ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

La ilahe illa ente subhaneke inni künt ü minezzalimin.( Hz.Yunus Peygamberi baligin karnindan kurtaran dua.)

Her serde bir hayir vardir canim insaAllah evladin sana Rabbimin en buyuk mucizesi hepimiz icin oyle.. Sinavin devam ediyor demek ki.. Hayirla sonuclansin insaAllah..

Allah razi olsun hakikaten verilmis sadakamiz varmis Esim sürekli veriyor zaten insaAllah vermeye devam edicez.. pamuk ipliginde yasiyoruz gercekten her an her sey olabilir..

hadi hayırlı olsun bir prenses daha gelio dünyaya:)

kızlar ben çok kötüyüm dr benden amniyosentez istedi
tahlilinde bir sorun var panik yapma dedi
çok korkuyorum lütfen yardımcı olunnn

ne yaptınız yaptırdınmı

selam kızlar kimsecikler yokmuş kaç gün olmuş bende yoktum :) neler yaptınız bakalım var mi özel birşeyler

Nasilsin cnm hersey yolundami seni cok merak ettim inslh hersey yolunda...

hadi hayırlı olsun bir prenses daha gelio dünyaya:)

ne yaptınız yaptırdınmı

Canim nasilsin ne yaptin gittin mi tekrar hastaneye son durum ne ins bisey yoktur

slm kızlar öncelikle tşk ederim
evet gitiik ve yaptırdık ama ben çok pişman oldum yaptırdığıma kızlar
her ultrasonda kıpır kıpır olan bebeğim amniyosentez yapılırken sol kenara yapıştı hiç kıpırdamadı
çok zoruma gitti
sonuçlar2-3 hafta sonra ama merak etmiyorum ne olursa olsun o benim bebeğim

Gunaydin hamislerrr nasilsiniz neden sessiz burasi hersey yolundami. ....hakkican nerdesin iyimisin ....sivasli huhu ...antikdeniz ....reget....yanlizkiz....ve dier arkdslar

Cnmmmm cok uzuldum indls hersey yolunda olur ...bebisin cok gucluymus bak hemen kenara gecmis uzulme sen Rabbim yardimci olacak bazen boyle sinavlar oluyor hayattaa

Cnmmmm cok uzuldum indls hersey yolunda olur ...bebisin cok gucluymus bak hemen kenara gecmis uzulme sen Rabbim yardimci olacak bazen boyle sinavlar oluyor hayattaa

bebeğim çok mu güçlü yoksa anne bana napıyorsun diye korkudan mı kenara sıkıştı bilmiyorum ama çok üzüldüm
inş Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

bebeğim çok mu güçlü yoksa anne bana napıyorsun diye korkudan mı kenara sıkıştı bilmiyorum ama çok üzüldüm
inş Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

geçmiş olsun canım bu da geçti bitti inşallah sonuçlarında temiz gelicek iyi düşünelim iyi olsun

bende sabah doktora gittin hahanımlar
17.haftada yim 170gram 15 cm mis kızım.
doktor çok iyi dedi.
sizinkiler ne kadar kıyaslamak için değil merak ettiğinden doktor iyi dedi ama endişeleniyor yinede insan ilk gebelikute :) meraklıyız

geçmiş olsun canım bu da geçti bitti inşallah sonuçlarında temiz gelicek iyi düşünelim iyi olsun
inş cnm hayırlısı olsun

maşallah cnm
ben biraz sıkıntılı olduğum için hiç bakmadım
sadece mide böbrekler kalp filan bunlarda var yazıyordu o kadar hatırlıyorum

ayyyy kıyamam ben onaaa (sen meraklanma inşallahh sonuçlarda tertemiz cıkacak evlatcıgınn sağlıklı bir şekilde gelecekk...ben hiç yaptırmadım o testlerin hiç biriniii

Gunaydin hamislerrr nasilsiniz neden sessiz burasi hersey yolundami. ....hakkican nerdesin iyimisin ....sivasli huhu ...antikdeniz ....reget....yanlizkiz....ve dier arkdslar

iyiyiz kuzum bol bol dinleniyoruz evdee bizdee oğluşlaa:)))

benimkide 175 gr dı cnm boyunu sormadım hiç açıkcası aklıma gelmedi doktorda söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…