ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Klomen bugun bitti kızlar salı günü dr a gidiyorum bide bu gece rüyamda kız bebek gördüm hem benm hem de elimden alacaklarmış gibi benim olduğundan da süpeliydin allahım hayırlısı olsun hepimiz için..

inş cnm hkkımızda hyrlısı olsun bugun vercem bnde kan inş belli oluur :) bnmkide degerim yüksek çıksın çok tuhaf bi akıntı geliyor sizin akıntınız var mı

kızlar ümidinizi kırmak istemem ama gecen ayda klomen kullanmıstım ben ılk kezz bütün belirtiler vardı ben de ne arasanız gögüs şişliği uyku kasık agrısı ,akıntı neler neler ama sonra adet oldum klomenın yan etkılerı o belırtıler tabı hamılede olanılırsınız bılemem ama bu belırtıler normal

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Adetimin 21. Günü progesteron testi yapıldı. Sonuç 60 çıktı. Doktor bayağı iyi dedi. Cuma günü gebelik kanı vericem. Bakalım inşallah hayırlı haberler alırız. 60 çıkıpta hamile kalan var mı aranızda ?

oooo cok yuksek yanı umutlandrmıs olmıyım ama progesteron bu derece gebelik olmadan yukselmez inş hamılesndr benmkıde gecen ay 29.43 çıkmıstı bız o zaman bıle gebelıkden süphelenmıstık ama olmadı nasıp deglms

Doktor da biraz umutlandırdı aslında . İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz :)

Merhaba kızlar bende bu ay klomen gonal-f iğne ve dünde çatlatma iğnemi vuruldum dr 19 kasımda hcg yaptır dedi

Evet ilk deneme bu ay. Lh ve E2 bakıldı hep bu ay. Adetin 13.günü e2 2500 civarıydı o gün zaten iğnemi vurdu doktor.
hımm hyırlısı cnm bennmde adetın 3 gunu hormon testımde fsh 9,75 di sorun oydu gebe kalmamamda gecen ayda klomen kullanmstm bu ayda kullandım bıtrdım yumurta takıbım yapılıo suan ana ıgne falan yapılmadı bana

Kaçıncı günün bugün belki yeteri büyüklüğe geldiğinde yumurtalar doktorun iğne önerir. Aslında istesen doktorundan daha garanti olabilir.

Kaçıncı günün bugün belki yeteri büyüklüğe geldiğinde yumurtalar doktorun iğne önerir. Aslında istesen doktorundan daha garanti olabilir.
bugun 12 gunum persembe gunu ılk gttm bu aykı kontrole klomenden sonra az bısey büyümüş gün aşırı ilşki verdi pazartesi tekrar geldı bırdaahakı gttgmde sorcam ama bnmkıler büyümüo heralde

Canım aslında dr hiç sorun yok dedi herşey çok normaldi geçen yıl kasımda ilk bebeğimde düşük oldu ve kürtaj oldum bir yıldır herşey nolmal dedi ama olmadı bu ay da böyle deniyelim dedi.

Canım aslında dr hiç sorun yok dedi herşey çok normaldi geçen yıl kasımda ilk bebeğimde düşük oldu ve kürtaj oldum bir yıldır herşey nolmal dedi ama olmadı bu ay da böyle deniyelim dedi.
Hımm anladım canım inşallah bu ay sağlıkla bebeğine kavuşursun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…