ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Herkese merhabalar, forumda yeniyim ama bayadir takip ediyorum:) ben de ekim annelerinden olacagim isallah:)) yarin detaylı ultrasona girecegiz cok heyecanliyim o yuzden:)
Suana kadar yaptiranlarin nasil gecti? Uzun mu suruyor? Uzu uzun izleyebilir miyim oglu muuu acabaa???

cnm ben 3 aylıkken geçmiştim

yani beğendim ben severekte giyiyorum
Iyi gunlerde saglikla giy cnm... bende

Mrb hosgeldin Rabbim hepizin kucagina bebislerimizi almayi nasip eder inslah ..ben girmedim cnm ama giren kisiler bazilari 15 dk bazilari yarim saat surdu dediler:)))

slm hoşgeldin cnm
sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
bende cuma gireceğim aksilik olmazsa artık sen anlatırsın biz dinleriz

Iyi gunlerde saglikla giy cnm... bende

Mrb hosgeldin Rabbim hepizin kucagina bebislerimizi almayi nasip eder inslah ..ben girmedim cnm ama giren kisiler bazilari 15 dk bazilari yarim saat surdu dediler:)))

amin cnm sende inşşşş

kızlar cuma günü amniyosentez için 3 hafta doluyor ve sonuç inş çıkacak
benim için bol bol dua edin lütfen
ayrıca kötü bir tesadüftür ki o gün detaylı ultrasonumuz var
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşşş:85::85::85::85::85::85:

Dualarimiz seninle Allahin izniyle guzel haberlerle geleceksinn

bak bir kez daha pişman oldum
şimdi okudum bir topicte orda da yazmışlar ikili temizse üçlüye gerek yok diye
benim ikili temizdi dr niye üçlüyü istedi offffff

Cnm uzulme boyle neden bunu yaptim neden sunu yaptim dedkce daha kotu oluyorsun ..demekki bunlari yasayacakmissin ...o yuzden gelip gecici bir olay de baska elden bisey gelmez

Ben yarin cikinca uzun uzun yazarim ne kadar surdu, doktor ne dedi, oglumuz kac santim kac gram:))
Bu hafta kontrolleri olan sonuc bekleyen tum annelerime dualar positif enerjiler gondwriyorum. Hayirlisiyla ekimde minnoslarimizi kucagimza alicaz isallah:)

bak bir kez daha pişman oldum
şimdi okudum bir topicte orda da yazmışlar ikili temizse üçlüye gerek yok diye
benim ikili temizdi dr niye üçlüyü istedi offffff

Bence bunu doktora sor. Cunku eger 2li temizse 3luyu yapmiyorlar. Belki size tam soylemedi belki de gereksiz test yaptirdi. En azından kafani kurcalamaz. Ben cok merakliyim sikintiliyim da ogrenmeden duramam:)

orası öyle de insan duramıyor yine de hayırlısı olsun ne diyeyim artık
Evet cnm...aminnnnnn

Evet cnm hayirli haberlerle gel inslah :)))) zaten ekime ne kaldiki cnm

Bence bunu doktora sor. Cunku eger 2li temizse 3luyu yapmiyorlar. Belki size tam soylemedi belki de gereksiz test yaptirdi. En azından kafani kurcalamaz. Ben cok merakliyim sikintiliyim da ogrenmeden duramam:)

Ben 23 haftamdayim hala kafama gore bir dojtr bulamadm bakalim ne olcak

Ben 23 haftamdayim hala kafama gore bir dojtr bulamadm bakalim ne olcak

Hangi sehirdesin canim? Istanbuldaysan kendi doktorumu rahatlikla tavsiye edebilirim. Son derece guven veren sakin ve cana yakin ilgili bir doktor. Kozyatagi acibadem de cem onculoglu. Bu forumdan da onun adina acilmis bi post vardi gitmeden okudum, 1 tane negatif yazi yok, 20 haftadır onunlayiz benim gibi ve esim gibi pimpirikli bir cift bile cok sakin onunla:)

Keske orda olsaydimmmm...ben urfadAyim :)))

doktor çok önemli valla.inşallah bulursunuz golün üz e göre doktor.
pazar günü sol kasigim ve karnım ağrıdı çok acile gittik tabi ultrason olmadığı için pek yeterli olmadı. pazartesi doktoruna uğradım randevusuz araya aldılar tabi. doktor hemen ultrason la baktı kalp atışını hareketlerini gördük rahat bir nefes aldim bende.
çok ilgili hemen sakinlestirdi.çok çok memnunum doktorundan

Gecmis olsun cnm inslh birdaha boyle bisey yasamassin ..gercekten doktr coook onmli ama ben istedigim gibi bulamadim ilgili sevecan yok..yada bana denk gelmedi
bir de şey sorucktim arkadaşlar balık hap i içiyo musunuz ?

Yok cnm ben sadrce kan ilaci bide decavit aliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…