ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Evet ya bugun buralar cok sessiz nerdesiniz kizlar ..ben iyiyim antikdeniz sen neyapan hersey yolundami :))))

Bu sene erkek senesimi kızlarrr, ekim annesi olacağım ve bi oğlum olacağını öğrendik.. sanirim erkek annesi daha cok bu yıl :)

Banada erkek dedi ama tam kedin pazartesi brlli olucak :) :18:bebeklerine kiyafet vs alanlar varmi yada neler aldiniz kizlar paylasin fikir olsun

Ben badi ve pijama aldim simdilik..kisa gelcekya badi cokk gerekecek cok fazla bieseyler almm zaten bebekler cabuk buyuyor oglumla birliktwde aliriz..:)))))

Buarada oglusun hayirli saglkli olsunn cnmm Rabbim hepimizin kycagina almayi nasip etsin..inslh

Bu sene erkek senesimi kızlarrr, ekim annesi olacağım ve bi oğlum olacağını öğrendik.. sanirim erkek annesi daha cok bu yıl :)

Banada erkek dedi ama tam kedin pazartesi brlli olucak :) :18:bebeklerine kiyafet vs alanlar varmi yada neler aldiniz kizlar paylasin fikir olsun

Evet tatlim sanirimm..ekim annelerinin cogu bebisleri erkek ..:)))

kızlar hamile olduğunu duyduğum ilk günden beri erkek gibi hissediyorum
kız olursa gerçekten çok şaşırtacak beni bizde inş önümüzdeki hafta öğreneceğiz
bebişimiz gösterirse tabi

bende perşembe öğrenicem kısmet olursa geçemiyor şu günler :)

Cnm hayirli saglikli olsun ve gonlundeki olur ins cnm.gosterir inslh :)))))))

Devlet hastanelerinde ucretsiz yapiliyomus sen nekadadara yaptırdın

özel hastane de 80 e yaptırmıştım
özel bir laboratuara da sordum oda 80 demişti bende gittiğim hastanede yaptırdım gerekli olmasa herkese yaptırmazlardi herhalde ben yaptırılmasi gerektiğini düşünüyorum

Ya oyke ama bi sorun cikarsa belki onlem alinir ilac tedavi vs bunun icin istiyorum yoksa bende düşünmez dim

Cnm ben arastirdim dr sordum almak cozum ilac tedavisi yok dedi....arkdsm yaptirdi down dediler hatta karnindan su bile aldirlar.sonuc kotu ama 5 aya yakin oldu arkdm aldirmam hareketlerini hissediyorum kalpi atiyor dedi.ve digurdu coktatli bir kizi oldu amaa (( hamileligini yasayamadi oyuzden taraftar degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…