Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben klomen ilaçını kullanmaya başladım. o da yediklerine dikkat etmeye başladı. inşallah sizin sorununuzda bir an önce çözülür. Amin

hım anladım dr gıtmeden dogal yolla sansımız son bu ay bayramda yum zamanım bende bu ay belkı faydası olur ıdye ınfolıc kullanmaya basladım esıme ıctıklerı fayda etmısse acaba olurmu dıyorum zaman su gıbı akıp gecsın ıstıyorum

İnşallah hepbirlikte mucizemize kavuşur birbirimize sevindirici haberler veririz bizim gibi üzülenlerede umut olmuş oluruz inşallah
Allah tan ümit kesilmez belki aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırız bu ay :)
Eşine keçiboynuzu pekmezi de yedir sperm kalitesini etkiliyormuş tutsunun dediği gibi ceviz badem fıstık fındık yedir mutlaka etkisi olacaktır
Sende yedijlerine dikkat et kahvaltıyı ihmal etme hem eşin için hem kendin için paketli gıda tüketme dedi benm drum

İnşallah güzel haberlele
Allahım yüzünü güldürsün

İnşallah canım inşallah bende burda bır umut ıcersıınde sayfalarda dolanıp duruyorum ınsallah asılamaya gerek kalmadan bebısımız gelır esım kecıboynuzu ozu ıcıyor canım cevız kuru ıncır yıyor fındıkta alıyoruz daha cok alrım artık ben kahvaltıya dıkkat edemıyorum calısıyorum anca kalkıp ıse gelıyorum ama dıkkat etmeye calısırım

Kahvaltı çok önemli bende çalışıyorum yarım saat erken kalkıp hazırlıyorum inan bana çok kolay oluyor hepsini kaplara koy çıkar bu kadar çayıda iki kişiyiz die sallama yapıorum toparlaması da kolay oluyor bide hersabah yumurta ye içerisinde bir sürü vitamin var bende d vit eksikliği çıktı bebeğin tutunması için çok önemli bir vitaminmiş yediğimiz gıdaların çoğunda da bulunmuyor gün ışından alabilirsen ama gün içinde yüm gün iş yerinde olduğumdan ek takviye gerekiyor

Hım anladım bende bundan sonra yapmaya calısayım esım yanımda degıl ıl dısında calısıyor hafta da bır kac gun gelebılıyor bende folıc trıo kullanıyordum ıcerısınde folıc asıt d vıtamını calsıyum var

Vitamin takviyesi alıyorsan iyi :)
Bende hastalığımın bitmesini bekliyorum meryem suresini okumaya başlayacağım 41 defa okunması gerekiyormuş çocuk olması için
Allahım inş dualarımızı kabul eder bizleri sevindirir Annelik duygusunu yaşamayı nasip eder bizlere

Amın canım amın ınsallah
benımde yenı bıttı hastalıgım calısmalara basladık ınsallah suprız olurda ekımde tedavıye degılde bebegımı gormeye gıderım dıyorum pek umudumda yokta acıkcası ınsan olsun ıstıyor ıste
Rabbım dualarımızı duysun cuma gunun hurmetıne hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın bu duygudan sevgıden mahrum etmesın bızı

Umudunu hiç bir zaman kaybetme bir bakmışsın Allahım mucizeni sana basip etmiş. Biz dua edelim bol bol ben inanıyorum Allahım hiç birimizin kucaklarını boş bırakmayacak inşallah cumanın hürmetine Allahım dualarımızı kabul eğlesin inşallah

Amin canım inşallah dogal yolla olacagına daır ınancım bıraz azaldı olursa suprız olur yınede bır umut elınden gelenı yapmaya calısıyorsun Rabbım gorsun bızı

Öyle canim vardır bizim bilemediğimiz hayır insallah hic gerek kalmadan hamile olarak girersin ekime :) aynen bende burda her gordugumeok okuduğum yorum dakilere etmeye calisiyorum

Katiliyorum sana ya adet gunumden bu yana 11 gün geçmiş o kadar uzun geldi ki anlatamam. Yarın kontrole gideceğim pazartesi olacak büyük ihtimal aşılamam onun sonrasi tum geçmez herhalde simdiden en erken ne zaman belli olur diye araştırıp duruyorum:))

Rabbım asıalamalarını hayırlı kılsın tutar ınsallah zaman su gıbı akıp gecer banada esımın test yaptıracagı zaman gelmıyor sankı hıc sızın asıalama yaptırma sebebınız neydı

aynen. bugün aşılamanın 8. günündeyim. bazen idrar testinde çıkıyormuş. yorumlarda öyle yazanlar var. yarın sabah test yapsam diyorum bu sefer kan testi yapıp kesinleştirmek isterim. iş yerinden izin almam zor olur. aşılama yapan doktor 12. günden önce kan vermeyin dedi. neye göre dedi acaba. iğnelerin etkisi de bazen pozitif değer mi çıkartır acaba. kafam çok karışık.

Olumlu dusun canım stres yapma kendıne bebegının sana geldgını hısset sana tutundugunu hısset onu cagır olacak ınsallah boyle dusundugun zaman daha rahat hıssedersın zaman gecer 12 gune ne kalmıs bayram hazırlıgı yaparsın zaman gecer :)

Rabbım asıalamalarını hayırlı kılsın tutar ınsallah zaman su gıbı akıp gecer banada esımın test yaptıracagı zaman gelmıyor sankı hıc sızın asıalama yaptırma sebebınız neydı
Amin canim ya dua et. Kısaca bahsedeyim inşallah çocuk istiyoruz diye gittiğimizde doktor rahmimde sıkıntı olduğunu soylwdi hsg yapıp bakicaz tam sorun için hsgde cift rahim teşhisi koydu ama ben seni hocama yonlendirecegim dedi doktorum bi profa gittik. Cift rahim degilmis cok sukur ki rahimde perdeden ameliyat oldum. Rahim icin ilac falan kullandim sonra tekrar eski doktoruma devam ettim. Bu arada hormonlarim yukselmis onun icin tedaviye basladik. Doktor kanallar açılmış mi tekrar hsg çekelim hamilelige yardimci olur dedi. Cektik catlatmaya basladik o gun test istedi eşimden onda da varikosel cikti ameliyat oldu o da 6 ilaç kullandi sonunda tekrar doktora gittik ilk ay catlatma yapalim hemen yuksekten baslamayalim dedi biraz duzelme olmus ama daha tam olmamis yıkama sonrasi iyi dedi catlatma başarılı olmadi aşılama ya gectik bu ayda pazartesi aşılama olacağım insalah. Kisaca demiştim ama baya yazmışım:)))

zorlu bir süreçten geçmişsiniz. inşallah her şey olumlu sonuçlanır. AMİN.

Dualarım sızlerle canım umut oluyorsunuz bızlere olacaksınız ınsallah ne guzel anlatmıssın :) herseyı asmıssınız sona gelmıssınız ınsallah bu ay guzel haberler vereceksın canım benım esımınde hız degerlerı dusuk proxed kullanıyor dr 2 ay kullan dedı bızde ekımı beklıyoruz ucuncu kutuda suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…