ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

cnm sonucu aldım ben
sanki benim ısrarımla çıkarttılar ama çıkarttılar sonuçta ve malesef
down sendrom riski varmış

canım bak kendinde söylüyor sun riski varmış diye.
hiç bişey kesin değil. kesin sonucu rabbim bilir.hayırlısıyla al inşallah bebeğini kucağına

bugün sabah urfaya gidicem 1 haftalıgına gezmeye arabayla bebegim için bi sakınca olurmu diyede çok korkuyorum var mı bi sakıncası

bugün sabah urfaya gidicem 1 haftalıgına gezmeye arabayla bebegim için bi sakınca olurmu diyede çok korkuyorum var mı bi sakıncası

Burası coook sıcak uyarıyorum cnm :) bol bol mola vermen laZım mola sırasında yuruyus yap unutma ...ben urfadan antalyaya gitmiştim ama dr danıs istersen için rahat etsin

doktorun sakınca görmüyor sa ve sen kendine güveniyorsan bir sorun olmaz canım. mide bulantısı yol tutması olmazsa sorun yok.
ama 1 saat en çok 2 saatte bir ara ver yürü kan dolaşımı için. hayırlısı yolculuklar

Canim nasilsin..esinle konusabildinmi ? Zaten bebisinden vazgecme bulundugun yerde arastirma yap
Dalinda uzman biriyle gorus oyle kararini ver...hakkinda hayirlisi olsun (((((((((

canım ayrıntılı ultrason a girdin mi ? orda down sendromu olan bebekler anlaşılıyor muş parmaklarında bir kemik eksik oluyor muş diye duydum onu dene bir de.

Nerdesinnnnnnnn hakkican hersey yolundami. ...
Malesef bebeğimle vedalaşıyorum sadece down sendromu değil ikimizin hayatı da tehlikedeymiş çok çok üzgünüm

Benim suan bitti ya ismini hatirlayamadim recetemde yaziyo ama bende bi yan etkisi olmuyo

Malesef bebeğimle vedalaşıyorum sadece down sendromu değil ikimizin hayatı da tehlikedeymiş çok çok üzgünüm

cok gecmis olsun canim Allah sabir versin bu hic birseyin sonu degil elbet yeniden bebegin olucak ama insanin kendini buna hazirlamasi cok zordur elbet
anneler icin kelimelerin bittigi yer
bizide merakta birakma lutfen sikildikca yaz

cok gecmis olsun canim Allah sabir versin bu hic birseyin sonu degil elbet yeniden bebegin olucak ama insanin kendini buna hazirlamasi cok zordur elbet
anneler icin kelimelerin bittigi yer
bizide merakta birakma lutfen sikildikca yaz

(((( cok uzuldum..yapabilecek.bisey yok insalh cok cabuk bugunlari atlatirsin..coooook mutlu olursun ..kendine dikkat et (((

tşk edrim sağolun malesef pazartesi vedalaşıyoruz
yavrumun içimde son günleri
dr yaşatma ihtimalin yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…