- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
- #1.181
Bilmiyorum ama ben kalkar kalkmaz suya saldiriyorum cok sicak...bende tutmuyorum cnim.ama bkiyorum sitede arkadaslar tutuyomus. nasil tutuyolar bilmem
slm millet nasılsınız
Kızlar nefesim kanım canım hayatım herşeyim gitti.benim yere göğe sığdıramadığım yavrumu bir avuç toprağın içine sığdırdılar.herşey bitti herşey
Ben nasıl toparlayayım cnm gitti cnmla birlikte herşeyim gitti onunla beni de koydular mezara.ben onun odasını süslüyordum şimdi mezarınıcanim benim basin sagolsun melek oldu uctu yavrun. sen nasilsin toparlayabildin mi? nasil gecti operasyon
Ben nasıl toparlayayım cnm gitti cnmla birlikte herşeyim gitti onunla beni de koydular mezara.ben onun odasını süslüyordum şimdi mezarını
arkadaşlar merhaba herkese
ben de ekim annesi olucam inş ama aranıza yeni katıldım
aranızda şeker yüklemesinin sonucu yüksek çıkan var mı nasıl önlem aldınız cevap yazarsanız çok sevinirim
Hosgeldin....cnm....herkes nasil ne var ne yok hersey yolundami urfa kavruluyorr
hoşgeldin canım ben bugün yaptırdım ama sonuçları bekleyemedim açlık 85 cikti normal sanırım ama tokluk bilmiyorum. senin kaç cikti ?
doktor rejim veriyor galiba seninki ne önerdi
arkadaşlar merhaba herkese
ben de ekim annesi olucam inş ama aranıza yeni katıldım
aranızda şeker yüklemesinin sonucu yüksek çıkan var mı nasıl önlem aldınız cevap yazarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?