- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Meraba arkadaslar dün gece kanamam basladi bugün doktora gittim bebegim 11 haftalikti 8 haftalikken kalbi durmus sagliksiz bebekmis galiba.kürtaj oldum geldim çok acı bir durum.Allahim sizlere saglikli sihhatli bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
bende perşembe gidicem çok korkuyorum göstermez diyene kadarlık olmuştu canım seninki ve bir daha ki kontrol ne zaman
slm kızlar öncelikle milletimizin başı sağolsun
Vefat eden canlara Rahmet diliyorum
Kurtarılmayı bekleyen canları da Allahım Ailelerine ve Milletimize bağışlasın
Amin canim cok aci bi olay rabbim hayatini kaybedenlere rahmet yakinlarina sabir versin boyle bi olayla bi daha karsilastirmasin
cnm ben 17 dedim dr 16+6 dedi bugün 17 oldu yani
aslında dr gördüm ama biraz karanlık yanılma payım var dedi bu yüzden söylemeyeceğim dedi
ben bi de 3 lü testi yaptırdım dün
tekrar 20 haftalıkkken gideceğim cnm ben
ama birisi bana dün gitmeden önce bol bol tatlı ye dedi aklında olsun
canım benim çok çok üzüldüm
derdi veren Allahım sabrını da verir elbet
isyan etme sakin en yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
allah yardımcın olsun canımm gercekden zor bir durum benimde 3 kaybımm varr((
ve bir tanesi hala benimle ikizdi teki öldü ve ona müdahale edemediler doğuma kadar kalcak dedi doktorummuz..
allah kimseye yaşatmasın cnm sanada cok geçmiş olsun
Gecmis olsun canim dedigin gibi sagliksiz bi bebekmis dogrumudur bilmem dusugun eli icerde olur derler hemen arkasindan tekrar bebek olurmus rabbim en kisa zamanda yerini doldurur ins saglikli bi bebegin daha olur onu da kucagina alman nasip olur
Canım benim buda tedaviyle olmuştu zaten uzun seneler sonra.Allahtan donmuş embriyolarımız varda onlarla deniycez tekrar.bi umut işte.Allahım hayırlısını versin inşallah.
cnm ben 17 dedim dr 16+6 dedi bugün 17 oldu yani
aslında dr gördüm ama biraz karanlık yanılma payım var dedi bu yüzden söylemeyeceğim dedi
ben bi de 3 lü testi yaptırdım dün
tekrar 20 haftalıkkken gideceğim cnm ben
ama birisi bana dün gitmeden önce bol bol tatlı ye dedi aklında olsun
evet bende yicem bol. çikolata meyve suyu falan.neyse az varmış diğer kontrole benimki de gösteremezse bende bir ay beklemem. 15 gün sonra yine gidicem valla :) öğrenene kadar
Şekerli sut arti cikolata bebek kipir kipir oluyor
inş gösteriri cnm ya
ben dün dr söylemeyince üzüldüm ama neyse hayırlısı olsun
keşke bunları önce söyleseydin
cnm ayrıca benim bebiş kıpır kıpırdı hareketliydi yani
ama dr söylemeyeceğim dedi
napalım 3 hafta sonra artık
bir de süt bal pekmez hayatımda nefret ettiğim şeyler
bunları yiyemiyorum malesefff
Canim gormedimki ben bunlari yaptim dun gosterdi kendini cikolata nutella yedim bi bardak sutle acti bacaklarini oglusum surekli kipir kipirdi :) sut icemiyosan icine nesguik falan kat :)
neymiş cinsiyeti yamıştım ama oğluşum yazmışın
hayırlı olsun cnm sağlıkla büyüsün inş
yok cnm henüz başlamadım ama başlayacağım artık yavaş yavaşSagol canim hepimizinki insallah catlak kremi kullaniyomusun
Kızlar benimde bebek ilk bas cinsiyetini gosterdi doktorum oksurmemi soyledi bi kac kere sonra cinsiyetini ogrendim.
yok cnm henüz başlamadım ama başlayacağım artık yavaş yavaevş
aklımda yani sen kullanıyor musun
Evet canim kullanmaya bugun basladim kakao yagi alicam onuda surucem esim eczaneden bi krem almis onuda kullaniyorum doktorumda mustela diye bisey soyledi ondan yoktu onada bakicam iste
yok cnm henüz başlamadım ama başlayacağım artık yavaş yavaevş
aklımda yani sen kullanıyor musun
Evet canim kullanmaya bugun basladim kakao yagi alicam onuda surucem esim eczaneden bi krem almis onuda kullaniyorum doktorumda mustela diye bisey soyledi ondan yoktu onada bakicam iste
bende sadece bitkisel kullanmayı düşünüyorum ama bakalım
şimdi sen söyleyince kararsız kaldım bir an önce başlasam mı yoksa
bir de şöyle bir durum var göbeğim bayağı çıktı benim ama tartılıyorum 1 kilo almışım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?