özlemin dediği sanırım doğru ys 88 cim.elimiz oraya alıştı heralde bende her seferinde yanlış yerlere giriyorum.bu sayfayı tasıyalım olmazsa o tarafa...yine uğramazsa kimse hep birlikte sitem ederiz..
kızlar bişi sorcam. aşılama yapıldıktan sonra mutlaka istirahat mi gerekiyo? yani izin mi almak lazım.ben henüz aşılama yaptırmadım.benim işler çok yoğun.izin almam zor oluyo. Bi de siz bu ilişki sonrasındaki yapılması gerekenleri yapıyo musunuz özel olmazsa. yani ayaklarını yukarı dikmek hemen kalkmamak gibi.ben sadece ayaklarımı karnıma çekiyorum ve 20 dakika filan öyle duruyorum.bazen belimin altına yastık koyuyorum bi de.herkes aynı şeyleri yapıyo mu diye merak ettim.
merhaba kızlar bugun dr geldim ve bana eşimin test sonuclarından sonra aşılama yapılmasının uygun olacağına karar verdi.
rahim filmi çektireceğim ama önce? cok bilgisiz ve şaşkınım beni biraz ecrübelerinzile aydınlatırsanız sevınırım tesekkurler
merhabalar arkadaşlar aşılama yatırmak yumurtalar büyürken çekilen acılar hepsini geçtim beklemek en zoru yaa bitmiyo günler..
merhaba kızlar bugun dr geldim ve bana eşimin test sonuclarından sonra aşılama yapılmasının uygun olacağına karar verdi.
rahim filmi çektireceğim ama önce? cok bilgisiz ve şaşkınım beni biraz ecrübelerinzile aydınlatırsanız sevınırım tesekkurler
neden kapı dışarı çıkmıyorsun canım? doktora ben çok yoğun çalşıyorum acaba o yüzden mi tutmuyor dedim o da bana evde otursan daha beter olur sıkıntı yaparsın stres daha kötü etkiler enazından oyalanıyosun işte dedi. bol bol gez dolaş kendini sıkma herşey serbest dedi.ben eğer hamile kalırsam yine böyle yoğun çalışıcam mecburen başka şansım yok.o dünyaya gelecekse her halukarda gelir diye düşünüyorum.evet canım ya gerçekten öyle.9 gün oldu ikimizinde.burnumu bile kapıdan dışarı çıkarmadım.stresten, sıkıntıdan patlamak üzereyim.az kaldı inşallah hayırlısıyla...
canım ya sitem etmişsin ama bu sayfa yerine diğer sayfada açsaydın buraya pek yolumuz düşmüyor ........ şahsen ben girince tek o sayfaya girip çıkıyorum burası aklıma bile gelmiyor ... yoksa seni hiç unuturmuyuz ....kendine iyi bak...
neden kapı dışarı çıkmıyorsun canım? doktora ben çok yoğun çalşıyorum acaba o yüzden mi tutmuyor dedim o da bana evde otursan daha beter olur sıkıntı yaparsın stres daha kötü etkiler enazından oyalanıyosun işte dedi. bol bol gez dolaş kendini sıkma herşey serbest dedi.ben eğer hamile kalırsam yine böyle yoğun çalışıcam mecburen başka şansım yok.o dünyaya gelecekse her halukarda gelir diye düşünüyorum.
evet canım ya gerçekten öyle.9 gün oldu ikimizinde.burnumu bile kapıdan dışarı çıkarmadım.stresten, sıkıntıdan patlamak üzereyim.az kaldı inşallah hayırlısıyla...
iyi haberlerini bekliyoruz canımslm kızlar benimde kloemen bittim yarın kontrolüm var ama yumurtamın büyüdüğüne dair hiç umudum yok valla.bakalım oluştu mu?kafam karışık şuan biran önce yarının olmasını bekliyorum inşallah güzel hbr alırım...iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?