ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

canım yorma kendini bu kadar boşverrrrr ...ben perşembe günü gittim doktora çok şükür hersey yolunda canım ayrıntılı ultrasyonu doktorum perinotoloji konusunda da deneyimli ve ultrasyon aleti iyi oldugu için ayrıyeten bir radyolojiye göndermedi gerekde yok dedi zaten urfadada perinotoloji eğitimi almış bir kadın doğumcu kontrolunda yapılan bir yer yokmuş canım radyolojiyide önermedi..en yakın d bakırda varmış..onun dışında kan ve idrar tahlili yapıldı bu sefer kan degerlerim biraz düşmüş kan ilacını kesintisiz kullandıgım halde((pekmez de yeemeye calışıyorum ama demekki fayda mı etmiyo nedir...

Benim bir Kizim olacak allaha şükürler olsun herşey iyi ama bi sorun var ... Aşırı yemek istiyorum yemek yesem bile üç saat sonra yine acikiyorum aşırı kilo alıp bebegimide doguramamaktan korkuyorum

canım aynı durum sanırım tüm hamilelerde mevcut:)))ha bire bişeler yemek istiyorsun ben daha cok meyve ve hafif şeylerle geçiştirmeye calışıyorum neticede çok aşırı kilo da iyi de şimdiden tedbirli olmak lazım zaten bi ay sonra başlicazz fazlasıyla almaya :))

bugün sabah urfaya gidicem 1 haftalıgına gezmeye arabayla bebegim için bi sakınca olurmu diyede çok korkuyorum var mı bi sakıncası

amanınn urfaya mı gelion kız:)sıcakkk burası hemdeee cok tedbirli ol yol olarak nereyi tercih edeceksiniz bilemiyorum ama adıyaman üzeri gelecekseniz eger adıyaman bozava arası berbatt canım hele özel aracda cok sarsıyor haberin olsun((

Herseyin yolunda olmasina cok sevindim :))) inslah hep noyle gider guzel.haberler aliriz birbirimizden ...onermediyse dmek boyle hayirliymis :))) man kismet bende gitmedim :))) bol bol.kiraz ye ve domates kan yapar :)))

nasılsınız hanımlar ?
az önce ilk asi mi oldum şimdilik iyi gibi
arkadaşımız nasıl oldu haberi olan var mi ? dün operasyon oldu galiba sağlık durumu falan buraya yazmaya vakti olmadı sanırım merak ettim.

Gecmis olsun cnmm.hakkican gelmedi cnm insdlah hersey yolundadir..ben de dun serum yedim sancilarim vardi ishal olmustum sonra doktr gittim ..cok sukur bugun iyiyim sen de ne var ne yok ..

Gecmis olsun cnmm.hakkican gelmedi cnm insdlah hersey yolundadir..ben de dun serum yedim sancilarim vardi ishal olmustum sonra doktr gittim ..cok sukur bugun iyiyim sen de ne var ne yok ..

bizimde düğün vardı hafta sonu dinlenmeye çalışıyorum ne olsun bacak ve bel ağrısı var.
ishal bende oldum geçenlerde 10 gün falan sürdü.allahtan bişey olmadı inşallah seninki de geçer canım ya. doktor bebeğin suyuna falan bakmıştı iyi mi senin ve bebeğin durumu halsizlik yapıyor ışte dinlen güzelce

Bol bol dinlen ozman cnm ...yorulmussundur ama tatli yorgunluk ... cok zor gercekten sancinin yaninda birde halsizkik tabii aman sancim olmassin yaa.doktr benim yoktu cnm baska doktr gittim oda herseyin yolunda okdugunu soyledi ..gunde 2 lt su ic dedi..buarada dun benim konttrolum vardi ama dojtr izinlydi baska doktr yonlendirdiler..simdi kontrolumu dier doktordami yapmis oluyorun

oyle olmus sanirim herseyine baktiysa muayene sayilir.kac haftali oldu simdi kilosu boyu ne kadar olmus cnim

oyle olmus sanirim herseyine baktiysa muayene sayilir.kac haftali oldu simdi kilosu boyu ne kadar olmus cnim

Cnm valla okadar kotuydumku boyunu soyledimi soylemedimi onu hatirlamiyorum ama kilosu sanirim 750 gram 26 haftamdayim ..doktr konusurken ben kivraniyordum sedyede

Cnm valla okadar kotuydumku boyunu soyledimi soylemedimi onu hatirlamiyorum ama kilosu sanirim 750 gram 26 haftamdayim ..doktr konusurken ben kivraniyordum sedyede

şeker yüklemesi yaptırdınız mi canım canan karatay cikti yine onu dinliyorum. çok emin konuşuyo kendinden kadın.

şeker yüklemesi yaptırdınız mi canım canan karatay cikti yine onu dinliyorum. çok emin konuşuyo kendinden kadın.

Ben yaptirmadim..yaptirmayida dusunmuyorum avrupanin bircok ulkesinde yasakmis seker yuklemesi..bana mantikli gelmiyor acikcasi ilk hamileligimdede yaptirmadim ozman boyle bisey yoktu herzaman bisey cikiyor.bilmm ssen yaptircanmi

Ben yaptirmadim..yaptirmayida dusunmuyorum avrupanin bircok ulkesinde yasakmis seker yuklemesi..bana mantikli gelmiyor acikcasi ilk hamileligimdede yaptirmadim ozman boyle bisey yoktu herzaman bisey cikiyor.bilmm ssen yaptircanmi

devlet hastanesi doktoruda kendi doktorumda sakincsi yok zaten en dusuk olani istiyorum dedi
ilk tahlillerde yuksekti biraz sekerim yaptiricam sanirim.seker yuksekligide buyuk sorunlar cikarabiliyomus

hayırlı ramazanlar arkadaşlar bizim bir yanımız eksik ama tutanlara Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…