ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

bugün giremedim ben de.yeni kıyafetler aldım. kendime istediğim gibi hamile pantalon u buldum sonunda çok mutluyum o yüzden sen neler giyiyosun

Hayirli olsun cnmmm bende ilk hamileligimdenn kalan pantolanlarim var onu giyyorum ama tekrar alicam kafama gore bulayimda oyle nasil bisey fiyati ne mahsuru yoksa...ayni zamanda kendime tunik istiyorum ama hic guzel spor biseyler bulamiyorum

bugün giremedim ben de.yeni kıyafetler aldım. kendime istediğim gibi hamile pantalon u buldum sonunda çok mutluyum o yüzden sen neler giyiyosun

hayırlı olsun yeni kıyafetlerin cnmm güle güle kullan ben göbiş hala cıkmadııı çok az varr bende istiyorum biran öncee yeni kıyafetler

Hayirli olsun cnmmm bende ilk hamileligimdenn kalan pantolanlarim var onu giyyorum ama tekrar alicam kafama gore bulayimda oyle nasil bisey fiyati ne mahsuru yoksa...ayni zamanda kendime tunik istiyorum ama hic guzel spor biseyler bulamiyorum

normal kot pant gibi dar paca
2 pant birde tunik aldim 300tl biraz pahali ama bulmusken aldim.hep kumas pant la bol paca kotlar var onlarda bna olmuyo. bunlari sewdim insallah 9ayi bitiririm bunlarla cok pahali kiyaftler.benim gobek yok dahada yinede sikmaya bsladi pant larim taytlarim mecbur aldik

hayırlı olsun yeni kıyafetlerin cnmm güle güle kullan ben göbiş hala cıkmadııı çok az varr bende istiyorum biran öncee yeni kıyafetler

benimde cikmadi canim ya kimse inanmiyo ne kadar gec cikarsa okadar iyi. sanki cok yemisimde siskinlik yapmis gibi duruyo :)

Eminim guzeldir cnm ama gercekten pahali :))) ama yapacak bisey yok aliyoruz iste

Eminim guzeldir cnm ama gercekten pahali :))) ama yapacak bisey yok aliyoruz iste

ben dolaşırken gözüme takılmıştı üşenmedim dün pazara bile gittim ama maalesef :18:
hamilelik yetiyo zaten stresteyim çalışsın babası alsın ben ne sıkıntılar yaşıyorum baba olmakta kolay değil walla :)
ikitanecik şey ne kadar mutlu etti beni :)

Yani haklisin :))))) onlar calisicak biz bebislerimizle yicez baba olmak zorrrr ama anne olmak daha zor :))) mutlu olmak guzel :))))

Yani haklisin :))))) onlar calisicak biz bebislerimizle yicez baba olmak zorrrr ama anne olmak daha zor :))) mutlu olmak guzel :))))

her şeyde o kadar çeşit warki Allaha şükürler olsun her bütçeye göre bolluk içinde yaşıyoruz walla.gezip araştırıp uydurup yakıştırıp giymrk kalıo sadece bebeklere bişey aldınız mı? onlarda pahalı sanırım

Evet cesit cok insan hepsinden almakistiyor ama :))) ben bebisime badi ve pijama aldim cok guzel

Kizlar kizlar istahiniz ne durumda kilo artisiniz ne durumda karniniz buyudumu bugun bende ishal basladi bilmiyorum neden usutmekten olabilirmi acaba

Kizlar kizlar istahiniz ne durumda kilo artisiniz ne durumda karniniz buyudumu bugun bende ishal basladi bilmiyorum neden usutmekten olabilirmi acaba

Cnm benim istahim artik iyi kilo tabiki aldim 18 haftamdayim :))) gobek ben burdayim diyor...usuttuysen olabilir muz ye istersen:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…