ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Kızlar bişey sorucam ya ben bu ay ilk defa klomen kullandım da çatlatma iğnesi öncesi kontrolümde doktor 18-2o mm civarı bir yumurta olduğunu söyledi, çok güzel falan dedi ama öyle çok sayıda yumurtadan bahsetmedi, hemen çatlatma iğnesini yaptı..Sanki herkeste bikaç yumurta var gibi görüyorum yazılanlarda, benim durumum anormal mi acaba yahu :)

ben de de 1 yumurta mevcur canm 20 mm yi bulmuştu.hatta çatlatma iğnesi olmama gerek kalmadan kendiliğinden çatladı.bence anormal bir durum yok.bünye meselesi diye düşünüyorum.bazı kadınlarda klomenden sonra 4-5 yumurta büyür gelişir.bazı kadınlarda da 1 veya 2.

Neyse 1-2 veya 3-5, yeter ki döllensin :) Senin durumun neydi canım, benim bat 15 Kasım, beklemedeyim...

ben de bekliyorum cnm 9 kasım ama bügün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif

İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır canım, ben daha önce hamile kaldığımda erken gebelik testini 4 gün önce yapmıştım çıkmamıştı, sonra adet günümde 725 çıkmıştı kanımda...

inşallah cnm benim de senin gibi olur.:)

Olsun ama sonu benimkine benzemesin, bende ilerlemediği için kürtaj olmuştum Sonra bir de kimyasal geçirdim, sonra 3 ay kendimiz denedik hamile kalamadım, şimdi bu ay da klomenle deniyoruz bakalım...

Olsun ama sonu benimkine benzemesin, bende ilerlemediği için kürtaj olmuştum Sonra bir de kimyasal geçirdim, sonra 3 ay kendimiz denedik hamile kalamadım, şimdi bu ay da klomenle deniyoruz bakalım...
Allahım en hayırlısını versin hepimize canım benim.ümtimizi kaybetmek yok.azimle yola devam.

selam kızlar dün doktora gittim bende kontrole cumatresi yine gel dedi o zaman kadar ilişki yasak dedi bilmiyorum ne olacak bakalım o gün neler diyecek.

İnşallah cnm.ben de umidimi kaybetmedim.artık 9 Kasım i bekleyeceğim

Cnm daha erken herkes adet geçnce çok silik çıkıyor diyorlar o yüzden napıyoruz ümidimizi kaybetmiyoruzz :) bnde sabırsızca beklirum arada sancı gibi bişi oluo anlayamadım senin var mı bişi zaman geçmio pazartesi ikimizde hasta olmazsak ertesi gün hmn test yapalım :)

Cnm bünyeye göre değişiyor mesela bn klomen kullanmıyorken 2 yumurtam olurdu her ay şimdi klomen kullandım 5 tane yumurtam var rabbim saglıklı sıhhatli aza noksansız evlat nasıp etsin

selam kızlar dün doktora gittim bende kontrole cumatresi yine gel dedi o zaman kadar ilişki yasak dedi bilmiyorum ne olacak bakalım o gün neler diyecek.

hkkında hyrlısı olsun ilk kez kullanıyorsun galiba sende klomeni . büyük ihtimal cumartesi yumuertaların büyümüş olur igne yapar ilişki günü verir yasaklama sebebide eşinin spermin birikmesi içindir :) hyrlısı olsun inş

sağol güzelim teşekkürler bilgin için hayırlısı inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…