ben varım cnm ustelık cok kucuktu bırgunde yok oldu anlamadık sasırdık hatta doktorumda sasırmıstı sımdıye kadar bu kucuklukte yyumurta catlaması görmedım test yapalım dedı ama progesteron testınde yumurtladgm cıkmıstıKızlar aranızda klomenden sonra iğnesiz yumurtası çatlayan var mı kaçıncı günde catladilar ??
Hadi hayırlısı olsun hakkımızda. Ben bu ay ilk kullandım klomen günde 1 tane iğne olmadım ilk olduğu için merak ediyorum ne olacakben varım cnm ustelık cok kucuktu bırgunde yok oldu anlamadık sasırdık hatta doktorumda sasırmıstı sımdıye kadar bu kucuklukte yyumurta catlaması görmedım test yapalım dedı ama progesteron testınde yumurtladgm cıkmıstı
Eee ne oldu sonuç merak ettim ben :)inş cnm hkkımızda hyrlısı olsun bugun vercem bnde kan inş belli oluur :) bnmkide degerim yüksek çıksın çok tuhaf bi akıntı geliyor sizin akıntınız var mı
banada gecen ay ıgne olmadı genelde cogu doktor ılk aydanda ıgne yapabılıo ama bnmkısı yappmadı ıkıncı ayım bu ay napcakHadi hayırlısı olsun hakkımızda. Ben bu ay ilk kullandım klomen günde 1 tane iğne olmadım ilk olduğu için merak ediyorum ne olacak
gecen ay o kadar cok belırtı yasadımkı sonunda kırmızıları gördum umudunuzu kırmak ıstemem ama belırtıler cok normal eger ılac kullanıosanızEee ne oldu sonuç merak ettim ben :)
Eee ne oldu sonuç merak ettim ben :)
banada gecen ay ıgne olmadı genelde cogu doktor ılk aydanda ıgne yapabılıo ama bnmkısı yappmadı ıkıncı ayım bu ay napcak
kızlar ümidinizi kırmak istemem ama gecen ayda klomen kullanmıstım ben ılk kezz bütün belirtiler vardı ben de ne arasanız gögüs şişliği uyku kasık agrısı ,akıntı neler neler ama sonra adet oldum klomenın yan etkılerı o belırtıler tabı hamılede olanılırsınız bılemem ama bu belırtıler normal
Topluca birdahaki ay bakalım o zaman hayırlısı..Cnm sonuç negatiiff kan da 1,20 çıktı bu ayy olmdı bir daha ki ay artık
bnm belirtilerde ignenin etkisiymiş cnm bir daha ki ay denicez artık
Topluca birdahaki ay bakalım o zaman hayırlısı..
Hanımlar merhaba, bende ekim ayında klomen kullandım 28 ekimdede çatlatma iğnemi vurulmuştum.. Bugün 12. günüm inanılmaz gaz sancılarım oluyor ve çok fazla gazım var.. Ayrıca göğüslerim çok acıyor özellikle uçları.. Birde 1 haftadır beyaz akıntım vardı yoğun şekilde bir iki gündür de şeffaf akıntıya döndü.. İğnenin etkisidir diye düşünüyorum.. Dr.m 15. günü ka testi yaptırabilirsin dedi.. Sizce ümitleneyimmi benim gibi belirti yaşayıp adet gören oldumu.. Buarada ben pek belirti arayamıyorum kendimde yani yoğunum evim tadilatta onunla uğraşıyorum.. Kafamda deli sorular
Akıntıyı araştırdım biraz da genellikle adet öncesinde oluyormuş.. Akıntı belirtisi yaşayanların %90'ı adet görmüş
O yüzden tüm ümitlerim tükendi ama yine de dua ediyorum inşallah hamilelik belirtisidir diye
Kızlar, durumlar nasıl sizde? 6 gün var BAT'ıma, biraz heyecanlıyım ama hiçbir belirtim yok aslında[/QUOTE Bekliyoruz cnm bizde sabrın sonu tatlı elma diyorum ben :) inşallah Allah ım her isteyene versin inşallah yaa bu güzel duyguyu hepimize tattırır inş...
hastalanma tarihi mi dediğin cnmSenin bat ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?