Amin inşallah, Ne yazıkki Bebek ters olduğu için sezeryan oldumHayirlisi olsun ne guzel allah anali babali büyütsun normal oldu herhalde surpriz dedigine gore,umarim kolay olmustur
Amin :))allah anali babali saglikli buyutsun insallahBende 1ekimde dogum yaptim uc haftam vardi ama iki cm aciklis olusmus temizlik yaptim o yuzden suni sanciyla dogum yaptim darısı sizin basiniza
Amin insallahMaşallah doğuran doğurana Allah analı babalı büyütsün
Eh işte biraz buyuttuk benim kizim uc ay yirmi gunluk gaz sancisini uc ayda tamamen biti akili uslu bi kiz olduKızlar merhabalar nasılsınız bebişler ne durumda çıktık mı savaştan büyüttük mü bebeleri
Oh maşallah benimde aynı oğlum 3 ay 22 günlük bizde atlattık gaz sorununu şükür ama en büyük sorunumuz emmeyi bıraktı sağarak veriyorum sütü :-(Eh işte biraz buyuttuk benim kizim uc ay yirmi gunluk gaz sancisini uc ayda tamamen biti akili uslu bi kiz oldu
Maşallah sağlıcakla büyütün miniği, bende ekimde beklerken 30eylülde 38.haftada geliverdi oğluşum, süt için benim deneyimime göre en iyi still tea, rezene, dereotu, keçiboynuzu pekmezi ve tabi 1 numara bol suBizde 3 ekimde kızımıza kavuştuk. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. İnş hep böyle gider :) arada sütüm azalıyor çoğalması içinde süt arttıran ne varsa tüketiyorum
Neden biraktiki ek gidaya basla yavastan bari erken yemeyi ogrensinOh maşallah benimde aynı oğlum 3 ay 22 günlük bizde atlattık gaz sorununu şükür ama en büyük sorunumuz emmeyi bıraktı sağarak veriyorum sütü :-(
Çok tazyikli geldi sütüm boğuldu korktu, yarın doktor kontrolümüz var bakalım doktor ne derse artıkNeden biraktiki ek gidaya basla yavastan bari erken yemeyi ogrensin
Benimde oyle oluyo kizim sinirleniyoÇok tazyikli geldi sütüm boğuldu korktu, yarın doktor kontrolümüz var bakalım doktor ne derse artık
Ben artık pes ettim çocuk yıprandı ağlamaktan anne sütü alsında bi şekilde artıkBenimde oyle oluyo kizim sinirleniyo
3 aylik 63 cm 6 buçuk kilo seninki canım nekadarBebeginiz kac aylik kac kilo kac cm
4aylik 64 cm 7 kilo3 aylik 63 cm 6 buçuk kilo seninki canım nekadar
öyleyse gelişimi olması gereken değer aralığında, normal yani.4aylik 64 cm 7 kilo
benimki de 4aylık 62cm 7kilo4aylik 64 cm 7 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?