ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

rabbim kolayligini weriyo ama doktor karninda degilde kucagnda oldugunu farzet o kadar saat ac birakabilicekmisin ? ayni sey dedi o yuzden niyetlemdim hic

bu aralar fazla giremiyorum yıldızcım ya ablam bizdee vakit bulamıyorumm..

oruc tutan arkadaşların orucunu rabbim kabul etsin bende tutamayanlardanım cesaret edemiyorumm havalar cok sıcakk

Kızlar nefesim kanım canım hayatım herşeyim gitti.benim yere göğe sığdıramadığım yavrumu bir avuç toprağın içine sığdırdılar.herşey bitti herşey

Kızlar nefesim kanım canım hayatım herşeyim gitti.benim yere göğe sığdıramadığım yavrumu bir avuç toprağın içine sığdırdılar.herşey bitti herşey

canim benim basin sagolsun melek oldu uctu yavrun. sen nasilsin toparlayabildin mi? nasil gecti operasyon

arkadaşlar merhaba herkese
ben de ekim annesi olucam inş ama aranıza yeni katıldım
aranızda şeker yüklemesinin sonucu yüksek çıkan var mı nasıl önlem aldınız cevap yazarsanız çok sevinirim

Ben nasıl toparlayayım cnm gitti cnmla birlikte herşeyim gitti onunla beni de koydular mezara.ben onun odasını süslüyordum şimdi mezarını

Rabbim sana sabir versin..evet cokkkk k zor haklisin ama elden bisey gelmiyor Rabbim yar ve yardimcin olsun...

aranızda şeker yüklemesinin sonucu yüksek çıkan var mı nasıl önlem aldınız cevap yazarsanız çok sevinirim

hoşgeldin canım ben bugün yaptırdım ama sonuçları bekleyemedim açlık 85 cikti normal sanırım ama tokluk bilmiyorum. senin kaç cikti ?
doktor rejim veriyor galiba seninki ne önerdi

hoşgeldin canım ben bugün yaptırdım ama sonuçları bekleyemedim açlık 85 cikti normal sanırım ama tokluk bilmiyorum. senin kaç cikti ?
doktor rejim veriyor galiba seninki ne önerdi

teşekkür ederim
ben dün yaptırdım işe gitmek zorunda olduğum için bgn telefonla öğrendim tam değeri bilmiyorum yüksek çıktı hamur işinden uzak dur az az ve sık ye dedi haftaya tekrar 100 gr yükleyecek. bide dün idrarımda protein eser negatif diye sonuç çıktı onu da tekrar yapıcak protein ağırlıklı beslen dedi. çok da kalabalıktı detay soramadım ama iki gündür baya da moralim bozuldu

mrb hoşgeldin ben henüz yaptırmadım kaçıncı haftada yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…