- Konu Sahibi SibelSerdar
-
cinsiyet belli olsun bende alican bir sürü şey :) bir kız bir erkek tulumu aldım geçen ay duramadım napayim
kızlar merhaba bir aksilik olmazsa bende ekimde doğum yapıcam şimdilik cinsiyetimiz belli değil göstermedi kendini kerata:) iştahım pek yok kilomda aynı hatta kilo verdim..sizlerde durum ne??
Kac kilosun bende hemen hemen 2 kilo aldim sadece istahimda yok
Nasil memnun kaldinmi salih beyden
yok canım yaa hafta sonu oldugu için çok kalabalıkdı..çok bekledikk(bidee memnun kalmadım açıkcası bidaha mecbur kalsam bile başka doktora giderim..
Gobek nerelerde bilmiyorum :) nezaman buyucekse:)
Aldinmi cnm kiyafet basladnmi almaya
benimde cikmadi canim ya kimse inanmiyone kadar gec cikarsa okadar iyi. sanki cok yemisimde siskinlik yapmis gibi duruyo :)
kızlar merhaba bir aksilik olmazsa bende ekimde doğum yapıcam şimdilik cinsiyetimiz belli değil göstermedi kendini kerata:) iştahım pek yok kilomda aynı hatta kilo verdim..sizlerde durum ne??
Aldim cnm badi ve pijamaa :)))) senBebişine biseler aldinmiii
Valla ben sari ve yesil almistim hem erkek giyer hem kiz dedim ohh yaptim :)))cinsiyet belli olsun bende alican bir sürü şey :) bir kız bir erkek tulumu aldım geçen ay duramadım napayim
Cnm bende zaten baska bir dr memnun kalmadigim icin gittim bilmiyorum simdi kime gitcem academi begeniyorum oyuzden olmazsa rahime hnma giderim bakalim kismetyok canım yaa hafta sonu oldugu için çok kalabalıkdı..çok bekledikk(bidee memnun kalmadım açıkcası bidaha mecbur kalsam bile başka doktora giderim..
H geldin cnm ...inslh bebeklerimizi saglikla kucaginiza almak nasip olur:))))
her şeyde o kadar çeşit warki Allaha şükürler olsun her bütçeye göre bolluk içinde yaşıyoruz walla.gezip araştırıp uydurup yakıştırıp giymrk kalıo sadecebebeklere bişey aldınız mı? onlarda pahalı sanırım
Kizlar kizlar istahiniz ne durumda kilo artisiniz ne durumda karniniz buyudumu bugun bende ishal basladi bilmiyorum neden usutmekten olabilirmi acaba
Bebeğini hisseden varmi kizlar
ben çok memnunum valla çıkmasın boşver :)aböylece çatlak ta az olur belki :)
canımm ben de hissettiğimi düşünüyordum dün doktora sordumda şuan hissedemezsin çünkü tekmeleri çok güçsüz dedii özelliklle ilk hamilelikde daha geç hissediliyormuşş..
çatlaklar için bişeler kullanmaya başladınız mı kızlar ben şimdilik bebe yağı kullanıyorum
Aldim cnm badi ve pijamaa :)))) sen
Valla ben sari ve yesil almistim hem erkek giyer hem kiz dedim ohh yaptim :)))
Cnm bende zaten baska bir dr memnun kalmadigim icin gittim bilmiyorum simdi kime gitcem academi begeniyorum oyuzden olmazsa rahime hnma giderim bakalim kismet
H geldin cnm ...inslh bebeklerimizi saglikla kucaginiza almak nasip olur:))))
bencede başkasına git zatennn ne o öle ilgi 0:))rahime hanıma arkadaşım gitti canım dogumu sezeryanla oldu ve o yaptırdı dogumunu sakin hoş bir bayan bende tanıştım kendisiyyi le..dün yoktu yerinde yoksa bende ona gidecektim..imranı kesinlikle tavsiye etmiyorumm ..osm yi düşünürsen eger araştırmadan oraya gecen halef aydın var oda ilgili bir doktorr..sende ahmet özdoğruya gel dicemm ben cok memnunum ama sanırım o normal gebelikleri almıyo..ben ahmet hocadan cok memnunum ama işte tek sorunum hafta sonları olmuyor..osm den de memnunum esasında kurumumla anlaşmasıda var hastanenin o açıdan da iyı oluyor..eğer urfada olursam doğumları da kendisi yaptırıyor..ama bence akademide cok temiz ve güzel bir hastane..
Ben zeytin yagi ile karisim yaglarim var onu kullaniyorum.Ilk dogumdada bunu kullanmistim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aldim cnm badi ve pijamaa :)))) sen
Valla ben sari ve yesil almistim hem erkek giyer hem kiz dedim ohh yaptim :)))
bencede başkasına git zatennn ne o öle ilgi 0:))rahime hanıma arkadaşım gitti canım dogumu sezeryanla oldu ve o yaptırdı dogumunu sakin hoş bir bayan bende tanıştım kendisiyyi le..dün yoktu yerinde yoksa bende ona gidecektim..imranı kesinlikle tavsiye etmiyorumm ..osm yi düşünürsen eger araştırmadan oraya gecen halef aydın var oda ilgili bir doktorr..sende ahmet özdoğruya gel dicemm ben cok memnunum ama sanırım o normal gebelikleri almıyo..ben ahmet hocadan cok memnunum ama işte tek sorunum hafta sonları olmuyor..osm den de memnunum esasında kurumumla anlaşmasıda var hastanenin o açıdan da iyı oluyor..eğer urfada olursam doğumları da kendisi yaptırıyor..ama bence akademide cok temiz ve güzel bir hastane..
Valla artik resmen sasiriyorum ve sinir oluyorum cunku ...kadir bey iyi diye gittim ilgi yoktu salih beye gittim kadir beye gore iyi ama iklemdeyim yine...imrana git dedi ebe arkds....rahimeyede yengem gidiyor ....neypacam bilmiorum
Valla artik resmen sasiriyorum ve sinir oluyorum cunku ...kadir bey iyi diye gittim ilgi yoktu salih beye gittim kadir beye gore iyi ama iklemdeyim yine...imrana git dedi ebe arkds....rahimeyede yengem gidiyor ....neypacam bilmiorum
evet gercekden zor doktor secimii yanii kadındoğumcular cok kalabalık malasef bu şehirde doğal olarak ilgide azalıyorr .dene istersen canım hem rahimeye git hem imrana kafana hangisi yatarsa..imrana ark gitti memnun kalmadıgı için değiştirdi ordan biliyorum ben gitmedim yoksa hiç..
evet gercekden zor doktor secimii yanii kadındoğumcular cok kalabalık malasef bu şehirde doğal olarak ilgide azalıyorr .dene istersen canım hem rahimeye git hem imrana kafana hangisi yatarsa..imrana ark gitti memnun kalmadıgı için değiştirdi ordan biliyorum ben gitmedim yoksa hiç..
Yapacak baska bisey yok neyapalim yine denicemm bakalim hayirlisi
canımm ben de hissettiğimi düşünüyordum dün doktora sordumda şuan hissedemezsin çünkü tekmeleri çok güçsüz dedii özelliklle ilk hamilelikde daha geç hissediliyormuşş..
çatlaklar için bişeler kullanmaya başladınız mı kızlar ben şimdilik bebe yağı kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?