- 3 Kasım 2015
- 56
- 32
- 88
İnşallah canım inşallah bu defa vardır..Ayy sence yaptırayımmı bilemedim ki :) akşam işten çıkınca direk hastaneye gideyim bari :) çok hycanlıyım inş güzel hberler veiririm size :)
Klomen bugun bitti kızlar salı günü dr a gidiyorum bide bu gece rüyamda kız bebek gördüm hem benm hem de elimden alacaklarmış gibi benim olduğundan da süpeliydin allahım hayırlısı olsun hepimiz için..
aynenn bnada oluo aniden demekki ondanmısssbenim klomen kullanırken ateş basması oluyordum canm
oooo cok yuksek yanı umutlandrmıs olmıyım ama progesteron bu derece gebelik olmadan yukselmez inş hamılesndr benmkıde gecen ay 29.43 çıkmıstı bız o zaman bıle gebelıkden süphelenmıstık ama olmadı nasıp deglmsKızlar bugün doktor kontrolüm vardı. Adetimin 21. Günü progesteron testi yapıldı. Sonuç 60 çıktı. Doktor bayağı iyi dedi. Cuma günü gebelik kanı vericem. Bakalım inşallah hayırlı haberler alırız. 60 çıkıpta hamile kalan var mı aranızda ?
Doktor da biraz umutlandırdı aslında . İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz :)oooo cok yuksek yanı umutlandrmıs olmıyım ama progesteron bu derece gebelik olmadan yukselmez inş hamılesndr benmkıde gecen ay 29.43 çıkmıstı bız o zaman bıle gebelıkden süphelenmıstık ama olmadı nasıp deglms
inşaallah tedavi falann göruomuydunDoktor da biraz umutlandırdı aslında . İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz :)
Evet bu ay klomen içtim 13. Günümde de çatlatma iğnesi vuruldum.inşaallah tedavi falann göruomuydun
ilk klomen mı bırde hormon testın nasıl iyimiEvet bu ay klomen içtim 13. Günümde de çatlatma iğnesi vuruldum.
Evet ilk deneme bu ay. Lh ve E2 bakıldı hep bu ay. Adetin 13.günü e2 2500 civarıydı o gün zaten iğnemi vurdu doktor.ilk klomen mı bırde hormon testın nasıl iyimi
hımm hyırlısı cnm bennmde adetın 3 gunu hormon testımde fsh 9,75 di sorun oydu gebe kalmamamda gecen ayda klomen kullanmstm bu ayda kullandım bıtrdım yumurta takıbım yapılıo suan ana ıgne falan yapılmadı banaEvet ilk deneme bu ay. Lh ve E2 bakıldı hep bu ay. Adetin 13.günü e2 2500 civarıydı o gün zaten iğnemi vurdu doktor.
sende sorun neydı cnmMerhaba kızlar bende bu ay klomen gonal-f iğne ve dünde çatlatma iğnemi vuruldum dr 19 kasımda hcg yaptır dedi
Kaçıncı günün bugün belki yeteri büyüklüğe geldiğinde yumurtalar doktorun iğne önerir. Aslında istesen doktorundan daha garanti olabilir.hımm hyırlısı cnm bennmde adetın 3 gunu hormon testımde fsh 9,75 di sorun oydu gebe kalmamamda gecen ayda klomen kullanmstm bu ayda kullandım bıtrdım yumurta takıbım yapılıo suan ana ıgne falan yapılmadı bana
bugun 12 gunum persembe gunu ılk gttm bu aykı kontrole klomenden sonra az bısey büyümüş gün aşırı ilşki verdi pazartesi tekrar geldı bırdaahakı gttgmde sorcam ama bnmkıler büyümüo heraldeKaçıncı günün bugün belki yeteri büyüklüğe geldiğinde yumurtalar doktorun iğne önerir. Aslında istesen doktorundan daha garanti olabilir.
Hımm anladım canım inşallah bu ay sağlıkla bebeğine kavuşursun. :)Canım aslında dr hiç sorun yok dedi herşey çok normaldi geçen yıl kasımda ilk bebeğimde düşük oldu ve kürtaj oldum bir yıldır herşey nolmal dedi ama olmadı bu ay da böyle deniyelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?