- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
- #1.161
Kiz okadar temizlik yaptim cnm cikti.. esim gelmis sandigi yatak odasina al demezmi sinir etti aksam aksam beni diyom okadar is yaptim senin bana kizmam lazim yapma demm lazim sen bana ne diyorsun dedim ..ee senden baska kim yapavak benmi yapacam demezmi dahada delirdim neyse yaa basinizi agritmim ...doktr ne zamn gitcen :)
tşk edrim sağolun malesef pazartesi vedalaşıyoruz
yavrumun içimde son günleri
dr yaşatma ihtimalin yok dedi
Benim bir Kizim olacakallaha şükürler olsun herşey iyi ama bi sorun var ... Aşırı yemek istiyorum yemek yesem bile üç saat sonra yine acikiyorum aşırı kilo alıp bebegimide doguramamaktan korkuyorum
bugün sabah urfaya gidicem 1 haftalıgına gezmeye arabayla bebegim için bi sakınca olurmu diyede çok korkuyorum var mı bi sakıncası
canım aynı durum sanırım tüm hamilelerde mevcut:)))ha bire bişeler yemek istiyorsun ben daha cok meyve ve hafif şeylerle geçiştirmeye calışıyorum neticede çok aşırı kilo da iyi de şimdiden tedbirli olmak lazım zaten bi ay sonra başlicazz fazlasıyla almaya :))
Bir buçuk ay öncesinde mutfağa giremezdim kokudan dolayı ... Şimdi mutfaktan çıkamıyorum .. gözümün önünden acayip yemekler uçuşuyor gel beni ye dercesineevet kendimi durdurmam lazım dediğin gibi zaten kilo alımı başlar yakında ...
canım yorma kendini bu kadar boşverrrrr ...ben perşembe günü gittim doktora çok şükür hersey yolunda canım ayrıntılı ultrasyonu doktorum perinotoloji konusunda da deneyimli ve ultrasyon aleti iyi oldugu için ayrıyeten bir radyolojiye göndermedi gerekde yok dedi zaten urfadada perinotoloji eğitimi almış bir kadın doğumcu kontrolunda yapılan bir yer yokmuş canım radyolojiyide önermedi..en yakın d bakırda varmış..onun dışında kan ve idrar tahlili yapıldı bu sefer kan degerlerim biraz düşmüş kan ilacını kesintisiz kullandıgım halde((pekmez de yeemeye calışıyorum ama demekki fayda mı etmiyo nedir...
Saolun kızlar Allah razı olsun
Dualarınızı eksik etmeyin...
nasılsınız hanımlar ?
az önce ilk asi mi oldum şimdilik iyi gibi
arkadaşımız nasıl oldu haberi olan var mi ? dün operasyon oldu galiba sağlık durumu falan buraya yazmaya vakti olmadı sanırım merak ettim.
Gecmis olsun cnmm.hakkican gelmedi cnm insdlah hersey yolundadir..ben de dun serum yedim sancilarim vardi ishal olmustum sonra doktr gittim ..cok sukur bugun iyiyim sen de ne var ne yok ..
bizimde düğün vardı hafta sonu dinlenmeye çalışıyorum ne olsun bacak ve bel ağrısı var.
ishal bende oldum geçenlerde 10 gün falan sürdü.allahtan bişey olmadı inşallah seninki de geçer canım ya. doktor bebeğin suyuna falan bakmıştı iyi mi senin ve bebeğin durumu halsizlik yapıyor ışte dinlen güzelce
Bol bol dinlen ozman cnm ...yorulmussundur ama tatli yorgunluk ... cok zor gercekten sancinin yaninda birde halsizkik tabii aman sancim olmassin yaa.doktr benim yoktu cnm baska doktr gittim oda herseyin yolunda okdugunu soyledi ..gunde 2 lt su ic dedi..buarada dun benim konttrolum vardi ama dojtr izinlydi baska doktr yonlendirdiler..simdi kontrolumu dier doktordami yapmis oluyorun
oyle olmus sanirim herseyine baktiysa muayene sayilir.kac haftali oldu simdi kilosu boyu ne kadar olmus cnim
Cnm valla okadar kotuydumku boyunu soyledimi soylemedimi onu hatirlamiyorumama kilosu sanirim 750 gram 26 haftamdayim ..doktr konusurken ben kivraniyordum sedyede
şeker yüklemesi yaptırdınız mi canım canan karatay cikti yine onu dinliyorum. çok emin konuşuyo kendinden kadın.
Ben yaptirmadim..yaptirmayida dusunmuyorum avrupanin bircok ulkesinde yasakmis seker yuklemesi..bana mantikli gelmiyor acikcasi ilk hamileligimdede yaptirmadim ozman boyle bisey yoktu herzaman bisey cikiyor.bilmm ssen yaptircanmi
hayırlı ramazanlar arkadaşlar bizim bir yanımız eksik ama tutanlara Allah kolaylık versin
oruç tutan var mi arkadaşlar ?
Ben tutmuyorum cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?