- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Kac kilosun suan ya doktor bana kullan dedi benim goguslerim catladi karnimda henuz yok catlak ama onlem olsun diye hakiki zeytinyagi kullananlarda varbende sadece bitkisel kullanmayı düşünüyorum ama bakalım
şimdi sen söyleyince kararsız kaldım bir an önce başlasam mı yoksa
bir de şöyle bir durum var göbeğim bayağı çıktı benim ama tartılıyorum 1 kilo almışım daha
59 kiloyum cnmKac kilosun suan ya doktor bana kullan dedi benim goguslerim catladi karnimda henuz yok catlak ama onlem olsun diye hakiki zeytinyagi kullananlarda var
59 kiloyum cnm
ama göbeğim bariz belli yani
bunu da ilk kez duydumİlk baş cinsiyetini GÖSTERMEDİ doktorum bikac kez oksurmemi soyledi daha sonra cinsiyetini öğrendim.
Bende 56 kiloyum cnm
Ama ben toplamda 5 kg aldim daha zayiftimbunu da ilk kez duydum
hayırlı olsun neymiş cinsiyeti bir de kaç haftalık
anam benden zayıfmışın ben iyiyim o zaman
bunu da ilk kez duydum
hayırlı olsun neymiş cinsiyeti bir de kaç haftalık
Ozamn şöyle anlatim öksürdüğün zaman bebek pozisyonunu değiştirdigi icin doktorda rahatlikla cinsiyetini görür) cinsiyeti şükürler olsunki kız ve 15 haftalikken öğrendim. Simdi 17+3 gunluk oldu.
Ama ben toplamda 5 kg aldim daha zayiftim
Ozamn şöyle anlatim öksürdüğün zaman bebek pozisyonunu değiştirdigi icin doktorda rahatlikla cinsiyetini görür) cinsiyeti şükürler olsunki kız ve 15 haftalikken öğrendim. Simdi 17+3 gunluk oldu.
Kizlar((( cok kotu grip oldum burnum tikanmis ve kemiklerim dokuluyor gibi (
geçmiş olsun
dikkat et hem kendine hem bebişe
Saol cnm inslh gecicek
geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerimm bol bol portakal suyu iç
geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerimm bol bol portakal suyu iç
Cnm senin dr ayrintii ultrasonu onerdimi benin doktorum hic bisey demedi
Cnm senin dr ayrintii ultrasonu onerdimi benin doktorum hic bisey demedi
sen şimdi hangi doktora gidiyorsun cnm
Korkma cnm benimde bir ara bicak batiyor gibi oluyorsu dr sordum normal dedi....en son salih zekiye gittim sonrada gittmedim cok morel bozucu bisey ..academi hastanesini seviyorum temiz bir yer yeni dogan yogun bakimida var ama iste drlar( yeni sammed acilacak ayni cadde de ama nesamn belli degilki
hayırlısı olsun artık canım ama artık bir doktor belirlemen lazım..şanmed i biliyorum oranın doktorlarıda güzel ama çok kalabalık oluyorr..en azından çarşıdayken bayagı kalabalık oluyordu:)
valla cnm çok korktum ilk hamilelik olunca buluttan nem kapıyorum sabaha kadar uyuyamadım yaa korkudann allahım hepimize yardım etsin kazasız belasız alalım evlatlarımız kucagımıza inşalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?