- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Mrb nasılsın canm yazını okuyunca kendimi gördüm bende dun doktor a gittim 9+5 hamileyim fakat hic bir belirtim yok gebelige dair bende çok tedirginm birde tüp bebek zor oldu
Canim bak böyle şeyler dusunup kendini sıkma Rabbim ne yazdiysa o olur bende ayni senin gibu düşünüyodum bi ara bak 16 haftalik oldu doktora gitrim dedimki kalbi atiyomu acaba bide ben baya olaylar yasadim ama bebisim benimleydi sua et icini ferah tut aklina getirme ne guzel bulantin yok sabaha kadar bulantidan uyuyamadim ben o haftalarda
canım bende 14. haftayı bitirdim hala bir şikayet belirti yok.şükürler olsun ne zor geçiren var bu dönemleri sende şükret aklına kötü şeyler getirme sağdan soldan duyduklarına da kulak sana bol bol uzayip dinlen Allah in izniyle hiç bişeycik olmaz
antalya da deprem olmuş arkadaşım hissettiniz mi
Amin cnm dusunup sakin takmaCanım benim hep dua ediyorum zaten Rabbim herşeyin iyisini bilir hayırlısını versin hepimiz için.bebeğim çok küçük olmasına rağmen öyle alıştımki ama o tip yazılar okuyup kafamı bulandırmıyorum artık.2 hafta daha bekleyip görücem inşallah.bazen gece lavaboya kalkıp tekrar yattığımda hafif bulantım oluyo benimde öyle kusma felan yok ama.Allahım seninde yardımcın olsun canım gönlüne göre versin inşallah.
Gunaydin nasilsiniz hamislerrrr
Teşekkür ederim iyiyim ultrason günümü bekliyorum heyecanla.sen nasılsın canım ne dedi doktor.yolundamıymış herşey.
Ben gayet iyiym hic gebeliğe dair ne belirti ne rahatsız ligim var bundan dolayı bir tedirginlik var ben allahtan doktor tanıdık haftada iki kez gidip kontrol ettiriyorum inşallah her şey yolunda gider sağlık li bir şekilde kucagimiza alırız
Iyi canim sen kan ilaci icicem simdi icmemek icin direniyorum :)
Bende iyiyim. .bende icemiyorum off
Nezaman canim hissetmedim bisey
sabah olmuş tam saatini bilmiyorum canım 4.4 muş
Senin adi ne
Adim yIldIz urfadayim sen :)))))
Kiz ilacin adını sorcaktim ya kafam dağıldı iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?