ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Çatı muayenesi oldum gecen dün hicbir sıkıntı olmadı iki dakikalık bir sey. Kavram genelde yapıyorlar diye biliyorum. Dikişte sen yavrubu gördükten sonra hic kalır. Bir haftada kendine geliyorsun diyorlar.
Kacinci haftadasin ben 36 dayim 2 gun sonra kontrol var bende de ama cati muaynesi yapcam die bise demedi bundan oncekinde..

Kacinci haftadasin ben 36 dayim 2 gun sonra kontrol var bende de ama cati muaynesi yapcam die bise demedi bundan oncekinde..
37 haftadan itibaren bakılıyor diye biliyorum. Ben 38 de oldum. Su an 39. Haftadaym

Kızlar benim bebiş eğer haftaya cumaya kadar dönmezse 4-5 ekim gibi sezeryan oluyorum :/

Kızlar bebişlerin son durumu ne kiloları ne zaman gelicekleri
Benim oglan 36+6'da 48cm ve 2700gramdi. Son 2haftadir boy ve kilo hizi acisindan buyume hizi yavasladi ama benim kilo artisim bir anda hizlandi. Dogum icin kan depoluyorum sanirim.
Dogurursam hemen buradan paylasacagim nasil gelistigini. Sizlerde durum ne?

Benim bebişde 36+4de 3100 gr boyunu bilmiyorum 14 ekimde hayırlısıyla doğurucam benim bu son ay kilo alımım durdu gerçi bu güne kadar alıcagımı aldımToplamda kaç kilo aldınız

Benim bebişde 36+4de 3100 gr boyunu bilmiyorum 14 ekimde hayırlısıyla doğurucam benim bu son ay kilo alımım durdu gerçi bu güne kadar alıcagımı aldımToplamda kaç kilo aldınız
ilk 3ay 8kilo aldım, ikinci 3ay 3kilo aldım, şu son 3ay bi 8kilo daha aldım ve almaya devam ediyor gibi duruyorum.
60kilo ile başladığım serüvende 79u gördüm ve bence 80 olmadan doğurmayacağım.
Normalde çok takardım aldığım her grama ama bu çocuğu o kadar zor yaptım ki doğumdan sonraki 1 yıl kilo vermek için uğraşmaya razıyım:)
ben sırf doğum tarihini kestiremiyorum diye bebek şekeri yaptıramadım üzerine tarih yazdırabilmek için bekletiyorum. sizin 14ekim olacağı kesin mi yani planlı doğum mu?

Evet benim sezeryan olucagı için tarih belli sadece spinalmi genel sezeryanmıhalen tam karar veremedim

Bu arada bende 18 kg aldım normalde bir kilo alsam bende takardım benim üçüncü çocuğum olucak hayırlısıyla daha öncede böyle kilo aldım ve verdim hamile iken alınan kilolar veriliyor merak etme

36+2 Bebek 3400 gr ben 11 kg aldım 53 le başladım 64 kg oldum.bebek iri olacak sanırım. Umarım sezaryan demezler.

Kızlarrr ben cuma günü bebişime kavuştum 38+1de süpriz yaptı Allahım sizleride hayırlısıyla kavuştursun arada bir fırsat buldum yazayım dedim öpüyorum

Kızlarrr ben cuma günü bebişime kavuştum 38+1de süpriz yaptı Allahım sizleride hayırlısıyla kavuştursun arada bir fırsat buldum yazayım dedim öpüyorum
Hayirlisi olsun ne guzel allah anali babali büyütsun normal oldu herhalde surpriz dedigine gore,umarim kolay olmustur

Bende 1ekimde dogum yaptim uc haftam vardi ama iki cm aciklis olusmus temizlik yaptim o yuzden suni sanciyla dogum yaptim darısı sizin basiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…