ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

dayanamadım aldın birer tane hep bakıyorum olmuyor öyle de sonunda aldım bir kız bir oğlan tulum u fotoğraf nasıl katılıyor bilmiyorum akşama atarım sizde atın alanlar görelim cicisleri olmaz mi ?

Ben hic bisey almadim canim internet ten bi iki tane zibin beyendim yazili cok tatli cinsiyet kesinlessin hemen siparis vericem sonrada yavas yavas her disari ciktigimda almaya basliycam :) besik olarak ne dusunuyosun almayi

bende 6.aydan sonra alicm canim yinede hazirlikli olmak lazim erken dogum falan 7. ayda hazirlarim cantami diye dusunuyorum.odasini alirim ya dayanamam ben :)

Benim gogsum catladi karnim zaten cikmadigi ixin catlak yok doktor ben zamani gelince krem vericek dedim ama simdi soyliycem goguslerim hep catlak oldu

Ben hic bisey almadim canim internet ten bi iki tane zibin beyendim yazili cok tatli cinsiyet kesinlessin hemen siparis vericem sonrada yavas yavas her disari ciktigimda almaya basliycam :) besik olarak ne dusunuyosun almayi

buyuyen besik almayi dusunuyorum odasiyla iste. birde kucuk almak lazim sanirim pek istemiyorum aslinda alismasin diye heleki sallanan hic istemiyorum ama bakalim sen karar verdinmi?

Benim gogsum catladi karnim zaten cikmadigi ixin catlak yok doktor ben zamani gelince krem vericek dedim ama simdi soyliycem goguslerim hep catlak oldu

benimde goguslerim cok kotu oldu ya soyuluyolar gerildi buyudu diye dedi ebeye sordum.yaglardan sur gecer dedi ama cok korkuyorum zatdn sonra yara oluck simdidn bslamasin ya

buyuyen besik almayi dusunuyorum odasiyla iste. birde kucuk almak lazim sanirim pek istemiyorum aslinda alismasin diye heleki sallanan hic istemiyorum ama bakalim sen karar verdinmi?

Ben odama sepet besik almayi dusunuyorum bi tane bebegin odasinada alicam ama karar veremedim sepette 6 7 ay yatar ayri yatmasin diye

bende 6.aydan sonra alicm canim yinede hazirlikli olmak lazim erken dogum falan 7. ayda hazirlarim cantami diye dusunuyorum.odasini alirim ya dayanamam ben :)

bende dayanamıyorum internet bakıp bakıp duruyorumm vallaa :)))ama almayı doğum sonrası yapacaz odasını sepet beşik alırım diye düşünüyorum ama

Bu ara xok erik kiraz seftali yedim kesin ondan canim ya muz yiyim simdi:)

evet canımm yapıyor erikk

bende suan için yokk ama cok ağrıyo göğüslerim

Ben odama sepet besik almayi dusunuyorum bi tane bebegin odasinada alicam ama karar veremedim sepette 6 7 ay yatar ayri yatmasin diye

bende sepet beşiklerden düşünüyorumm

Ama 7 aydam sonra yatamiyo orda ilk zamanlar anne kokusuyla uyusun diye istiyorum ondam sonra odasinda yatircam

Ama 7 aydam sonra yatamiyo orda ilk zamanlar anne kokusuyla uyusun diye istiyorum ondam sonra odasinda yatircam

ikinciye anne olucaklar tawsiye wersin hangleri daha kullanisli ben biraz kuralci biriyim ama bebis kural dinlermi bilmem.sanki sallamayinca alismaz gibime geliyo.arkadasm sallanir aldi o ne kadar sallamasada giden gelen hep salladi bebegi alisti kizida.yasamadan bilemiyorum ama istemiyorum sallanan sepetlerden.burda bi 250 birde 500 e var fiat olarak

Evet cnm bende sallamaya alış tirmak istemiyorum bakalim odasina nasıl bisey alicammm

Evet cnm bende sallamaya alış tirmak istemiyorum bakalim odasina nasıl bisey alicammm

meltem mobilya war bizim burda cok guzel seyler war.fiyat ne dusunursun bilmiyorum ama 2500.6000 arasi odalar.diger yerlerdede oyle gerci cikekte falan bska marka warmi bilmiyorum

meltem mobilya war bizim burda cok guzel seyler war.fiyat ne dusunursun bilmiyorum ama 2500.6000 arasi odalar.diger yerlerdede oyle gerci cikekte falan bska marka warmi bilmiyorum
Ben antalyadayim dolabini yaptiricam istediğim gibi buyudugundede kullanicak tek besik tarz bisey alicam

Arkadaslar 10 haftalik hamileyim hicbir belirti yok ne mide bulantisi ne baska bisey yani gebelige dair bisey hissedemiyorum cok panik oluyorum kalbimi durdu diye kontrolüme 2 hafta var napicam benim gibi olan varmi

Mrb nasılsın canm yazını okuyunca kendimi gördüm bende dun doktor a gittim 9+5 hamileyim fakat hic bir belirtim yok gebelige dair bende çok tedirginm birde tüp bebek zor oldu

Arkadaslar 10 haftalik hamileyim hicbir belirti yok ne mide bulantisi ne baska bisey yani gebelige dair bisey hissedemiyorum cok panik oluyorum kalbimi durdu diye kontrolüme 2 hafta var napicam benim gibi olan varmi
Canim bak böyle şeyler dusunup kendini sıkma Rabbim ne yazdiysa o olur bende ayni senin gibu düşünüyodum bi ara bak 16 haftalik oldu doktora gitrim dedimki kalbi atiyomu acaba bide ben baya olaylar yasadim ama bebisim benimleydi sua et icini ferah tut aklina getirme ne guzel bulantin yok sabaha kadar bulantidan uyuyamadim ben o haftalarda

canım bende 14. haftayı bitirdim hala bir şikayet belirti yok.şükürler olsun ne zor geçiren var bu dönemleri sende şükret aklına kötü şeyler getirme sağdan soldan duyduklarına da kulak sana bol bol uzayip dinlen Allah in izniyle hiç bişeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…