- 3 Kasım 2015
- 56
- 32
- 88
Amin canım cümlemizin. Dr a klomen kontrolüne gittimizdd sadece ultrasonla mı bakıyor?Anladım canım çok geçmiş olsun.inşallah bu kez Allah yüzümüzü güldürür. .
Hayır cnm vajinal ultrason yaparak takip ediyor drlar.Amin canım cümlemizin. Dr a klomen kontrolüne gittimizdd sadece ultrasonla mı bakıyor?
merhaba kızlar bende ekimde klomen ve çatlatma iğnesi kullandım adetime 10 gün var beklemedeyim yani :) cumartesi kontrolüm var hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Tmm cnm cevabın için teşekkürlerHayır cnm vajinal ultrason yaparak takip ediyor drlar.
ben de de 1 yumurta mevcur canm 20 mm yi bulmuştu.hatta çatlatma iğnesi olmama gerek kalmadan kendiliğinden çatladı.bence anormal bir durum yok.bünye meselesi diye düşünüyorum.bazı kadınlarda klomenden sonra 4-5 yumurta büyür gelişir.bazı kadınlarda da 1 veya 2.Kızlar bişey sorucam ya ben bu ay ilk defa klomen kullandım da çatlatma iğnesi öncesi kontrolümde doktor 18-2o mm civarı bir yumurta olduğunu söyledi, çok güzel falan dedi ama öyle çok sayıda yumurtadan bahsetmedi, hemen çatlatma iğnesini yaptı..Sanki herkeste bikaç yumurta var gibi görüyorum yazılanlarda, benim durumum anormal mi acaba yahu :)
ben de de 1 yumurta mevcur canm 20 mm yi bulmuştu.hatta çatlatma iğnesi olmama gerek kalmadan kendiliğinden çatladı.bence anormal bir durum yok.bünye meselesi diye düşünüyorum.bazı kadınlarda klomenden sonra 4-5 yumurta büyür gelişir.bazı kadınlarda da 1 veya 2.
ben de bekliyorum cnm 9 kasım ama bügün erken gebelik testi yaptım sonuç negatifNeyse 1-2 veya 3-5, yeter ki döllensin :) Senin durumun neydi canım, benim bat 15 Kasım, beklemedeyim...
ben de bekliyorum cnm 9 kasım ama bügün erken gebelik testi yaptım sonuç negatif
inşallah cnm benim de senin gibi olur.:)İnşallah erken olduğu için çıkmamıştır canım, ben daha önce hamile kaldığımda erken gebelik testini 4 gün önce yapmıştım çıkmamıştı, sonra adet günümde 725 çıkmıştı kanımda...
inşallah cnm benim de senin gibi olur.:)
Allahım en hayırlısını versin hepimize canım benim.ümtimizi kaybetmek yok.azimle yola devam.Olsun ama sonu benimkine benzemesin, bende ilerlemediği için kürtaj olmuştumSonra bir de kimyasal geçirdim, sonra 3 ay kendimiz denedik hamile kalamadım, şimdi bu ay da klomenle deniyoruz bakalım...
Allahım en hayırlısını versin hepimize canım benim.ümtimizi kaybetmek yok.azimle yola devam.
Amin Canım inşallah :)Benim de bugün itibariyle 10 günüm var canım, hakkımızda hayırlısı olsun :)
İnşallah cnm.ben de umidimi kaybetmedim.artık 9 Kasım i bekleyeceğim
Kızlar bişey sorucam ya ben bu ay ilk defa klomen kullandım da çatlatma iğnesi öncesi kontrolümde doktor 18-2o mm civarı bir yumurta olduğunu söyledi, çok güzel falan dedi ama öyle çok sayıda yumurtadan bahsetmedi, hemen çatlatma iğnesini yaptı..Sanki herkeste bikaç yumurta var gibi görüyorum yazılanlarda, benim durumum anormal mi acaba yahu :)
canım bende akıntı vardı sadece bi de sıcak basıyordu bende ilk kez kullandım işte dün kontrole gittim iyi dedi cumartesi tekrar gidicem o zamana kadar ilişki yasak bi tek bakalım ne diyecek o gün hayırlısı :)Ama uzamıyor uzayan için yumurtlama diyorlardı sanki
selam kızlar dün doktora gittim bende kontrole cumatresi yine gel dedi o zaman kadar ilişki yasak dedi bilmiyorum ne olacak bakalım o gün neler diyecek.
benim klomen kullanırken ateş basması oluyordum canmbnde olmadı cnm
sağol güzelim teşekkürler bilgin için hayırlısı inşallah hepimiz güzel haberler alırızhkkında hyrlısı olsun ilk kez kullanıyorsun galiba sende klomeni . büyük ihtimal cumartesi yumuertaların büyümüş olur igne yapar ilişki günü verir yasaklama sebebide eşinin spermin birikmesi içindir :) hyrlısı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?