Insallah canim ya hepimizin olumlu sonuçlanır insallahzorlu bir süreçten geçmişsiniz. inşallah her şey olumlu sonuçlanır. AMİN.
Insallah canim nerofortil kullanıyor benim esimdeDualarım sızlerle canım umut oluyorsunuz bızlere olacaksınız ınsallah ne guzel anlatmıssın :) herseyı asmıssınız sona gelmıssınız ınsallah bu ay guzel haberler vereceksın canım benım esımınde hız degerlerı dusuk proxed kullanıyor dr 2 ay kullan dedı bızde ekımı beklıyoruz ucuncu kutuda suan
Insallah canim nerofortil kullanıyor benim esimde
Ameliyat mi iyi geldi ilac mi bilmiyorum canim ama yıkama sonrasi iyi suan demişti doktorum. Öyle umutsuzluk yok Rabbim yakın zamanda nasip eder insallah. Bizler tedbirlerimizi alıyoruz yakin zamanda kismet eder Rabbim Insallahfaydasını gördunuzmu canım ? ben bazen ıse yaramayacak gıbı hıssedıyorum
Ameliyat mi iyi geldi ilac mi bilmiyorum canim ama yıkama sonrasi iyi suan demişti doktorum. Öyle umutsuzluk yok Rabbim yakın zamanda nasip eder insallah. Bizler tedbirlerimizi alıyoruz yakin zamanda kismet eder Rabbim Insallah
Bugün o kadar güzel hikayeler okudum ki bana çok büyük umut oldular. Her halimize şükürler olsun zahmetlerimizin sonucu mutluluk olsun inşallah bizler daha yolun başındayız inşallah Allahım çok bekletmez bizleri ben inanıyorum çok kısa sürede mucizemize kavuşacağız herşeyin anlamı daha farklı olacak bizim için herşeyin bir çözümü var artık Allahım dermansız dert vermesin kimselereAmin canim ya dua et. Kısaca bahsedeyim inşallah çocuk istiyoruz diye gittiğimizde doktor rahmimde sıkıntı olduğunu soylwdi hsg yapıp bakicaz tam sorun için hsgde cift rahim teşhisi koydu ama ben seni hocama yonlendirecegim dedi doktorum bi profa gittik. Cift rahim degilmis cok sukur ki rahimde perdeden ameliyat oldum. Rahim icin ilac falan kullandim sonra tekrar eski doktoruma devam ettim. Bu arada hormonlarim yukselmis onun icin tedaviye basladik. Doktor kanallar açılmış mi tekrar hsg çekelim hamilelige yardimci olur dedi. Cektik catlatmaya basladik o gun test istedi eşimden onda da varikosel cikti ameliyat oldu o da 6 ilaç kullandi sonunda tekrar doktora gittik ilk ay catlatma yapalim hemen yuksekten baslamayalim dedi biraz duzelme olmus ama daha tam olmamis yıkama sonrasi iyi dedi catlatma başarılı olmadi aşılama ya gectik bu ayda pazartesi aşılama olacağım insalah. Kisaca demiştim ama baya yazmışım:)))
Amin canim ne güzel yazmışsın dermansiz dert vermesin Rabbim şükür ki tedavileri var umutlarımız var :) Yakın zamanda hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallahBugün o kadar güzel hikayeler okudum ki bana çok büyük umut oldular. Her halimize şükürler olsun zahmetlerimizin sonucu mutluluk olsun inşallah bizler daha yolun başındayız inşallah Allahım çok bekletmez bizleri ben inanıyorum çok kısa sürede mucizemize kavuşacağız herşeyin anlamı daha farklı olacak bizim için herşeyin bir çözümü var artık Allahım dermansız dert vermesin kimselere
Amin inş.Amin canim ne güzel yazmışsın dermansiz dert vermesin Rabbim şükür ki tedavileri var umutlarımız var :) Yakın zamanda hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
GÜNAYDIN :) AMİN :)kızlarrrr günaydın. şimdiden herkese hayırlı bayramlar. inşallah seneye bebek ile bayrama gireriz. AMİN.
kızlarrrr günaydın. şimdiden herkese hayırlı bayramlar. inşallah seneye bebek ile bayrama gireriz. AMİN.
Selam nasilsinizSlm kızlar
Selam nasilsiniz
Teşekkürler iyiyim sizler nasılsınız? Aranıza yeni katıldım veya yeni katılacağım
slm kizlar bende yaptrcaktm ama bayrama denke gelecgi icin vaz gectm benin 4.asilamam olacam bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?