- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Slm kizlar neler yapiyosunuz nasilsiniz nasil gidiyo hamilelik bebisleriniz nasil
çok fazla bacak agrım var ne oluyor anlamadım dizden aşağım çok fena....
Sagol canim,inşallah önemli bisey degildir .Canim ilk hamileligimde cok agrirdi dizim ve dizden asagisi kan dolasimiyla ilgili bi sorundu oyle demisti doktor bi sure sonra kendiliginden gecti korkulacak bisey degil yine de bi doktora gorun icin rahatlasin umarim bisey cikmaz gecmis olsun
A s cnm neyapan hersey yolundami offf ben sIKILDIM yaaa otur otur
Göbüşler ne durumdaaaaa :)
Benim okadar olmadi henuz cnmslm cnm vallahi benim göbüş bayağı çıktı
çalıştığım için daha rahat şeyler giymeye çalışıyorum artık
senin nasıl
şükür herşey yolunda sen nasılsın nasıl gidiyor
Iyiyim bende yarin kontrolum var :))) bebisini gorcemmm
senin için yarın çok güzel bir gün o zaman ne mutlu sana kocaman olmuştur inşallah :)
Iyiyim bende yarin kontrolum var :))) bebisini gorcemmm
oo ne güzel hadi bakalım güzel haberlerle gel
bende üçlü tarama için gidecektim bugün haftaya gideceğim
hem biraz daha büyür belki cinsiyetini öğrenirim
Ins cnm...evet inslh ozamana kadar sana der cinsiyetini Allah kalbine gore versin ..baslarda cok merak ediyoruz cinsiyetini ogrenince rahatliyor insan :))))
saol hepimizin gönlüne göre inşş
kız-erkek farketmez diyoruz ama illaki merak ediyoruz
Amin cnm ...haklisin saglikli olsunda....ben dr gittim oglusum bu defa bize kusmuydu anlamadik((arkasini donmustu bize doktor normalde kizlar arkalarii doner hayret dedi.gitmeden once tatli yemistim ama....yuzunu gostermedi Kilosuda boyuda iyimis :)) 19 haftalik diyebiliriz artikk
hep kızlar mi olacak değil ya canım oğlanlar da nazlı olur :) bizim ki de öyle ya hiç dönmüyor haftaya ne yapıcak bakalım.cinsiyetini göstermiş yine şanslısın ben şimdi dönmez de göstermez diye korkuyorumkilosu ne kadar mis canım kaç gr bize söylemedi daha doktor merak ediyorum bende
Demi ya erkek dedigin de naz yapsin ama azyapsin :))) kilo 275 gr boy 22 sntm dedi bana da geceen gittigimde soylenemisti bu defa soyledi hadi bakalim dari sana olsn:)))
ben kilo almıyorum ya bebeğim alıyordur inşallah ondan sordum canım bu kez söyler bize de o zaman doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?