Aslında cesitli yöntemler var bebegi döndürmek icin. Türkiyede var mı bilmiyorum doktor gözetiminde oluyor. Onu bi araştırın. Ben sahsen sezeryandan korkuyorum benimki altıncı aydan beri dogum pozisyonunda. Hayırlı olsun simdiden.Hayırlısı olsun inşallah , bende cuma doktordaydım 49cm boyu 3200 gr kilosu benimkide söylediğim gibi dönmedi bu saatten sonrada zor gibi dönmesi bu cuma gittiğimde gün verir bence doktorumuz artık :)
Araştırdım ama Türkiye'de bu dışardan müdahale ile bebeği döndürebilen tecrübeli doktor yok ben kayserideyim burdada yok ve ilk gebelikte bu çevirme işleminin riskleride yüksekmiş ben yüzücüyüm en iyi yüzme gelir diye araştırdım antrenmanlarımı zaten yeni bıraktım oda boş çıktı bizim oğlan inatçıAslında cesitli yöntemler var bebegi döndürmek icin. Türkiyede var mı bilmiyorum doktor gözetiminde oluyor. Onu bi araştırın. Ben sahsen sezeryandan korkuyorum benimki altıncı aydan beri dogum pozisyonunda. Hayırlı olsun simdiden.
Anladım canım hayırlısı olsun o zaman. Öyle diyorum da sezeryanda hayat kurtarıyor. Arkadaşlarımdan memnun kalan cok sezeryan olup. Saglıklı sıhhatli alalım kucağımıza gerisi bos.Araştırdım ama Türkiye'de bu dışardan müdahale ile bebeği döndürebilen tecrübeli doktor yok ben kayserideyim burdada yok ve ilk gebelikte bu çevirme işleminin riskleride yüksekmiş ben yüzücüyüm en iyi yüzme gelir diye araştırdım antrenmanlarımı zaten yeni bıraktım oda boş çıktı bizim oğlan inatçıben şuan ne normalden ne sezeryanden korkuyorum evladımı sağlıkla alayım yeter çünkü iki doğum şekilide kişiye özel hayırlısı artık
Tabiki hepimiz için hayırlısı olsun inşallah çok az kaldı :)Anladım canım hayırlısı olsun o zaman. Öyle diyorum da sezeryanda hayat kurtarıyor. Arkadaşlarımdan memnun kalan cok sezeryan olup. Saglıklı sıhhatli alalım kucağımıza gerisi bos.
Benim yalancı sancılar gelmeye basladi canım. Karnımın alt bölgesinde. Sende de var mı?
Tabiki hepimiz için hayırlısı olsun inşallah çok az kaldı :)
Benim arada bel Ağrım oluyor bu hafta daha önce hiç yoktu onun dışında bazen ufak kramplar ama sen benden 10 gün öndesin 1 gün bile farkediyor günden güne daha ağır oluyoBenim yalancı sancılar gelmeye basladi canım. Karnımın alt bölgesinde. Sende de var mı?
Degisiyor diyorlar kimi bebek hic almıyormusKizlar son haftarda bebek daha cok kilo alirmi
32 36 38 de gittim canımKac haftada bi doktora gidiyorsunuz
Benim 34.haftadan sonra haftada 1e çıktı ziyaretlerimKac haftada bi doktora gidiyorsunuz
Benim bir haftada 400gr almış şok oldum bir anda ama doktor arada durur dedi merak etme dedi bakalımKizlar son haftarda bebek daha cok kilo alirmi
Kizlar karnimda boyle degisik bir agri basladi benim. Hamilelik oncesi cok spor yapiyordum ben, tam olarak o doneme benzetiyorum. Karin kaslarim fazla mekik cekmekten ya da karnimi icime cekip kosmaktan agrimis gibi geliyor ama hic spor yapmadim. Uyurken kasiliyorum da kalkinca agri mi yapiyor bilemedim. Tum karnim kas agrisi cekiyor duzenli olarak. Aralikli olsa kasilma basladi deyip panikleyecegim, oyle de degil. Normalde haftaya kontrole gitmem gerekiyordu ama doktor bayrama denk geliyot bayram biter bitmez gel dedi. Aksi gibi de nst ye girdigimde agrimin oldugu anlara denk gelmiyor. Var mi benim gibi olan?
Kizlar ben 36. Haftadayim ve cok korkuyorum dogumdan( doktor kismetse normal olcak dedi son zamanlarda bu korku basladi stres oluyorum dogumda dayanamayip bayilip kalcam dayanamayacagim diye ...prenses dogum hakkinda fikirleriniz neler ? Bir de çati muaynesinden de cok korkuyorum ne zaman olcak o bilginiz var mi , cati muaynesene girenler paylasabilir mi ?Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Kanama vs olabiliyormus diye duydumÇatı muayenesinde korkulacak bir sey yok ki
Kanama cok nadir oluyormus kanama olsa da herhangi bir zararı yok yazıyor internetteKanama vs olabiliyormus diye duydum
:) az kaldi. Sanirim 3hafta sonra artik karnimizda tekmelerini ozleyecegiz ama kollarimiz agriyacak kucagimizda tasimaktan.Ayni agri bende de var ozellikle dokununca daha net hissediyorum ,alt kaburga agrilarim da cabasi cunku ayaklariyla ittiriyor yaramaz :)...bence sebebi cocuk sigmiyor artik ve geriyor karnimizi bazen gerilen kisim cok agriyor ve tas gibi sert oluyor
Çatı muayenesi oldum gecen dün hicbir sıkıntı olmadı iki dakikalık bir sey. Kavram genelde yapıyorlar diye biliyorum. Dikişte sen yavrubu gördükten sonra hic kalır. Bir haftada kendine geliyorsun diyorlar.Benim de kafamda cok soru var. cati muayenesi yapilacak mi, normal dogumu becerebilecek miyim, lavman yapacaklar mi, cok dikis atilacak mi... Bunlari dusununce insan geriliyor ama sonra internetten pozitif dogum hikayelerini okuyorum, hersey aklimdan ucup gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?