ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

öğrendin mi öğrenemedin mi ben anlayamadım şimdi :44::44::44:[/QUOTE]

İlk baş cinsiyetini GÖSTERMEDİ doktorum bikac kez oksurmemi soyledi daha sonra cinsiyetini öğrendim.

Ama ben toplamda 5 kg aldim daha zayiftim

iyi olmuş o zaman bir zamanlar bende çok zayıftım kötüymüş şimdi anladım

Ozamn şöyle anlatim öksürdüğün zaman bebek pozisyonunu değiştirdigi icin doktorda rahatlikla cinsiyetini görür) cinsiyeti şükürler olsunki kız ve 15 haftalikken öğrendim. Simdi 17+3 gunluk oldu.

maşallah cnm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş

Cnm senin dr ayrintii ultrasonu onerdimi benin doktorum hic bisey demedi

önerdi cnmm yapılacak ama sanırım 20 haftada cuma gidecem netleşir herhaldee....

benimde bu aralar şişkinlik sorunum varr karnım şişiyorr kasıklarıma ağrı yapıyorr dün gece bayagı morelim bozuldu((

sen şimdi hangi doktora gidiyorsun cnm

Korkma cnm benimde bir ara bicak batiyor gibi oluyorsu dr sordum normal dedi....en son salih zekiye gittim sonrada gittmedim cok morel bozucu bisey ..academi hastanesini seviyorum temiz bir yer yeni dogan yogun bakimida var ama iste drlar ( yeni sammed acilacak ayni cadde de ama nesamn belli degilki

hayırlısı olsun artık canım ama artık bir doktor belirlemen lazım..şanmed i biliyorum oranın doktorlarıda güzel ama çok kalabalık oluyorr..en azından çarşıdayken bayagı kalabalık oluyordu:)

valla cnm çok korktum ilk hamilelik olunca buluttan nem kapıyorum sabaha kadar uyuyamadım yaa korkudann allahım hepimize yardım etsin kazasız belasız alalım evlatlarımız kucagımıza inşalla

Ne yapacagimi bilmiyorumki ( arkdslara bakiyorum cok ilgililer doktorlari ama malesef burda ben giremiyorum ilgiyi 20 haftam oldu ama bakiyorum saglikbocagindan bile cagiran olmadi benimmi sansim anlamadimki (... korkma cnm 2.ci qma yinede korkuyorum ele deil Rabbim yardimcimiz olur inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…