- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Ben baya kilo almisim ya tartiya cikmaya korkuyorum ofevet bu gidisinde soyler
kaç kilo aldın canım olsun doğum dan sonra gider onlar hep alicz yapılacak birşey yok
Ya tartilmadin cunku cesaret yok :)) ama tahminen 6 kilo almisim swn almadinmi cnm ...evet alcaz da ben biraz erkenn almaya basladim
Evet cnm..aslinda kendime dikkat te etmiyorum mesela arkdsm hamile gibi beslenmiyor oyuzden hic kilo almamis sadece saglikli seyler yiyormus mesala ekmek felan yimezmis hatta bazen ogle yemeginin yerine meyve yermis tamam 7 aylik gebe 2 kilo almis dogumdan sonra ben nasil vercim bilemiyorum 15 kilodan fazla alirim heralde ben ...ins cnm verebiliriz:))senin ikinci bebeğin di dimi canım o yüzden öyle olmuştur. benim arkadaşım 3 ayda 15 kilo almıştı.ben 4. ayı kilosuz kapatıcam galiba. belki 300_500 gram almış olabilirim.benimde bundan sonra hızlı gelişir kilo göbek. :) doğumdan sonra vermeye çalışıcz yine şanslıyız doğum kısa geliyo yaza kadar gider herhalde öyle ümit ediyorum :)
Evet cnm..aslinda kendime dikkat te etmiyorum mesela arkdsm hamile gibi beslenmiyor oyuzden hic kilo almamis sadece saglikli seyler yiyormus mesala ekmek felan yimezmis hatta bazen ogle yemeginin yerine meyve yermis tamam 7 aylik gebe 2 kilo almis dogumdan sonra ben nasil vercim bilemiyorum 15 kilodan fazla alirim heralde ben ...ins cnm verebiliriz:))
bende çok dikkat etmiyorum aslında.ekmek pilav fazla tüketmiyoduk zaten.birde benim canım tatlı hiç istemiyor o yüzden galiba tatlıyi kesince almadım kilo.sen neler yiyosun?
soruyorum herkes farklı söylüyor
ye tatlı yi çıkar hakkı yi ye tuzlu yu çıkar ayşe miydi o :)
Kiz Ooo bizde ekmek baya bir yenilir cnm ..bende fark etmiyor bazen cnm erik istiyor bazen tatli biseyler yani ben fazla inanmam oyle seylere :))) mesala cnm bugun makarna istedi yaninada salata ohh kalkip yaptim valla ee gelde kilo alma :)))
caninin istediğini ye valla. ben onun bunu bilmiyorum da saat 3-4 oldumu oluyorum açlıktan :) akşam da meyve kocaman bir tabak yetiyor korkuyorum kilo almaktan . düğün falan da var elbise giyicem :)
Yiyorum zaten cnm hem ben hem bebisim kilo aliriz sonra veririm ins ..himm nasil biseyler giycen:)))
ne bulursam onu giyicem valla modeller hep balık dar.bana göre birşey yok. bir yerde buldum göğüs altından oturtmali altı bol onu alican başka bulamazsam başka modelde gelmez sanırım kısmet artık. hamile kıyafeti satan tek yer yok.diktirmeyede cesaretim yok
Evet cnm .ya hep ayni seyler var senin memleket neresi :) hanile iken spor trzinda anca giniyoruz yada klasik burda hep boyle
tekirdağ canım.klasik bana pek uymuyor da. şimdiye kadar sıkıntı yok zaten. şimdiden sonra bakicz bakalım. kaç yaşındasın
Dogru asil simdiden sonra bakcaz :)))) Him 26 yasim sen ..
25 bende. sen işi bitirdin sayılır biz daha ilk sonra ikinci işimiz çok :)
Hadi bakalim darisi sana ve isteyen herkese olur inslh cnmmm...tek cocuk olmak cok zordur bence
ben tek çocuğum şikayetim yok ama olan vardır tabi :)
:))) arkdsm da tek cocuk ama sikayetci ve annesiyle arkds gibi olmasina ragmen erkek veya kiz bir kardesim olsaydi diyor..:)))))
arkadaşlar kuzen ler yiğen ler yetiyor bana bilmiyorum hiç hissetmiyorum ben.yada bir kardeşe sahip olmak nasıl bir duygu onu bilmediğim için bir boşluk yaratmıyor bende. annem babaannem halam tek kızım. hepsi benimle ilgili hepsi arkadaş gibi çok ta yakınız 10 dk mesafe de evlerimiz zor gelmiyor bana
Amin cnm ...haklisin saglikli olsunda....ben dr gittim oglusum bu defa bize kusmuydu anlamadik((arkasini donmustu bize doktor normalde kizlar arkalarii doner hayret dedi.gitmeden once tatli yemistim ama....yuzunu gostermedi Kilosuda boyuda iyimis :)) 19 haftalik diyebiliriz artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?