ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

kızlar merhaba bir aksilik olmazsa bende ekimde doğum yapıcam şimdilik cinsiyetimiz belli değil göstermedi kendini kerata:) iştahım pek yok kilomda aynı hatta kilo verdim..sizlerde durum ne??

kızlar merhaba bir aksilik olmazsa bende ekimde doğum yapıcam şimdilik cinsiyetimiz belli değil göstermedi kendini kerata:) iştahım pek yok kilomda aynı hatta kilo verdim..sizlerde durum ne??

Kac kilosun bende hemen hemen 2 kilo aldim sadece istahimda yok

ben ilk hamile oldugumda 56 kiloydum suan 51 kiloyum cnm bende kilo çok kaybettim serumla beslendim resmen hiç bir sey yiyemiyordum(şimdide su içemiyorumm midemi bulandırıyoo yaaa

Bebişine biseler aldinmiii
Aldim cnm badi ve pijamaa :)))) sen
cinsiyet belli olsun bende alican bir sürü şey :) bir kız bir erkek tulumu aldım geçen ay duramadım napayim
Valla ben sari ve yesil almistim hem erkek giyer hem kiz dedim ohh yaptim :)))

almak için sabırsızlanıyorum yavaş yavaş netten araştırmaya başladımmm ben ama son aylara kadar bişe almayı düşünmüyorum acıkcası 7 de felan başlamayı dşünüyorum odasını da zaten doğdukdan sonra alacam ama kafamda şekillendiriyorum...

Bebeğini hisseden varmi kizlar

canımm ben de hissettiğimi düşünüyordum dün doktora sordumda şuan hissedemezsin çünkü tekmeleri çok güçsüz dedii özelliklle ilk hamilelikde daha geç hissediliyormuşş..

ben çok memnunum valla çıkmasın boşver :)aböylece çatlak ta az olur belki :)

çatlaklar için bişeler kullanmaya başladınız mı kızlar ben şimdilik bebe yağı kullanıyorum

Ben zeytin yagi ile karisim yaglarim var onu kullaniyorum.Ilk dogumdada bunu kullanmistim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bebe yağı kullanıyorum ama çok sık değil banyo dan sonraları. bir de aktar dan yağ karışımı aldım .doktorum. kremler e boşuna para verme bünyeye bağlı olursa olur dedi.birşeyler yapmaya çalışıyorum ışte bu aydan sonra daha dikkat ederim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…