- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
- #1.221
Cnm bugun 28 + 0 haftalik
Inslah canim ya donsun..35 haftalık dönen bile var canım erken daha kısmet olursa döner
Bizde seker yuklememizi hafta basinda yaptirdikk.. aclik:98 tokluk:118 drmuz normall dedi... 50 lik ictik sonrasinda bagirsaklarimi bozdu..
Saglik ocaginda ikinci asimi oldum.. seker yuklemesini Dr muz yaptirdi..Allah tan normal cikti.. ama Neden hala avuclarim Ve ayak tabanlarim yaniyooo
insalh cnm....Ins sizlerinde normal cikar cnm..bi dahaki randevum 20 gun sonra...bakallim artik gecer ins
hep aynı şikayetler :)
bende bıktım ayakları mi yıkamaya çok yanıyor lar gerçekten
benimde yükleme sonuçları iyi ayrıca idrar ve kan tahlilleri de istemişti onlarda temiz perşembe gidince gösteri cem kısmet olursa
insalh cnm....
Evet annem derki cocuk getirmek kolay degil..hakli vallla heleki yazin daha zor.... neyapalim artik basa gelen cekilir...inslah guzel haberlerle gelisin..
hep aynı şikayetler :)
bende bıktım ayakları mi yıkamaya çok yanıyor lar gerçekten
benimde yükleme sonuçları iyi ayrıca idrar ve kan tahlilleri de istemişti onlarda temiz perşembe gidince gösteri cem kısmet olursa
canım normal mi düşünüyorsun doğumu?
şeker testi önemli bencede yaa benim şimdiye kadar aclık şekerim takip ediliyordu şükür bir problem çıkmadı ama bu ölçüm farklı oluyor sanırım.
kızlar bayram tatilinde ne yapacaksınız?
bayram tatilinde tatil yapıcz kısmet olursa :) çok istemiştim eşim işi bırakmadığı için ancak bayram a ayarladık 5 gececik
antalya ya gidiçez bakalım güzel geçer inşallah.
siz neler yapmayı planlıyorsunuz yada bu yaz tatil e gittiniz mi ? deniz havuz güneş yolculuk sorun olur mu ?
Inslah tatil yapariz ama belli deil cnm yaa. Ben cok istiyorum ama kismet oglumda da gitmistim tatile cok iyi gelmisti bol bol yuz bence ben oyle yapmistim ama havuz temizligine dikkat et..
deniz e sıfır seçtik öncelik deniz tabi ama 12 tane havuz varmış onlar da temizdir elbet havuzda daha az enerji ve daha rahat yüzüluyo kısmet bakalım.
sizde gidersiniz inşallah insanın çok ihtiyacı oluyor hele ki bebek geliyorsa :)
nasilsiniz arkadaslar ne war ne yok
bende asiri uykusuzluk war bi turlu uykumu alamiyorum
bide grip gbi oldun ilac werirmi acaba doktor bi burun spreyi werse raziyim
Kendi adina iyiyim diyelim..dun aksam 15 kisilik misafirim vardi....cok sukur grcti...ama yorgunum temizlik yapmm lazim..kendine dikkat et bu aylarin giripi kolay kolay gecmiyor taze limon sodayla ic cnm gecmis olsun...
merhaba arkadaşlar nasılsınız
geçen hafta şekerim yüksek çıkmıştı bgn 100 gr yükleme yapıldı çok şükür şeker hastası değilim:) sadece birden çok yediğim zaman bünyem kaldırmıyormuş çok rahatladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?