ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Mrb nasılsın canm yazını okuyunca kendimi gördüm bende dun doktor a gittim 9+5 hamileyim fakat hic bir belirtim yok gebelige dair bende çok tedirginm birde tüp bebek zor oldu

Teşekkür ederim iyiyim ultrason günümü bekliyorum heyecanla.sen nasılsın canım ne dedi doktor.yolundamıymış herşey.

Canım benim hep dua ediyorum zaten Rabbim herşeyin iyisini bilir hayırlısını versin hepimiz için.bebeğim çok küçük olmasına rağmen öyle alıştımki ama o tip yazılar okuyup kafamı bulandırmıyorum artık.2 hafta daha bekleyip görücem inşallah.bazen gece lavaboya kalkıp tekrar yattığımda hafif bulantım oluyo benimde öyle kusma felan yok ama.Allahım seninde yardımcın olsun canım gönlüne göre versin inşallah.

İnşallah canım.Bizde böyle geçiricez demekki napalım.hep abartmışız kafamızda duyduklarımızdan kusma bulantı felan öyle olmuyomuş demekki.Rabbimin izniyle bişey olmaz inşallah.

Amin cnm dusunup sakin takma

Teşekkür ederim iyiyim ultrason günümü bekliyorum heyecanla.sen nasılsın canım ne dedi doktor.yolundamıymış herşey.

Ben gayet iyiym hic gebeliğe dair ne belirti ne rahatsız ligim var bundan dolayı bir tedirginlik var ben allahtan doktor tanıdık haftada iki kez gidip kontrol ettiriyorum inşallah her şey yolunda gider sağlık li bir şekilde kucagimiza alırız

Her gebelik faklidir kafana takma cnm..benim ilk hamislikte cok rahattim bunda ise tam tersine halsiz yorgunum

Kizlar ya anlik mesji nasil okuyorsunuz ben topikten cikmadan yeni iletiyi goremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…