ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Katiliyoeum cunku nolursa olsn bi onlem veya bi tedavi icin biseyler dusunulebilr devlet hastanesinde ucretsizmis

Erkwn teşhis hayat kurtarir :) ben kan degerlerimede baktirmam lazim zaten mecbur yaptircam

Hakkimizda hayirlisini versin Rabbim ..olacak olana care yok ...sonucta hepimiz engelli adayiyiz . Neyse bu konuyu kapatalim :))) bebisime bornoz almayi istiyorum yesilmi sarimi alsamki sizce :)))

Katiliyoeum cunku nolursa olsn bi onlem veya bi tedavi icin biseyler dusunulebilr devlet hastanesinde ucretsizmis

devlette yaptir ozaman cnim her yerde ayni islem nasil olsa farketmez daha snra insan keske der belki ne bileyim itiraz etmek aksini yapmak aklima gelmio doktor ne derse yapiyoruz ne ilac werirse kullaniyorum. herkesin kendi tercihi

Hakkimizda hayirlisini versin Rabbim ..olacak olana care yok ...sonucta hepimiz engelli adayiyiz . Neyse bu konuyu kapatalim :))) bebisime bornoz almayi istiyorum yesilmi sarimi alsamki sizce :)))

sari olabilir ben krem falan alirim heralde diger hawlularla yikamak icin.fotograf atsaniza arkadaslar aldiklarinizi fikir olsun bizede

Sari benimde hosuma gitmisti...alirsam atarim cnmm aslinda yavass yavasss almamiz lazim ...

cinsiyeti belli olan alsin walla
belli olunca bende alicam hemen disari ciktikca bir iki bir iki tamamlanir oylece eksikler

Bencede... eskiler dermiski 6.ciya kadar bisey almayin simdi oyle seyler yok teyzemkizi 2 aylikti odasini aldi dusun :))) ben yeni yeni basladim artik bakalim nasip daha cokk uzun zaman var onumuzde:))

anneler günümüz kutlu olsun hanımlar :) inşallah seneye evlatlarımız la kutlarız :)

cnm ben erkek yeğenime sarı almıştım takımdı onunkisi
çok tatlıydı kafasında gözler kulaklar filan vardı şimdi kendim alacağım bulamadım bi türlü

Uzulmee tatlim kiymatlimm :))))) bulursun hem de cook guzelini bulursunn sabir gec olsun guzeli olsun :)))))))

11 haftalikken kiza benziyo demisti simdi erkek dedi canim hayirlisi simdilik erkek ama benim bebis bacak bacak ustune atmis net gostermiyo

Him hayirli saglikli olsunlarda.... gosterir eninde sonunda ama ben 18 haftalikken cinsiyett tahminlerine daha cok guveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…