88 cim.elimiz oraya alıştı heralde bende her seferinde yanlış yerlere giriyorum.bu sayfayı tasıyalım olmazsa o tarafa...yine uğramazsa kimse hep birlikte sitem ederiz..

özlemin dediği sanırım doğru ys 88 cim.elimiz oraya alıştı heralde bende her seferinde yanlış yerlere giriyorum.bu sayfayı tasıyalım olmazsa o tarafa...yine uğramazsa kimse hep birlikte sitem ederiz..

canım neden sana bişey yazmayayım ben yazdım diğer arkadaşlarda kendi dertlerinde.biliyorum benim elimde o topiğe alışık ama yeni topik açalım dien arkadaşlar oldu.ve bizden başka kimse girmiyo oraya.yani yeni kişilerle tanışamıyoruz.biz zaten orda varız bi aile olduk...

kızlar bişi sorcam. aşılama yapıldıktan sonra mutlaka istirahat mi gerekiyo? yani izin mi almak lazım.ben henüz aşılama yaptırmadım.benim işler çok yoğun.izin almam zor oluyo. Bi de siz bu ilişki sonrasındaki yapılması gerekenleri yapıyo musunuz özel olmazsa. yani ayaklarını yukarı dikmek hemen kalkmamak gibi.ben sadece ayaklarımı karnıma çekiyorum ve 20 dakika filan öyle duruyorum.bazen belimin altına yastık koyuyorum bi de.herkes aynı şeyleri yapıyo mu diye merak ettim.

selam arkadasım valla asılamanın yapıldığı gün doktorlar dinlenmeni istiyorlar 48 saatte ağır fiziksel aktiviteden kaçın diyolar asılamadan sonra insan sersem gibi oluyor zaten o gun izin alsan iyi olur.ayrıca asılamadan sonra bile doktorlar ayağın biraz yuksekte bi saat yatırıyolar evde ilişki sonrası sende buna dikkat edersen daha iyi olur.sonucta yer çekimi.
bide spermler 20-30 dk sonra yapışkan kıvamından kurtuluyor yani 1 saat yatsan daha iyi ayağını karnıına cekmektense yastıkla yukarı kaldır.

merhabalar arkadaşlar aşılama yatırmak yumurtalar büyürken çekilen acılar hepsini geçtim beklemek en zoru yaa bitmiyo günler..

merhaba kızlar bugun dr geldim ve bana eşimin test sonuclarından sonra aşılama yapılmasının uygun olacağına karar verdi.

rahim filmi çektireceğim ama önce? cok bilgisiz ve şaşkınım beni biraz ecrübelerinzile aydınlatırsanız sevınırım tesekkurler

canım evet öncelikle yapılması gereken testler eşinin sperm değerleri ve rahim filmi.eğer eşinin sper değerleri aşılama için uygun ve senin tüplerinde herhangi bir sorun yok ise aşılama uygulanıyor.tedirgin olmakta haklısın.ama rahat ol canım.allah yardımcımız olsun...

merhabalar arkadaşlar aşılama yatırmak yumurtalar büyürken çekilen acılar hepsini geçtim beklemek en zoru yaa bitmiyo günler..

evet canım ya gerçekten öyle.9 gün oldu ikimizinde.burnumu bile kapıdan dışarı çıkarmadım.stresten, sıkıntıdan patlamak üzereyim.az kaldı inşallah hayırlısıyla...

rahim filmi asılamadan önce senin tüplerin acık mı diye cekilen bir film.o yuzden normal eger tüplerin tıkalıysa asılamanın bir anlamı olmaz.bu işlemde eger anestezi almıyacaksan ilaç verildikten sonra karnında bir baskı birazda acı hissediyorsun cok kısa bir işlem zaten.sonrasında benim biraz kanamam olmuştu ama oda normalmiş.yani kafanda büyütme asamaları anlatmamın nedeni eger bilirsen daha kolay olur bilmezzsen panikleyip korkabiilirsin.

evet canım ya gerçekten öyle.9 gün oldu ikimizinde.burnumu bile kapıdan dışarı çıkarmadım.stresten, sıkıntıdan patlamak üzereyim.az kaldı inşallah hayırlısıyla...
neden kapı dışarı çıkmıyorsun canım? doktora ben çok yoğun çalşıyorum acaba o yüzden mi tutmuyor dedim o da bana evde otursan daha beter olur sıkıntı yaparsın stres daha kötü etkiler enazından oyalanıyosun işte dedi. bol bol gez dolaş kendini sıkma herşey serbest dedi.ben eğer hamile kalırsam yine böyle yoğun çalışıcam mecburen başka şansım yok.o dünyaya gelecekse her halukarda gelir diye düşünüyorum.

ya kızlar çok fena nezle oldum ve yine ya hamileysem diye ilaç kullanamıyorum. 1 buçuk seneye yakındır ya hamileysem diye ilaç alamıyorum. hamile olsam da artık kurtulsam. enazından 9 ay dikkat edersin biter. bu kaçıncı hastalığım ilaçsız atlatmak zorunda kaldığım. baş ağrısı sırt ağrısı uykusuzluk hepsi canımı yakıyor.çok sıkıldım ben bu ya hamileysem durumundan. sonucundaki hayal kırıklığı da cabası.off.

sürekli bahsettiğiniz bu diğer sayfa neresi acaba
merak ettim.

canım bende doktora sordum oda çalışabileceğimi söylemişti.benim iki aşılamam farklı doktorda uygulanmıştı onda 2-3 günlük rapor almıştım.bu sefer dinlenerek geçireyim dedim.sınıf öğretmeniyim ve sınıfım çok kalabalık.ayrıca bünyem çok hassas.şu dönemde başka bi hastalıkta yaşamak istemiyorum.diğer uygulamalardan sonra hep acaba şundan mı olmadı, bundan mı olmadı diye çok sıkıntı yaşamıştım.bu sefer hiç olmazsa tutunma sırasında elimden geleni yaptım derim.bu son uygulamam zaten birazda o etkili oldu rapor almamda.inşallah bu sefer olumlu olur benim ve herkesin...

slm kızlar benimde kloemen bittim yarın kontrolüm var ama yumurtamın büyüdüğüne dair hiç umudum yok valla.bakalım oluştu mu?kafam karışık şuan biran önce yarının olmasını bekliyorum inşallah güzel hbr alırım...iyi akşamlar

oooooo ben geride kalmışım yeni arkadaşlar var aramıza katılan.hoşgeldiler.rahim filmi çektircek arkadaşım bana anestesi yapmadılar bağırtarak yaptılar muayene aletini takıyolar sonra alttan kırmızı renkte ilaç veriyolar o ilaç mafediyo zaten yakıyo kıvranıyosun valla bana da kolay geçiyo demişlerdi ama hiçte öle değil açıkca söylim.ama çektirdikten sonra üzerimden büyük bi yük inmişti.hayırlısı olsun tatlım inşallah filmin temiz çıkar.öptüm

flowersun cnm sürekli bahsettiğimiz topik eylül ayı aşılama topiği hepimiz ordaydık paylaştık dertlerimizi...

ben ilk defa bugün çıktım öğrencime gidip ders anlattım of patlıcaktım eşim annem babam karşı çıktı ama sıkılmıştım..

iyi haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…