- 15 Ocak 2014
- 568
- 25
- 318
- 35
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
iyi gidiyo canim cok sukur yok bi yaramazlik.senin nasil?
slm kızlar şimdi kontrolden geldik
ama bebişim bize cinsiyetini göstermedi
Meraba arkadaslar dün gece kanamam basladi bugün doktora gittim bebegim 11 haftalikti 8 haftalikken kalbi durmus sagliksiz bebekmis galiba.kürtaj oldum geldim çok acı bir durum.Allahim sizlere saglikli sihhatli bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Meraba arkadaslar dün gece kanamam basladi bugün doktora gittim bebegim 11 haftalikti 8 haftalikken kalbi durmus sagliksiz bebekmis galiba.kürtaj oldum geldim çok acı bir durum.Allahim sizlere saglikli sihhatli bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
birdahaki sefere bol boll tatlı ye git cnmmm o zaman gösterir belki ...ben öyle yaptımm
Yok cnm ya hic kiloma tsnsiyonuma bakmadi...oglum olacak inslh saglik hayirli olur inslhCanim her giymeye tansiyon kilo olcumu yapiliyor doktorun takip etmesi lazim cinsiyet belli oldumu
mrb yıldız neden bu kadar üzülüyorsun ki bebegin saglıklı neticede tadını cıkar.kilo ne kadar az alsan o kadar iyii...bende hiç almadım ilk hamile kaldıgımda 56 kiloydum şuan 54 kiloyum ...ama allaha şükür bebiş iyi gidioo zaten ben fazla ekmek tüketmiyorum..süt badem ceviz salata bol meyve bol su tüketiyorumm..et felanda yemiyorum hiç onun içinde doktor 3 güne bir omega 3 kapsül var onu kullanıyorumm..zaten bi kaç ayaa istemesekde alacaz kiloo bebiş kendinee kocamannn bir yer acacakk:)))
Saglik olsun cnm ...birdahakine artik :)))slm kızlar şimdi kontrolden geldik
Allah yardimcin olsun cnm ..cok uzuldumMeraba arkadaslar dün gece kanamam basladi bugün doktora gittim bebegim 11 haftalikti 8 haftalikken kalbi durmus sagliksiz bebekmis galiba.kürtaj oldum geldim çok acı bir durum.Allahim sizlere saglikli sihhatli bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Yok cnm ya hic kiloma tsnsiyonuma bakmadi...oglum olacak inslh saglik hayirli olur inslh
Cnm ben baya bir kilo aldim iste....boyum uzun oyuzden arkdslar dert etme diyor ama ben cok uzuluyorum diyer hamileligimde bukadar almamistim ...
Pardon cnm bende alamiyosun diye üzülüyor sun sandim bise olmaz cnm boyun uzunsa herkes bir olmuyor bosverrr hersekilde önemli olan bebislerin sagligiYok cnm ya hic kiloma tsnsiyonuma bakmadi...oglum olacak inslh saglik hayirli olur inslh
Cnm ben baya bir kilo aldim iste....boyum uzun oyuzden arkdslar dert etme diyor ama ben cok uzuluyorum diyer hamileligimde bukadar almamistim ...
Benimde erkek
Pardon cnm bende alamiyosun diye üzülüyor sun sandim bise olmaz cnm boyun uzunsa herkes bir olmuyor bosverrr hersekilde önemli olan bebislerin sagligi
Rabbim senin ve hepimizin saglikla kucagimiza almayi nasip eder inslh ...hayirli olsun cnm :)))
Amim cnm kendine kiyafet aldinmi ben almaya basliycam dar oluyor artik kiyafetler
Peki catlaklar icin napiyosun canim varmi krem falan kullaniyomusunEvet ben 2 haftadir giyyorum cnm en son bir tisort aldim yumurtadan bebek cikiyor cok tatliydi aldim bende :)
Peki catlaklar icin napiyosun canim varmi krem falan kullaniyomusun
Benin ilk dogumdan var zaten catlaklar ama yinede kakao yagi bazende bebe yagi kullanniyorum ...
Bana hergun mutlaka sur dedi doktor krem aldom ama kremle bas edil mez hemen biter gibi vazelin yada kakao yagi almayi dusunuyorum
slm kızlar şimdi kontrolden geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?