- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Ne yapacagimi bilmiyorumki( arkdslara bakiyorum cok ilgililer doktorlari ama malesef burda ben giremiyorum ilgiyi 20 haftam oldu ama bakiyorum saglikbocagindan bile cagiran olmadi benimmi sansim anlamadimki (... korkma cnm 2.ci qma yinede korkuyorum ele deil Rabbim yardimcimiz olur inslh
benide cagırmıyolar aile ekimliğinden..urfada çok dogum var ya doktorlarda bıkmışlar herhalde:)))nehir tıp merkezinde ahmet ateş mi ne bir doktor varmış ilgiliymiş doğumuda akademide yaptırıyormuş bir bak istersen oraya deneyerek bulacaksın artık iyi doktoru cnmm ...urfa gercekden bu konuda yetersiz gibi benimde arkadaşlar var doktoları çok ilgili bi sorun olsa direk ceplerini bile arayabiliolar benim tüp bebek ama ona ragmen doktoruma birşeyi direk kendine bile soramıyorumm((
kızlar ben çok kötüyüm dr benden amniyosentez istedi
tahlilinde bir sorun var panik yapma dedi
çok korkuyorum lütfen yardımcı olunnn
Canim benimmm(( uzulme Allaha sigin inslh bisey olmaz ne desemki ben test felan yaptirmadim bilmiyorum ......senin icin cook dua edicem inslah hersey yolunda olur ((((((
lütfen çok dua edin
bir de benim panik atak olduğumu biliyorlar
rahatlatmaya çalıştılar bu kez ben iyice panik oldum
işteyim hüngür hüngür ağlıyorum
patron soruyor rahatlayınca anlatırım diyorum
ALLAHIM TEK SIĞINAĞIM SENSİN
Bak cnm..sen guclu birisin simdi elini yuzunu yika 3 aylardayiz unutma inslah dualarimiz kabul olur srn uzuldukce bebisinde uzulucek oda simdi belki seni teselli etmeye calisiyordur ..annecim korkma diyordur sen agladikca uzuldukce hersey kotu olur salavat getir ve duani et inslah..
bilmiyorum çok kötüyüm
Tahmin edebiliyorum cook zor bir durum ..ama suan elinden dua etmekten baska bisey gelmezki dua nin gucune inan Rabbimin izniyle hersey yolunda olcak uzulmee...nezaman doktor cagirdi test icin
yarın hemen gel geciktirme dedi
istersen yaptırmayabilirsin dedi
ama yaptırırsan kesin snuç alırız dedi
dua bile boğazımda tıkanıyor yemin ederim
kızlar allah i ma şükürler olsun bebeğimin cinsiyetini öğrendim
minicik bir kızım varmış ilk günden beri kız hissediyordum çok mutluyum :) ufacık kırmızı ayakkabılar aldim ona ama fotoğraf yükleyemiyorum
.bak arkdasim testi kotu cikti onada dr demis gel su almamiz lazim diye oda mahfolmustu aglamaktan konusamiyordu sonra test oldu ve darisi sana olsun temiz cikti testi ..cok guzel bir kizi oldu..ama hamileligi kotu cikti acabami dedi hep doguduktan sonra herkes rahat nefes aldi
Yani demem oki hemen umutsuzluga dusme seni anliyorum..inslh seninde temiz cikar Hersey Allah tan
canım bazen test hatalı oluyor muş tekrar yaptırabilirsin çok mu yüksek cikti değerler iki li test miydi ? inşallah kötü birşey yoktur iyi düşünelim iyi olsun
inş şimdi de aklıma yaptırmamak geldi
bilemiyorum napacağımı
üçlü testti bu ikili testim çok temzidi hiçbişey yok demişti
sonuç ne kadar kötü bilmiyorum sonucu görmedim
dr şüpheli dedi taramaya göre daha iyi sonuç alırız tarama kesin değildir dedi
yaptırırsak daha iyi sonuç alırız ama yaptırmak yada yaptırmamak senin elinde dedi
bilmiyorum çok kötüyüm
Allahım sen yardım et
inş şimdi de aklıma yaptırmamak geldi
bilemiyorum napacağımı
yaptırırsak daha iyi sonuç alırız ama yaptırmak yada yaptırmamak senin elinde dedi
bilmiyorum çok kötüyüm
Allahım sen yardım et
hayırlı olsunRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinkızlar allah i ma şükürler olsun bebeğimin cinsiyetini öğrendim
minicik bir kızım varmış ilk günden beri kız hissediyordum çok mutluyum :) ufacık kırmızı ayakkabılar aldim ona ama fotoğraf yükleyemiyorum
benden detaylı ultrason istemedi direk amniyosentez dediselam kizlar.. bende nasip olursa ekim annesi olacagim.. simdilik biraz tehlikeli durumdayim.. kendimi yormayip mümkün oldugu kadar uzun süre dinlenmem uzanmam gerekiyor.. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah..
Hayirli olsun canim.. annelere gercekten malum mu oluyor acaba.. bende cift cizgiyi gördügüm an kizimiz olacak diye gecirdim icimden.. nitekim insaAllah saglicakla cimcimemizi aliriz kucagimiza..
Rabbime sigin canim insaAllah bebeginin saglik durumu gayet iyidir.. iki arkadasimda aybi seyi yasadi detayli ultrasonda herseyin normal oldugu ortaya cikti..
Testi baska bir hastanede tekrarla istersen öncelikle. Hatalar cok oluyor cok duydum. Rabbim saglik sihat versin insaAllah.
Soma da niceleri kucucuk bebeklerini babasiz hamile eslerini kocasiz biraktibunlari dusununce yine sukrediyor insan..
Benimde esim dun gece araba kazasi gecirdi.. Suan yanimda uyuyor ona bakiyorum ve 'ya yanimda olmasaydi simdi' diye dusunmeden edemiyorum
Rabbim onu bana ve karnimda ki yavrumuza bagislasin insaAllah..
Amin cnmmm..sen bilirsin istersen testi baska drlara goster bi..benim doktorum testi onermedi bende 2 cocugma yaptirmadim dedi o yuzden bende yaptirmadim..zaten ilk cocugumdada yaptirmadiminş şimdi de aklıma yaptırmamak geldi
bilemiyorum napacağımı
bilmiyorum çok kötüyüm
Allahım sen yardım et
Testi baska bir hastanede tekrarla istersen öncelikle. Hatalar cok oluyor cok duydum. Rabbim saglik sihat versin insaAllah.
Soma da niceleri kucucuk bebeklerini babasiz hamile eslerini kocasiz biraktibunlari dusununce yine sukrediyor insan..
Benimde esim dun gece araba kazasi gecirdi.. Suan yanimda uyuyor ona bakiyorum ve 'ya yanimda olmasaydi simdi' diye dusunmeden edemiyorum
Rabbim onu bana ve karnimda ki yavrumuza bagislasin insaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?