ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

doktorun ne diyo canım onu kafama takip üzme kendini.doktorun diyetisyen e yönlendirsin .ona danışarak bireyler yap yeme planı falan.hepimiz alıyoruz kilo yapacak birşey yok

Cnm Dr sormadım 8kilo almışım şimdiye kadr boy uzun olunca Dr bişry demedi daha dogrusu dikkatini çekmedi diye düşünüyorm

Cnm Dr sormadım 8kilo almışım şimdiye kadr boy uzun olunca Dr bişry demedi daha dogrusu dikkatini çekmedi diye düşünüyorm
Simdidem 8 kilomu aldin ben hic almadim 2 kilo sadece cok fazla kilo almanin bebegin saglikli olmasiyla veya kilosuyla bi alakasi yok malesef bunyen elverisli sanirim

nasıl dikkatini çekmedi her seferinde kiloma tansiyonuma bakıyo doktorum seninki bakmıyo mu ? karşıdan bakarak anlayamaz tabi.
ben bu ara gezmekte makarna pilav dolma üst üste geldi rahatsız oldum.dengelemeye çalışıyorum şimdi evde
çorba ,sebze yemeği ,salata , ara öğünlerde meywe , cacık ben böyle yapmaya çalışıyorum diğerlerinin faydası yok bize canım senin ikinci hamileliğin gerçi bilirsin.başka taktikler varsa söyleyin arkadaşlar kilolar benimde korkulu rüyam :18:

Tüm yeni annelere merhaba.
Benim hamileliğim 17+6 haftadayız.
Bir sorum olacak. Geçen hafta sağlık ocağındaki ebe tetanoz aşısı için gelmemi söyledi.
Doktoruma sordum 20. haftada tetanoz aşısı yaptırmamı söyledi.
Sizler hangi haftalarda yaptırdınız ve aşının sizde etkileri nasıl oldu?

20. haftalarda oluyo diye biliyorum daha war benimde. saglik ocagi oyle soyledi doktorumda zamani gelince soyler heralde.
doktorunu dinle canim ebenin dalginligina gelmistir belki

ebeler sorumluluklarını üzerlerinden atmak için erkenden cağırıolar ama 20ken den yapılmasını doktorlar kesinlikle önermyor

Kizlar ya ben baya bir kilo aldim ((

mrb yıldız neden bu kadar üzülüyorsun ki bebegin saglıklı neticede tadını cıkar.kilo ne kadar az alsan o kadar iyii...bende hiç almadım ilk hamile kaldıgımda 56 kiloydum şuan 54 kiloyum ...ama allaha şükür bebiş iyi gidioo zaten ben fazla ekmek tüketmiyorum..süt badem ceviz salata bol meyve bol su tüketiyorumm..et felanda yemiyorum hiç onun içinde doktor 3 güne bir omega 3 kapsül var onu kullanıyorumm..zaten bi kaç ayaa istemesekde alacaz kiloo bebiş kendinee kocamannn bir yer acacakk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…