ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Hayırlısı olsun inşallah , bende cuma doktordaydım 49cm boyu 3200 gr kilosu benimkide söylediğim gibi dönmedi bu saatten sonrada zor gibi dönmesi bu cuma gittiğimde gün verir bence doktorumuz artık :)
Aslında cesitli yöntemler var bebegi döndürmek icin. Türkiyede var mı bilmiyorum doktor gözetiminde oluyor. Onu bi araştırın. Ben sahsen sezeryandan korkuyorum benimki altıncı aydan beri dogum pozisyonunda. Hayırlı olsun simdiden.

Araştırdım ama Türkiye'de bu dışardan müdahale ile bebeği döndürebilen tecrübeli doktor yok ben kayserideyim burdada yok ve ilk gebelikte bu çevirme işleminin riskleride yüksekmiş ben yüzücüyüm en iyi yüzme gelir diye araştırdım antrenmanlarımı zaten yeni bıraktım oda boş çıktı bizim oğlan inatçı ben şuan ne normalden ne sezeryanden korkuyorum evladımı sağlıkla alayım yeter çünkü iki doğum şeklide kişiye özel hayırlısı artık

Anladım canım hayırlısı olsun o zaman. Öyle diyorum da sezeryanda hayat kurtarıyor. Arkadaşlarımdan memnun kalan cok sezeryan olup. Saglıklı sıhhatli alalım kucağımıza gerisi bos.

Anladım canım hayırlısı olsun o zaman. Öyle diyorum da sezeryanda hayat kurtarıyor. Arkadaşlarımdan memnun kalan cok sezeryan olup. Saglıklı sıhhatli alalım kucağımıza gerisi bos.
Tabiki hepimiz için hayırlısı olsun inşallah çok az kaldı :)

Benim yalancı sancılar gelmeye basladi canım. Karnımın alt bölgesinde. Sende de var mı?
Benim arada bel Ağrım oluyor bu hafta daha önce hiç yoktu onun dışında bazen ufak kramplar ama sen benden 10 gün öndesin 1 gün bile farkediyor günden güne daha ağır oluyo

Ayni agri bende de var ozellikle dokununca daha net hissediyorum ,alt kaburga agrilarim da cabasi cunku ayaklariyla ittiriyor yaramaz :)...bence sebebi cocuk sigmiyor artik ve geriyor karnimizi bazen gerilen kisim cok agriyor ve tas gibi sert oluyor

Kizlar ben 36. Haftadayim ve cok korkuyorum dogumdan ( doktor kismetse normal olcak dedi son zamanlarda bu korku basladi stres oluyorum dogumda dayanamayip bayilip kalcam dayanamayacagim diye ...prenses dogum hakkinda fikirleriniz neler ? Bir de çati muaynesinden de cok korkuyorum ne zaman olcak o bilginiz var mi , cati muaynesene girenler paylasabilir mi ?Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Çatı muayenesinde korkulacak bir sey yok ki

Ayni agri bende de var ozellikle dokununca daha net hissediyorum ,alt kaburga agrilarim da cabasi cunku ayaklariyla ittiriyor yaramaz :)...bence sebebi cocuk sigmiyor artik ve geriyor karnimizi bazen gerilen kisim cok agriyor ve tas gibi sert oluyor
:) az kaldi. Sanirim 3hafta sonra artik karnimizda tekmelerini ozleyecegiz ama kollarimiz agriyacak kucagimizda tasimaktan.

Benim de kafamda cok soru var. cati muayenesi yapilacak mi, normal dogumu becerebilecek miyim, lavman yapacaklar mi, cok dikis atilacak mi... Bunlari dusununce insan geriliyor ama sonra internetten pozitif dogum hikayelerini okuyorum, hersey aklimdan ucup gidiyor.

Çatı muayenesi oldum gecen dün hicbir sıkıntı olmadı iki dakikalık bir sey. Kavram genelde yapıyorlar diye biliyorum. Dikişte sen yavrubu gördükten sonra hic kalır. Bir haftada kendine geliyorsun diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…