- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
- #1.241
gözün aydın canım dikkat te yarar var bir kaç ay daha dikkat edicez artık :)
teşekkür ederim inş dikkat ederek fazla kilo almamız da önlenmiş olur:))
ne kadarlık şimdi bebeğin boyu kilosu
sen ne kadar aldın bir de ?
kiloyu kontrol etmeye çalışıyoruz ama ne kadar başarılıyız bilemiyorum :)
bebeğimin kilosu 706 gr boyunu doktorum hiç söylemez:) ben 7kilo civarı aldım ama geçen haftaki gibi beslenseyydim o kadar almayabilirdim. biraz fazla başladım aslında yoksa sorun etmezdim kiloyu:) sadece doğumum rahat olsun diye çok almak istemiyorum
bebeğimin boyu 706 gr boyunu doktorum hiç söylemez:) ben 7kilo civarı aldım ama geçen haftaki gibi beslenseyydim o kadar almayabilirdim. biraz fazla başladım aslında yoksa sorun etmezdim kiloyu:) sadece doğumum rahat olsun diye çok almak istemiyorum
bu akşam da iftarcilarim var :) allahtan akşam dan bişey ler kalmıştı ortalıkta temiz denk geldi valla :)
bir de ben oruçlu olsam ne kadar güzel olur bu yıl hiç birşey anlamadım ramazanda n.
Nasik gectiii canim insakh cok yorulmadin :)
bende 6. ayı bitirdim 6-7 kilo aldim doktor ne dicek bakalım gerçi normal. boyum da var 10 -15 kilo arası demişti
bebeği çok merak ediyorum bende 2 gün kaldı bakalım ne kadar oldu en son 400 gr cikti 28 cm boyu vardı
Arkadaslar merhaba, ben 24 haftalik hamileyim SAT gore , kac aylik oluyorum kafam karisiyor , ve 6 kilo almisim iyimi sizce ?? 68 kg ile basladim
benimde 21.haftada 400 gr dı 25.haftada 706 olmuştu :) ama yüzünü göstermedi bu ay eliyle kapatmıştı görcem diye sevinip gitmiştim ama nasip olmadı. kilo almak tabi kaçınılmaz 6-7 kilo da çok iyi bence:)
hemen hemen aynı yiz canım 6. ayı bitirdik 7. ayın ilk haftasında yiz
bende 69 la kaldın 76 kiloyum şuanda boyun ne kadardı[/QUOTE Canim benim boy 170 cm , ayni gidiyoruz insallah cok almayiz , yalniz ben fransada yasiyorum ve 24 haftadayum doktorum 5 aya girdin dedi sen 7 ye giriyoruz diyorsun .. karisti kafamm ... dogumun ne zaman tahminen ??
arkadaslar bir sorum daha olacak cok endiseliyim.... 24 haftalik gebeyim ve detayli ultrasonda bebegimin kafa olcumleri cok kucuk cikti, doktor bir ay sonra kontrol edelim dedi , BIP 49 mm // Bebek suanda oturur pozisyondaymis ve bu pozisyonda olan bebeklerin kafalari kucuk ve uzun olurmus( Acaba bizim gibi olan varmi 😔😔
Canim benim boy 170 cm , ayni gidiyoruz insallah cok almayiz , yalniz ben fransada yasiyorum ve 24 haftadayum doktorum 5 aya girdin dedi sen 7 ye giriyoruz diyorsun .. karisti kafamm ... dogumun ne zaman tahminen ??hemen hemen aynı yiz canım 6. ayı bitirdik 7. ayın ilk haftasında yiz
bende 69 la kaldın 76 kiloyum şuanda boyun ne kadardı
Canim benim gelisimi haftasina gore normal geriden degil sadece kafasi karnima degiyormus cunku bas assagi degil , kafasi yukarda ayaklari assada , oturur pozisyonda ve ole olan bebeklerin kafasi kucuk uzun doguyormus anlamadim ki yaa doktorum hic endiseli degil normal diyor ama ben tedirginim birde ben fransada yasiyorum sanirim kontroller turkiyeylz ayni degilbizimki de hep 1 hafta geriden geliyor..sonra toparlıyolarmış..seninki aşırı küçük değildir umarım..
Canim benim boy 170 cm , ayni gidiyoruz insallah cok almayiz , yalniz ben fransada yasiyorum ve 24 haftadayum doktorum 5 aya girdin dedi sen 7 ye giriyoruz diyorsun .. karisti kafamm ... dogumun ne zaman tahminen ??
benim son gun 11/11/2014 yani 9 ay 10 gun oluyormusdoğum ekim sonu kısmet olursa.
doktorlar biraz değişik hesaplıyorlar
7 günden 4 hafta 7×4=28 yapıyor
her aydan 3 yada 4 gün eksik oluyor yani.
bana göre 6. bitti düz hesapta ama doktora göre
5 ay için 3 günü hesapla 10_15 gün sonra bitiyor gibi.
bilmem anlatabildim mi bende pek anlamıyorum da işin içinden böyle çıktım açıkçası :)
ama 6 yi bitirdin dmesede 6 nin icindesin
senin dogum ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?