ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Çok üzüldüm geçmiş olsun, bu durumda ne denir bilmiyorum ama inşallah bu sürecide atlatır ve bebeğini alırsın kucağına..
Allah duysun sesimizi.
Yani o kadar uzgunum ki anlatamsm caresizce beklryis dun hocam gelmedi.bugun gelecek.sivim olusmasi icin armut yiyorum 3 tsne.3 bardakta taze sikilmis havuc suyu iciyorum.sivi olussun diye.amniyosentez diye birsey var ama 26 hafta verilebiliyormus sivi.bekleyisteyim.biran da geldi suyum anlayamadim neden oldugunu.enfeksiyon diyor hocs ya da bebekte genetik bir bozukluk.suyu az oldugu icin ultrason gostermio

Seni anlamak mümkün değil yaşayan bilir. Şuan hastanede olduğuna göre çaresiz değildir inşallah, sende iyi düşün umudunu kaybetme. İnşallah yoluna girer herşey.

Ümidini kaybetme dualarım seninle
Canim cok tesekkurler.umidim vsr bebegimi oksuyorum.ystsgimda hastanedeyim.hoca beni cok seviyor.para pulu dusunme denden parami alcam diyir.Allah rszi olsun ama beklemek cok zor.ysni 90 gun raporluydum.sonra ise basladim.ayakts calisiyorum.hoca dedi bak agir calisiyorsan sana 1 ay daha rapr vereyim dedim.is yerim problem cikarir diye almak istemedim.iste acsbalara kaliyoruz.acaba alsamiydim.sonucta tup bebek riskli.suyum gelirken de hafif kanla geldi.hocs kan pihtiso da atmis olabilir dedi.iste su olmayinca anlayamiyor.ne kadsr aci ve kotu.surekli dua ediyorum.ysnimda olun kizlar.acaip morale ihtiyacim var...

Rabbim yavrucunu sana bağışlasin inşaallah moralini bozma diyemicem ama en azindan bebeginin etkilenecegini düşünerek yüksek tutmaya çalış rabbim Şafi ismiyle şifa versin sana ve yavruna

Rabbim yavrucunu sana bağışlasin inşaallah moralini bozma diyemicem ama en azindan bebeginin etkilenecegini düşünerek yüksek tutmaya çalış rabbim Şafi ismiyle şifa versin sana ve yavruna
Cok tesekkur ederim.beklemedeyim.surekli sivi tuketiyorum.korkum acaba bir sorun olusturdu mu sivi kaybim

Cok gecmis olsun ablamin bebegide ayniydi doktor yedi ayliken aldi kuveze koydu cok kucuktu ama simdi durduramiyoruz canim kendini uzme her sey duzelir

Benim 15 hafta 4 gunluk oldu.daha yeni.ilk haftalarr gec olsa belki biraz daha iyi olabilirdi hersey
Hic oyle dusunme simdi tip ilerlemis ablamda yuksek tansiyon cikti aylarca hastanede kaldi cocuk dogdu herkes olur dedi simdi iki yasinda cok guzel konusuyo doktorlar ustun zekali olabilir diyo hic umidini kaybetme moralini yuksek tut bebegine ne iyi geliyosa onu ye canim

Cok saol guzel dileklerin icin

Bende 50altı erkek üstü kız diye okumuştum.
Benim 2li testte free hcg 23 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…