- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Katiliyoeum cunku nolursa olsn bi onlem veya bi tedavi icin biseyler dusunulebilr devlet hastanesinde ucretsizmisözel hastane de 80 e yaptırmıştım
özel bir laboratuara da sordum oda 80 demişti bende gittiğim hastanede yaptırdım gerekli olmasa herkese yaptırmazlardi herhalde ben yaptırılmasi gerektiğini düşünüyorum
Cnm ben arastirdim dr sordum almak cozum ilac tedavisi yok dedi....arkdsm yaptirdi down dediler hatta karnindan su bile aldirlar.sonuc kotu ama 5 aya yakin oldu arkdm aldirmam hareketlerini hissediyorum kalpi atiyor dedi.ve digurdu coktatli bir kizi oldu amaa(( hamileligini yasayamadi oyuzden taraftar degilim
Katiliyoeum cunku nolursa olsn bi onlem veya bi tedavi icin biseyler dusunulebilr devlet hastanesinde ucretsizmis
Hakkimizda hayirlisini versin Rabbim ..olacak olana care yok ...sonucta hepimiz engelli adayiyiz . Neyse bu konuyu kapatalim :))) bebisime bornoz almayi istiyorum yesilmi sarimi alsamki sizce :)))
Sari benimde hosuma gitmisti...alirsam atarim cnmm aslinda yavass yavasss almamiz lazim ...
cinsiyeti belli olan alsin walla
belli olunca bende alicam hemen disari ciktikca bir iki bir iki tamamlanir oylece eksikler
Hakkimizda hayirlisini versin Rabbim ..olacak olana care yok ...sonucta hepimiz engelli adayiyiz . Neyse bu konuyu kapatalim :))) bebisime bornoz almayi istiyorum yesilmi sarimi alsamki sizce :)))
http://www.tac.com.tr/c/2250/bebek-bornozu
bunlar çok şeker mis ama biraz büyükler galiba :) ufak ken giydirilmez herhalde dimi
bende inş yarın öğreneceğimbende perşembe öğrenicem kısmet olursa geçemiyor şu günler :)
ben ikili yaptırdım cnm3 lu veya 2lo test yaptır an varmi:18:
Cnm hayirli saglikli olsun ve gonlundeki olur ins cnm.gosterir inslh :)))))))
Slm kizlar napiyosunuz nasilsiniz bebeklerinizin cisiyetleri kesinlesti mi
Iyidir cnm sen nasilsin bana erkek demisti sonra gittigimde arksini donmustu:))) sen ogrendinmi
11 haftalikken kiza benziyo demisti simdi erkek dedi canim hayirlisi simdilik erkek ama benim bebis bacak bacak ustune atmis net gostermiyo
Him hayirli saglikli olsunlarda.... gosterir eninde sonunda ama ben 18 haftalikken cinsiyett tahminlerine daha cok guveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?