ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Kizlar bende 5ekimde 38+0'da oglumi kucagima aldim:)
4ekimde tansiyon yukselmesi farkettiler, gece hastanede kaldim ama ilaclara ragmen tansiyonum dusmedi. Ertesi gun suni sanci da verebiliriz ama tansiyonun daha da yukselir, bebegi strese sokmadan sezaryene alalim seni dediler, tamam dedim. Zaten sezaryen basladiktan sonra farketmisler ki bebegi kordonu cok dolanmis, normal doguma baslasam bile sezaryene cevirmeleri gerekecekmis.
Neyse ekim geldi ve cocugumuzu kucagimiza aldik. Gunlerdir kendime bir turlu gelemedigim icin ancak yaziyorum kizlar:)

Kızlar merhabalar nasılsınız bebişler ne durumda çıktık mı savaştan büyüttük mü bebeleri

Eh işte biraz buyuttuk benim kizim uc ay yirmi gunluk gaz sancisini uc ayda tamamen biti akili uslu bi kiz oldu
Oh maşallah benimde aynı oğlum 3 ay 22 günlük bizde atlattık gaz sorununu şükür ama en büyük sorunumuz emmeyi bıraktı sağarak veriyorum sütü :-(

Bizde 3 ekimde kızımıza kavuştuk. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. İnş hep böyle gider :) arada sütüm azalıyor çoğalması içinde süt arttıran ne varsa tüketiyorum

Bizde 3 ekimde kızımıza kavuştuk. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. İnş hep böyle gider :) arada sütüm azalıyor çoğalması içinde süt arttıran ne varsa tüketiyorum
Maşallah sağlıcakla büyütün miniği, bende ekimde beklerken 30eylülde 38.haftada geliverdi oğluşum, süt için benim deneyimime göre en iyi still tea, rezene, dereotu, keçiboynuzu pekmezi ve tabi 1 numara bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…