- Konu Sahibi SibelSerdar
-
bakimm bende ayna karsısında :))
Benimde sag tarafimda duruyo :) bariz belli orda oldugu
Benimde erkek ilk hamileligim zayfim diye hssedyrm sanirimyaa bennnn niye anlamıyorummmm sag tarafımda böyle damar gibi bişeler atıyor ama hareket olabilir miki her zaman değil özellikle akşamları
Benimde erkek ilk hamileligim zayfim diye hssedyrm sanirim
bende 54 kiloyumm zayıfım ama ne bilimmm neyse bi kaç haftaya bende hissedebilirim inşallah
Kesin hissediyosundur ama farkinda degilsin karnim ciktimi
Kizlar bugun neler pisirceksiniz :)
evett cıktı ama öyle aşırı değil dışardan belli oluyor tabii artıkk.:)sıkı bir şekilde dinlimm kendimii :))aslında iki farklı doktora gidiyorum ikisiylede paylaştım bu durumu onlarda suan erken oldugunu söylüyolar hatta hisssettiğim damar atma gibi olan şeyede bagırsak hareeketi dedi...bu bi kaç gün iyicee dinlim kendimi:)
Ayni haftadayiz benim doktorum artik hissetmeye baslayabilirsin dedi kilomuzda ayni sen hissetmiyosun bence ultrasyonda kipir kipirdi benim bebisim ...ya ben sabah kahvalti olmak üzere her ogun ne yapsam diye dusunuyorum neyse pilavim vardi dunden kalan yaninada tavuklu bişey yaparim
merhaba anne adayları .bende ekimin ilk haftasında doğum yapıcam umutumu sabırsızlıkla bekliyorum .hepiniz sağlıkla kucağnıza alın inşallah.ultrasona göre 19 haftamdayım..
Kizlar bugun saglik ocagina gittim ...haftam doldumu dedim asi icin bakti aa evet yapalim dedi asi yapti 2.ci doz 20 hazirandaymis..
teyzesi cinsiyetmiz erkek..minnak oğlum olucak.2.5 sene bekledim bebğmi sonunda tedavisiz oldusağlıkla gelsin kuzun cinsiyetiniz ne
teyzesi cinsiyetmiz erkek..minnak oğlum olucak.2.5 sene bekledim bebğmi sonunda tedavisiz oldu
inşallah sağlıkla kucağmızada alırız..allahım kazadan beladan korusun ..kendine iyi bak canım...sağlıkla kucagına al canım bu bekleyiş gercekden cok zor bizde kaç yıldır bekliyoruz ikinci tüp bebek tedavimizle oldu şükürler olsun sağlıkla gelir bebeklerimiz inşallah:)
inşallah sağlıkla kucağmızada alırız..allahım kazadan beladan korusun ..kendine iyi bak canım...
ya kaçıncı haftandasın cnm aşı kaçıncı haftada yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?