ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Meraba arkadaslar dün gece kanamam basladi bugün doktora gittim bebegim 11 haftalikti 8 haftalikken kalbi durmus sagliksiz bebekmis galiba.kürtaj oldum geldim çok acı bir durum.Allahim sizlere saglikli sihhatli bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.

allah yardımcın olsun canımm gercekden zor bir durum benimde 3 kaybımm varr ((

ve bir tanesi hala benimle ikizdi teki öldü ve ona müdahale edemediler doğuma kadar kalcak dedi doktorummuz..

allah kimseye yaşatmasın cnm sanada cok geçmiş olsun

Gecmis olsun canim dedigin gibi sagliksiz bi bebekmis dogrumudur bilmem dusugun eli icerde olur derler hemen arkasindan tekrar bebek olurmus rabbim en kisa zamanda yerini doldurur ins saglikli bi bebegin daha olur onu da kucagina alman nasip olur

birdahaki sefere bol boll tatlı ye git cnmmm o zaman gösterir belki ...ben öyle yaptımm

yaa gerçekten mi kimse söylememişti
bi dahaki sefere öyle yapayım saol

cnm geçmiş olsun
Yüce Rabbim tez zamanda tekrar mutluluğa kavuştursun inşş

Canim her giymeye tansiyon kilo olcumu yapiliyor doktorun takip etmesi lazim cinsiyet belli oldumu
Yok cnm ya hic kiloma tsnsiyonuma bakmadi...oglum olacak inslh saglik hayirli olur inslh

Cnm ben baya bir kilo aldim iste....boyum uzun oyuzden arkdslar dert etme diyor ama ben cok uzuluyorum diyer hamileligimde bukadar almamistim ...

slm kızlar şimdi kontrolden geldik
ama bebişim bize cinsiyetini göstermedi
Saglik olsun cnm ...birdahakine artik :)))
Allah yardimcin olsun cnm ..cok uzuldum (

Yok cnm ya hic kiloma tsnsiyonuma bakmadi...oglum olacak inslh saglik hayirli olur inslh

Cnm ben baya bir kilo aldim iste....boyum uzun oyuzden arkdslar dert etme diyor ama ben cok uzuluyorum diyer hamileligimde bukadar almamistim ...
Pardon cnm bende alamiyosun diye üzülüyor sun sandim bise olmaz cnm boyun uzunsa herkes bir olmuyor bosverrr hersekilde önemli olan bebislerin sagligi

Bana hergun mutlaka sur dedi doktor krem aldom ama kremle bas edil mez hemen biter gibi vazelin yada kakao yagi almayi dusunuyorum

Evet mutlaka kullanmak gerek benim ilk hamileligimde hic bisey kullanmadim pismanim ...genetikse hele hemen catliyor bence attar vazelin veya kakako dedi banada ama ben vazelin sevmiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…