ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Kızlar aranızda klomenden sonra iğnesiz yumurtası çatlayan var mı kaçıncı günde catladilar ??

Kızlar aranızda klomenden sonra iğnesiz yumurtası çatlayan var mı kaçıncı günde catladilar ??
ben varım cnm ustelık cok kucuktu bırgunde yok oldu anlamadık sasırdık hatta doktorumda sasırmıstı sımdıye kadar bu kucuklukte yyumurta catlaması görmedım test yapalım dedı ama progesteron testınde yumurtladgm cıkmıstı

Hadi hayırlısı olsun hakkımızda. Ben bu ay ilk kullandım klomen günde 1 tane iğne olmadım ilk olduğu için merak ediyorum ne olacak

Hadi hayırlısı olsun hakkımızda. Ben bu ay ilk kullandım klomen günde 1 tane iğne olmadım ilk olduğu için merak ediyorum ne olacak
banada gecen ay ıgne olmadı genelde cogu doktor ılk aydanda ıgne yapabılıo ama bnmkısı yappmadı ıkıncı ayım bu ay napcak

Eee ne oldu sonuç merak ettim ben :)

Cnm sonuç negatiiff kan da 1,20 çıktı bu ayy olmdı bir daha ki ay artık

banada gecen ay ıgne olmadı genelde cogu doktor ılk aydanda ıgne yapabılıo ama bnmkısı yappmadı ıkıncı ayım bu ay napcak

bnm belirtilerde ignenin etkisiymiş cnm bir daha ki ay denicez artık

Ewt cnm hasta oldu bnde kırmızı kartı gördük :)

Hanımlar merhaba, bende ekim ayında klomen kullandım 28 ekimdede çatlatma iğnemi vurulmuştum.. Bugün 12. günüm inanılmaz gaz sancılarım oluyor ve çok fazla gazım var.. Ayrıca göğüslerim çok acıyor özellikle uçları.. Birde 1 haftadır beyaz akıntım vardı yoğun şekilde bir iki gündür de şeffaf akıntıya döndü.. İğnenin etkisidir diye düşünüyorum.. Dr.m 15. günü ka testi yaptırabilirsin dedi.. Sizce ümitleneyimmi benim gibi belirti yaşayıp adet gören oldumu.. Buarada ben pek belirti arayamıyorum kendimde yani yoğunum evim tadilatta onunla uğraşıyorum.. Kafamda deli sorular

Akıntıyı araştırdım biraz da genellikle adet öncesinde oluyormuş.. Akıntı belirtisi yaşayanların %90'ı adet görmüş
O yüzden tüm ümitlerim tükendi ama yine de dua ediyorum inşallah hamilelik belirtisidir diye

Merhaba cnm yazdıgın belirtilerin hepsini yaşadım bugun adet olma günümdü ve aynı günde kırmızı kartı gördüm :)
birdaha ki aya inş hepimiz güzel hberler veirirz.

Dua et cnm allhın izniyle olur inş bnmde akıntım çok fazlaydı ama hasta oldum malesef o yüzden kafana takma.

selam kızlar bende cumartesi doktora gittim daha önce klomen kullandırdı bi de bebek aspirini yarım gün aşırı iç demişti. şimdi cumartesi gün yumurtalarım 18 mm olarak büyümüş pregnyl 5000 yaptırdı iki tane bi su diyerek ve o gün ilişki girip pazartesi tekrar bi ilişki istiyorum dedi ve cumartesi hayırlı haberler veririz inşallah dedi geldiğinizde cumartesi beklerim dedi ve aspirini bu sürede kullanma bakalım şimdilik ve hiç bi ilaç ta içme ağrı olabilir ama dayan nolur dedi bakalım inşallah.... ama aklıma takılan bu kadar kısa sürede ne olacak ki de cumartesi görecek anlayamadım. bi de kasık ağrım çok oluyo akşamları daha fazla hele sabah ezanına yakın bi saatte içimde bişeyler oldu çat diye seyirdi kasığım hissettim ve ağrı yaptı uyandırdı o derece sonra zor uyudum baya bi ağrıdı yani sabaha kadar. ya yumurta çatladı yada bilmiyorum hayırlısı bakalım... bekleyeceğim...

Kızlar, durumlar nasıl sizde? 6 gün var BAT'ıma, biraz heyecanlıyım ama hiçbir belirtim yok aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…