- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
bugün giremedim ben de.yeni kıyafetler aldım. kendime istediğim gibi hamile pantalon u buldum sonunda çok mutluyum o yüzden sen neler giyiyosun
hayırlısı olsun canım bende can atıyorum öğrenmek için :) maşallah oğluna. :)[/QUOTE
tşk ederim cnmm ..senin de artık görünmesi lazım muayneye gitmeden önce tatlı yee gösteriyomuş o zaman kendini
Gozlerin aydin cnm sevindim senin adinaaa ....mantar cok tehlikeliymis oyuzden fitilini duzenli kullan bence ....gecmis olsun
saolasın cnmm yaa mantardan bende korkuyorum kullanacaz artıkk..bugün kendi doktorum yoktu salih zeki ye gittik muayeneye
bugün giremedim ben de.yeni kıyafetler aldım. kendime istediğim gibi hamile pantalon u buldum sonunda çok mutluyum o yüzden sen neler giyiyosun
Hayirli olsun cnmmm bende ilk hamileligimdenn kalan pantolanlarim var onu giyyorum ama tekrar alicam kafama gore bulayimda oyle nasil bisey fiyati ne mahsuru yoksa...ayni zamanda kendime tunik istiyorum ama hic guzel spor biseyler bulamiyorum
hayırlı olsun yeni kıyafetlerin cnmm güle güle kullan ben göbiş hala cıkmadııı çok az varr bende istiyorum biran öncee yeni kıyafetler
hayırlısı olsun canım bende can atıyorum öğrenmek için :) maşallah oğluna. :)[/QUOTE
tşk ederim cnmm ..senin de artık görünmesi lazım muayneye gitmeden önce tatlı yee gösteriyomuş o zaman kendini
saolasın cnmm yaa mantardan bende korkuyorum kullanacaz artıkk..bugün kendi doktorum yoktu salih zeki ye gittik muayeneye
Nasil memnun kaldinmi salih beyden
normal kot pant gibi dar paca
2 pant birde tunik aldim 300tl biraz pahali ama bulmusken aldim.hep kumas pant la bol paca kotlar var onlarda bna olmuyo. bunlari sewdim insallah 9ayi bitiririm bunlarla cok pahali kiyaftler.benim gobek yok dahada yinede sikmaya bsladi pant larim taytlarim mecbur aldik
Eminim guzeldir cnm ama gercekten pahali :))) ama yapacak bisey yok aliyoruz iste
ben dolaşırken gözüme takılmıştı üşenmedim dün pazara bile gittim ama maalesef :18:
hamilelik yetiyo zaten stresteyim çalışsın babası alsın ben ne sıkıntılar yaşıyorum baba olmakta kolay değil walla :)
ikitanecik şey ne kadar mutlu etti beni :)
Yani haklisin :))))) onlar calisicak biz bebislerimizle yicez baba olmak zorrrr ama anne olmak daha zor :))) mutlu olmak guzel :))))
her şeyde o kadar çeşit warki Allaha şükürler olsun her bütçeye göre bolluk içinde yaşıyoruz walla.gezip araştırıp uydurup yakıştırıp giymrk kalıo sadecebebeklere bişey aldınız mı? onlarda pahalı sanırım
Kizlar kizlar istahiniz ne durumda kilo artisiniz ne durumda karniniz buyudumu bugun bende ishal basladi bilmiyorum neden usutmekten olabilirmi acaba
Bebişine biseler aldinmiiiCnm benim istahim artik iyi kilo tabiki aldim 18 haftamdayim :))) gobek ben burdayim diyor...usuttuysen olabilir muz ye istersen:)))
Evet cesit cok insan hepsinden almakistiyor ama :))) ben bebisime badi ve pijama aldim cok guzel
Bebeğini hisseden varmi kizlar
yeni yeni hissediyor gibiyim ama günde bir iki kere oluyor ancak
Bugun sanki ben hissettim tekme :)
Gobek nerelerde bilmiyorum :) nezaman buyucekse:)olabilir canım heyecanla bekliyorum bende kıpır kıpır olsun diye şimdiye kadar bişey hissetmedim göbekte yok insan inanamıyo sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?