ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

benimde bu aralara ara ara kasıklar agrıyorrr bide enfeksiynum hala geçmedi bu seferde 7 günlük bir fitil verdii yaa umarım bu defa gecer

benimde bu aralara ara ara kasıklar agrıyorrr bide enfeksiynum hala geçmedi bu seferde 7 günlük bir fitil verdii yaa umarım bu defa gecer

Gecmis olsun canim ayni sorunlari yasiyoz sancilar beni kortuyo bazen umarim bi an once gecer bu sorunlar rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Gecmis olsun canim ayni sorunlari yasiyoz sancilar beni kortuyo bazen umarim bi an once gecer bu sorunlar rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

cnm doktorun neden oldugunu söylüyormu...benim doktor hamilelikde olur diyor bel agrısı göğüs agsırı karın agrısı vs vs vs asırı olmadıkdan sonra korkma dedi ama insan cok tedirgin oluyor

cnm doktorun neden oldugunu söylüyormu...benim doktor hamilelikde olur diyor bel agrısı göğüs agsırı karın agrısı vs vs vs asırı olmadıkdan sonra korkma dedi ama insan cok tedirgin oluyor

benimde oluyor korkulacak birşey yok rahim genişlerken kasık larda ağrı yapıyor oturup kalkarken arabaya inip binerken hızlı yürüme de. bol bol dinlenin

benimkide 175 gr dı cnm boyunu sormadım hiç açıkcası aklıma gelmedi doktorda söylemedi[/QUOTE]

ultrason görüntüsünde yazar canım boyu

bir de doktorum cd ye video çekip verdi geldiğimden beri onu izleyip duruyorum :)
aynı babasına benziyor sanki parmakları uzun aynı benim gibi ne bileyim çok değişik çok güzel duygular :) rabbim isteyen herkese yasatsin

Yok canim ya soylemedi neden oldugunu ilk hamileligimde cok sorun yasadim bu enfeksiyon yuzunden 29 haftalik dogum yaptim korktugum yine basima geldi ayni sorun tekrarladi

ayyyy kıyamam ben onaaa (sen meraklanma inşallahh sonuçlarda tertemiz cıkacak evlatcıgınn sağlıklı bir şekilde gelecekk...ben hiç yaptırmadım o testlerin hiç biriniii

inş ben yaptırdım ama bin pişman oldum işte
Rabbim hayırlsını versin

bu arada kızlar artık hareketlerini de hissediyorum

Rabbim hayırlsını versin

nasıl hissediyor sun canım bazen bende hissediyorum ama düzenli değil günde 2.3 kere ancak göz seyirmesi gibi ama daha güçlü tabi :)

Kizlar yengem dogum yapti cok guzel bir kizo oldu :)))) bugun onun yanindaydim yeni hastaneden taburcu oldu Rabbim herkese bu duyguyu tatdirsinnnn :)))

nasıl hissediyor sun canım bazen bende hissediyorum ama düzenli değil günde 2.3 kere ancak göz seyirmesi gibi ama daha güçlü tabi :)
evet aynen öyle cnm göz seyirmesi gibi
benimki bayağı hareketli sürekli dolaşıyor bu yüzden hareketleri daha fazla hhissediyorum

Kizlar yengem dogum yapti cok guzel bir kizo oldu :)))) bugun onun yanindaydim yeni hastaneden taburcu oldu Rabbim herkese bu duyguyu tatdirsinnnn :)))

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün cnm
aminnnnnn

evet aynen öyle cnm göz seyirmesi gibi
benimki bayağı hareketli sürekli dolaşıyor bu yüzden hareketleri daha fazla hhissediyorum

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün cnm
aminnnnnn

Saol cnmm ..amin ..bende doguma girmek istedim ama korkarsin dediler ama kapinn onunde bekledim :))) oncesi biraz acili ama sonrasi guzel kus gibi :)))

Saol cnmm ..amin ..bende doguma girmek istedim ama korkarsin dediler ama kapinn onunde bekledim :))) oncesi biraz acili ama sonrasi guzel kus gibi :)))

kız bir de hamilesin ne işin var doğum da
herkes aynı şeyi söylüyor bana da arkadaşım diyor rahat ol
doğunca herşey bitiyor diyor
ben bir an önce olsun diye demirleri sıka sıka ellerimi şişirdim diyor
darısı başımıza inş ne diyelim

Supperr bisey gercekten bebegi bana verince bir heycanlandim giydiremedim heycandan saolsunlar onlar yardimci oldu bana :)))))))) annemde gelme dedi ama ben dedim bakayim nasil ilgililermi diye :))) aminnn inslh bizde bebislerimizi kucagimizaalip evevimize ayni gun doneriz

Rabbim hayırlsını versin

aa ne güzel ben henüz hissedemiyorum ilk hamilelik benim ondan mı ki acaba

benimde oluyor korkulacak birşey yok rahim genişlerken kasık larda ağrı yapıyor oturup kalkarken arabaya inip binerken hızlı yürüme de. bol bol dinlenin

evet cnm bende bol bol dinleniyorum vallla

Yok canim ya soylemedi neden oldugunu ilk hamileligimde cok sorun yasadim bu enfeksiyon yuzunden 29 haftalik dogum yaptim korktugum yine basima geldi ayni sorun tekrarladi

cnm enfeksiyonun idrar yolundamı oluyor benim mantar sanırım oda crinojel kullanıorumm ondan galiba

ay kuzum hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah darısıda bizlere olsun inşş

inş cnm

aa ne güzel ben henüz hissedemiyorum ilk hamilelik benim ondan mı ki acaba

cnm benimde ilk
göbeğimin şeklinden de belli oluyor benim
aynada bakıyorum nerdeyse orası daha şiş duruyor
ayrıca o tarafta ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…