ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

deneyimli anneler akıl verin bakalım bana :)
bebeklere neler almak lazım? ?
cinsiyeti öğrendiğimden beri bireyler aldım kızıma çok çabuk büyüyor diyorlar fazla alıp paramı çöpe atmakta istemem.
hastane çıkışı aldık 2 tulum var içinde
6tane de tulum var hediye geldi onlarda.
alayım mi daha yeter mi ?
bir hastane çıkışı da anneannesi alicak 20 parçalı onun içinde de 4 tulum var :)
siz neler alicaksiniz ?

Bence bol bol citcitli badi al tek altlik al mesela birde ust cnm gecekik tarzinda emerken kusarlarsa sık degismek gerekir hastane cikisi bitane yeterli bence anneannesi baska bisey alsin nasil olsa onlari cok giyemeyecekler

Bence bol bol citcitli badi al tek altlik al mesela birde ust cnm gecekik tarzinda emerken kusarlarsa sık degismek gerekir hastane cikisi bitane yeterli bence anneannesi baska bisey alsin nasil olsa onlari cok giyemeyecekler

ilk bir hafta on gün göbeği düşüne kadar citcitli badi giyemez zibin lazım dediler zibinda sadece hastane çıkışında var o yüzden iki takım alalım dedik. ilk bebek kim ne derse onu yapmaya çalışıyorum :) citcitli olursa öyle yaparım

merhaba benm de kismetse ekimde doğum olucak hareketler için erken mi ben mi çok acele ediyorum ve hissedenler nasıl bişey :) benm normaldede karnım çok guruldadagi için anlayamiyorm :/ bide ayın 9 unda detaylı utrasona giricrm devlt hastansnde girenlrr varmı sonucu hemen veriyolarmi..

Kac haftaliksin cnm ben 20 haftaligim ve cok hafif hissediyorum oda son iki gundur ve kipirti gibi tekme yok daha benmde cuma gunu ayrintili ultrasonum devlette yapicam salida ozelde yaptircam 4 boyutluda

Kac haftaliksin cnm ben 20 haftaligim ve cok hafif hissediyorum oda son iki gundur ve kipirti gibi tekme yok daha benmde cuma gunu ayrintili ultrasonum devlette yapicam salida ozelde yaptircam 4 boyutluda

bende bugün tam 20 haftalık oldum canım hadi hayirlisi bakalım ben hissettiğimi zannediyorm ama emin olamıyorum benm bi tane kalbi durdu o yüzden korku var bayağı bilgin varmı sonucu alcakmisin hemen şunu bi yaptiriyim bende istiyorum 4 boyutlu bakalım ayyy sırf hissediyim diye cikolata yiyorum ama yinede anlamiyorumm ..

tekme hissetmek için erken daha kasları gelişmedi çünkü şu gibi onun kolu bacağı. sanki 2~3 kez pit pit atıyor gibi oluyor ama gün de 2 kez falan sürekli olmuyo.zamanla inşallah

tekme hissetmek için erken daha kasları gelişmedi çünkü şu gibi onun kolu bacağı. sanki 2~3 kez pit pit atıyor gibi oluyor ama gün de 2 kez falan sürekli olmuyo.zamanla inşallah

hmmm inşallah ya bakalım heycanla bekliyorum tam hissetmeyi teşekkür ederim çok beklemem umarım :)

Benimde oyle oluyo cnm emin olamiyorum ama takip ettim dunden beri ve ayni kipirti seklinde benegim oldgnu dusunuyorum bizim burda sonucu veriyorlar hemen benimde ilk gebeligim bos gebelikti ve kurtaj oldum o yuzden ayni tedirginlikleri bende yasiyorum ama sakin olmak lazim yakinda o tekmeler nasil kuvvetli olacak o zaman daha huzrlu olacagiz

aynen sakin olmak lazım inşallah bebegindir hissettigin ve güçlü tekmelerde gecikmez canım :)

Kizlar h geldiniz..Rabbim kucaginiza ve bizlerinde kucagina almayi nasip etsin ... 2 ekim dedi doktor dogum tarihi diye.. ama kismet bakalim..ayrintili icin bana dr bisey demedi yap veya yapma diye

Cnm bak ilk cocugumdan baya bir tulum hastane cikisi kaldi ...bende daha sonra hediye diye arkdslara goturdum.:)) oyuzden cok alma ben mesala kisa gelecek diye badi pijama kislik takim hirka yaptirdim yelek sicak tutar diye aldim pattaniye bazen battanniye hastane cikisi 1 tane yeterli

Kizlar h geldiniz..Rabbim kucaginiza ve bizlerinde kucagina almayi nasip etsin ... 2 ekim dedi doktor dogum tarihi diye.. ama kismet bakalim..ayrintili icin bana dr bisey demedi yap veya yapma diye

h.buldukk aminnn hepimiz için belki haftan vardır daha canım bnm ekimin 2 . haftasina denk gelicek inşallah dogummm hayırlısıyla

slm kızlar biz geldik
yeni gelenler hoşgeldiniz Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
bir de ne alayım diye soran vardı hanginiz hatırlamıyorum kusura bakmayın
doğum kışa geldiği için bana bol bol çıt çıtlı badilerin uzun kollu olanlarını al dediler
tahmini doğumumuz 26 ekim diyordum dr ultrasona raporunda 23 demiş

Napiyosunuzzzzzzz kizlar :)

iyilik canım senden ne haberr ayna karsısında incelemeler tamamdır benimde sag taraf biraz daha şişkin sanki demek o tarafda bebiş

benimde ekimin 17 /25 gösteriyor bakalım kısmet ne zaman olacak inşallah evlatlarımız saglıkla sıhatle vaktinde en güzel şekilde kazasız belasız gelir

kızlar günlük kaç lt su içiyorsunuz ben çok içemiyorum daha 1lt 1,5 lt zorla (((((daha fazla içebilmem içn önerileriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…