Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah canim nerofortil kullanıyor benim esimde

faydasını gördunuzmu canım ? ben bazen ıse yaramayacak gıbı hıssedıyorum
Ameliyat mi iyi geldi ilac mi bilmiyorum canim ama yıkama sonrasi iyi suan demişti doktorum. Öyle umutsuzluk yok Rabbim yakın zamanda nasip eder insallah. Bizler tedbirlerimizi alıyoruz yakin zamanda kismet eder Rabbim Insallah

Ameliyat mi iyi geldi ilac mi bilmiyorum canim ama yıkama sonrasi iyi suan demişti doktorum. Öyle umutsuzluk yok Rabbim yakın zamanda nasip eder insallah. Bizler tedbirlerimizi alıyoruz yakin zamanda kismet eder Rabbim Insallah

Bazen cok umutlanıyorum canım bazen umudumu yıtırıyorum ınsallah faydası olur bız hıc yıkama sonrasına bakmadık ekımde hersey tam kesınlesecek Rabbım hepımızın yuzune baksın

Bugün o kadar güzel hikayeler okudum ki bana çok büyük umut oldular. Her halimize şükürler olsun zahmetlerimizin sonucu mutluluk olsun inşallah bizler daha yolun başındayız inşallah Allahım çok bekletmez bizleri ben inanıyorum çok kısa sürede mucizemize kavuşacağız herşeyin anlamı daha farklı olacak bizim için herşeyin bir çözümü var artık Allahım dermansız dert vermesin kimselere

Amin canim ne güzel yazmışsın dermansiz dert vermesin Rabbim şükür ki tedavileri var umutlarımız var :) Yakın zamanda hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

slm kizlar bende yaptrcaktm ama bayrama denke gelecgi icin vaz gectm benin 4.asilamam olacam bu

slm bende regl olmayı bekliyorum 2. günü gel demişti ama bayramada gelebilir.. Neyse geç olsunda güç olmasın

yazdiklarnizinin bie kimsini okudm bende baska birnin tavsiyesu uzerine esime findik fistik ceviz badem ezup bal ile kartstp yedirdim keci biynuzu ve pekmezide yedi evet use yaradi 2.asilamada degerli yuksek cikti tuttu ama dustu

Merhaba arkadaşlar Bugun adette 9. iğnede 6.günüm doktrm iki tane 13milimlik yumurta oluştğnu söyledi .çarşmba da çatltma iğnesi , iyi mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…