gecmıs olcn cnm hayırlısıCanım aslında dr hiç sorun yok dedi herşey çok normaldi geçen yıl kasımda ilk bebeğimde düşük oldu ve kürtaj oldum bir yıldır herşey nolmal dedi ama olmadı bu ay da böyle deniyelim dedi.
Benimde problemim yumurta büyümemesiydi. 10 mm de falan kalıyorlardı. 13.günü büyümüşlerdi benimde. Belki pazartesi istenilen ölçüye gelir. O zaman iğne yapar belki.bugun 12 gunum persembe gunu ılk gttm bu aykı kontrole klomenden sonra az bısey büyümüş gün aşırı ilşki verdi pazartesi tekrar geldı bırdaahakı gttgmde sorcam ama bnmkıler büyümüo heralde
Cuma kan tahlilim var cuma belli olcak canım var mı yok mu. Hepimizin Hakkında hayırlısı olsun inş.İnşallah canım sende bebiş varmı?
ayy inşşallh cnm benm yumurtam 11mm de kaldı gecen ay sonra yokmu oldu bısey oldu 21 gunu testı yaptk bızde 29,43 çıktı yanı yumurtlama olmustu bu ay nasıl olck bılmıorm gecen gec olmustu bu ay ılk kontolde buyume oldu cok sukur bende bal tarcın karıstrp yiyorum sımdı büyütüomuşBenimde problemim yumurta büyümemesiydi. 10 mm de falan kalıyorlardı. 13.günü büyümüşlerdi benimde. Belki pazartesi istenilen ölçüye gelir. O zaman iğne yapar belki.
bnm yuurtacıkları bıraz cimri cok azar azar büyüyoBenimde problemim yumurta büyümemesiydi. 10 mm de falan kalıyorlardı. 13.günü büyümüşlerdi benimde. Belki pazartesi istenilen ölçüye gelir. O zaman iğne yapar belki.
Hadi inşallah zaten klomen de içmişsin büyür bence. Doktorum bugün bana eğer bu ay olmazsa sana bir daha ki ay tedavi uygulamıyacağım dedi. Bu ay ki ilaç etkisi bir daha ki ayda devam ediyormuş. Sen geçen ayda içmişsin bu ayda içtin bence büyürler içini ferah tut :)ayy inşşallh cnm benm yumurtam 11mm de kaldı gecen ay sonra yokmu oldu bısey oldu 21 gunu testı yaptk bızde 29,43 çıktı yanı yumurtlama olmustu bu ay nasıl olck bılmıorm gecen gec olmustu bu ay ılk kontolde buyume oldu cok sukur bende bal tarcın karıstrp yiyorum sımdı büyütüomuş
amin cnm inşaallh öylemıymış bılmıodum belkıde ondn ılk kullnmda buyume oldu bu ay gecen ay gec olmustu cunkuHadi inşallah zaten klomen de içmişsin büyür bence. Doktorum bugün bana eğer bu ay olmazsa sana bir daha ki ay tedavi uygulamıyacağım dedi. Bu ay ki ilaç etkisi bir daha ki ayda devam ediyormuş. Sen geçen ayda içmişsin bu ayda içtin bence büyürler içini ferah tut :)
Hadi inşallah bu ay hepimiz seviniriz :)amin cnm inşaallh öylemıymış bılmıodum belkıde ondn ılk kullnmda buyume oldu bu ay gecen ay gec olmustu cunku
aynen ya inşaallah canım ama ben senden umutluyummmHadi inşallah bu ay hepimiz seviniriz :)
Ayy sağol Canım inşallah cuma sonucumu alayım hemen yazarım iyi yada kötü :)aynen ya inşaallah canım ama ben senden umutluyummm
cumaya kadar sabretceksın artık zor olcak tabı senın içinn beklemkAyy sağol Canım inşallah cuma sonucumu alayım hemen yazarım iyi yada kötü :)
Aynen hemde çok zor ama sayılı gün bakalım beklicez görcezcumaya kadar sabretceksın artık zor olcak tabı senın içinn beklemk
aynenn cnm ınsallah bebişin yola cıkmıstır :))))cumaya ne kaldı ki zaten umut varsa beklemk guzelAynen hemde çok zor ama sayılı gün bakalım beklicez görcez
Doğru söylüyorsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)aynenn cnm ınsallah bebişin yola cıkmıstır :))))cumaya ne kaldı ki zaten umut varsa beklemk guzel
amın canım inşaallah senın yumurtalar nasıl büyüdü bısey kullandınmı dogalDoğru söylüyorsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Sadece klomen kullandım canım 1 hafta günde 3 tane . 13. Günümde 10 civarı 18-21 mm yumurtalarım vardı o gün iğne vuruldum.amın canım inşaallah senın yumurtalar nasıl büyüdü bısey kullandınmı dogal
hııımmm ben günde ıkı adet içtimSadece klomen kullandım canım 1 hafta günde 3 tane . 13. Günümde 10 civarı 18-21 mm yumurtalarım vardı o gün iğne vuruldum.
degerlendır sende her ıhtımale karsı imkanın varsaKizlar 10. Gün 11mm idi yumurta bugün 14 iki gündür çok akıntı var bıçak gibi sizliyor arada kasıklarım. Ovulasyon testim yoktu yapamadım bir iki gündür bugün yaptım az silik çıktı. Emin olamadım çatladı mı kaçırdım mı sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?