Yani o kadar uzgunum ki anlatamsm caresizce beklryis dun hocam gelmedi.bugun gelecek.sivim olusmasi icin armut yiyorum 3 tsne.3 bardakta taze sikilmis havuc suyu iciyorum.sivi olussun diye.amniyosentez diye birsey var ama 26 hafta verilebiliyormus sivi.bekleyisteyim.biran da geldi suyum anlayamadim neden oldugunu.enfeksiyon diyor hocs ya da bebekte genetik bir bozukluk.suyu az oldugu icin ultrason gostermioÇok üzüldüm geçmiş olsun, bu durumda ne denir bilmiyorum ama inşallah bu sürecide atlatır ve bebeğini alırsın kucağına..
Allah duysun sesimizi.
Yani o kadar uzgunum ki anlatamsm caresizce beklryis dun hocam gelmedi.bugun gelecek.sivim olusmasi icin armut yiyorum 3 tsne.3 bardakta taze sikilmis havuc suyu iciyorum.sivi olussun diye.amniyosentez diye birsey var ama 26 hafta verilebiliyormus sivi.bekleyisteyim.biran da geldi suyum anlayamadim neden oldugunu.enfeksiyon diyor hocs ya da bebekte genetik bir bozukluk.suyu az oldugu icin ultrason gostermio
Dr banada %70 kız dedi
Canim cok tesekkurler.umidim vsr bebegimi oksuyorum.ystsgimda hastanedeyim.hoca beni cok seviyor.para pulu dusunme denden parami alcam diyir.Allah rszi olsun ama beklemek cok zor.ysni 90 gun raporluydum.sonra ise basladim.ayakts calisiyorum.hoca dedi bak agir calisiyorsan sana 1 ay daha rapr vereyim dedim.is yerim problem cikarir diye almak istemedim.iste acsbalara kaliyoruz.acaba alsamiydim.sonucta tup bebek riskli.suyum gelirken de hafif kanla geldi.hocs kan pihtiso da atmis olabilir dedi.iste su olmayinca anlayamiyor.ne kadsr aci ve kotu.surekli dua ediyorum.ysnimda olun kizlar.acaip morale ihtiyacim var...Ümidini kaybetme dualarım seninle
Rabbim yavrucunu sana bağışlasin inşaallah moralini bozma diyemicem ama en azindan bebeginin etkilenecegini düşünerek yüksek tutmaya çalış rabbim Şafi ismiyle şifa versin sana ve yavrunaCanim cok tesekkurler.umidim vsr bebegimi oksuyorum.ystsgimda hastanedeyim.hoca beni cok seviyor.para pulu dusunme denden parami alcam diyir.Allah rszi olsun ama beklemek cok zor.ysni 90 gun raporluydum.sonra ise basladim.ayakts calisiyorum.hoca dedi bak agir calisiyorsan sana 1 ay daha rapr vereyim dedim.is yerim problem cikarir diye almak istemedim.iste acsbalara kaliyoruz.acaba alsamiydim.sonucta tup bebek riskli.suyum gelirken de hafif kanla geldi.hocs kan pihtiso da atmis olabilir dedi.iste su olmayinca anlayamiyor.ne kadsr aci ve kotu.surekli dua ediyorum.ysnimda olun kizlar.acaip morale ihtiyacim var...
Cok tesekkur ederim.beklemedeyim.surekli sivi tuketiyorum.korkum acaba bir sorun olusturdu mu sivi kaybimRabbim yavrucunu sana bağışlasin inşaallah moralini bozma diyemicem ama en azindan bebeginin etkilenecegini düşünerek yüksek tutmaya çalış rabbim Şafi ismiyle şifa versin sana ve yavruna
Evet o biraz komik olmuşş%70 güzel bir oran %50 erkek dedi bana o ne demek yagıcık oldum.
Cok gecmis olsun ablamin bebegide ayniydi doktor yedi ayliken aldi kuveze koydu cok kucuktu ama simdi durduramiyoruz canim kendini uzme her sey duzelirBenim de 13 ekim de dogacskti kizim.15 hafta 4 gunluk hsmileyim.tup bebekle gebe ksldim.gecen hafta 2 li tarsmsm vsrdi hersey iyidi.hatts gelisimi onde gidiyordu.ismini de bade koyduk.6 gundur hastane de yatiyorum.kasiklarim agridi ne oldugunu anlayamadim 2 saat dedim bekleyim gecer sonra lavaboys gittim foş diye suyum geldi psnik oldum 5 dk icinde hadtsne yakinda gittim.hocam da ordsydi hemen muayneye aldi.amniyo sivin azalmis cocouk büzülmüş.durum biraz ciddi ystip wc bile yatakta yapman lazim izleyecegiz dedi.hastane de 6 nci gunum.ekimde kizimi dunysya getirecektim.acaip uzgunum saskinim.ne yapacagini bilmiyorum.surekli sgliyorum rahim agzim kapali.cocuk gelmio sivim gelmio kan gelmio.hersey suan iyi.fskst suyum olusmuo.her aksam 10 da hoca gelip kontrol ediyor.kixlar dua edin suyum fazlalassin.cocugum yasasin.ilk gebeligim.cok da ugrastik.normal yolla ugrastik olmadi.sonrs tup.o kadar igne,ilaclar.saskinim.kasik agribix mi vsr benden tavsiyr acil hemen gidip sivi patlarsa isiniz zor benim gibi.beklemek umitsizce o da zor.
Benim 15 hafta 4 gunluk oldu.daha yeni.ilk haftalarr gec olsa belki biraz daha iyi olabilirdi herseyCok gecmis olsun ablamin bebegide ayniydi doktor yedi ayliken aldi kuveze koydu cok kucuktu ama simdi durduramiyoruz canim kendini uzme her sey duzelir
Hic oyle dusunme simdi tip ilerlemis ablamda yuksek tansiyon cikti aylarca hastanede kaldi cocuk dogdu herkes olur dedi simdi iki yasinda cok guzel konusuyo doktorlar ustun zekali olabilir diyo hic umidini kaybetme moralini yuksek tut bebegine ne iyi geliyosa onu ye canimBenim 15 hafta 4 gunluk oldu.daha yeni.ilk haftalarr gec olsa belki biraz daha iyi olabilirdi hersey
Cok saol guzel dileklerin icinHic oyle dusunme simdi tip ilerlemis ablamda yuksek tansiyon cikti aylarca hastanede kaldi cocuk dogdu herkes olur dedi simdi iki yasinda cok guzel konusuyo doktorlar ustun zekali olabilir diyo hic umidini kaybetme moralini yuksek tut bebegine ne iyi geliyosa onu ye canim
Dr kim canım
Canim benim beta hcg 33 cikti40 alti erkek üstü kız
Free hcg beta hcg farklimiBende 50altı erkek üstü kız diye okumuştum.
Benim 2li testte free hcg 23 çıktı.
Free hcg beta hcg farklimi
Cinsiyetini ne zaman ogrenicenYok aynısıdır testlerde free hcg, serbest hcg yada sadece hcg falan die yazıo sanırım.
Cinsi
Cinsiyetini ne zaman ogrenicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?