25 inde canımSenin bat ne zaman canım?
hastalanma tarihi mi dediğin cnm
25 inde canım
hadi hayırlısı canm ya inşallah.... güzel haberlerini alırız .....Senin daha var o zaman, benim de 15 Kasım...
hadi hayırlısı canm ya inşallah.... güzel haberlerini alırız .....
günaydın kızlar ben maalesef kırmızıları dün akşam gördüm..
Bende dün kırmızı kartı gördüm doktora gidecek misin bn bu ay gitmicem boş geçecegim[/
çok üzüldüm tatlım..evet doktora gideceğim çünkü eğer regl olursan gel 5.günü bakalım kist oluştu mu diye.dedi.doktorum.oluşmamışsa klomene devam sanırım.
Bende dün kırmızı kartı gördüm doktora gidecek misin bn bu ay gitmicem boş geçecegim
günaydın kızlar ben maalesef kırmızıları dün akşam gördüm..
çok teşekkürler tatlım.kısmet gelen aya hayırlısıyla..Sana da geçmiş olsun ve hayırlısı olsun canım...
Canım geçmiş olsun diyelim, klomenle ilk deneme miydi bu ay?
Evet ilk denemeydi cnm hkkımızda hyrlısı olsun
Benim de bu ay ilk deneme ve pek umudum yok zaten, dediğin gibi hayırlısı canım...
bnde bu ay doktora gitmeyecegim ovulasyon testi aldım internetten onunla kendim takip edecekip birde incir kürünü yapacagım .Uumdudu kaybetme cnm yoksa hep morelimiz bozuk oluyor
Canım haklısın da ne bilim olmadıkça insana olması mümkünmüş gibi gelmiyo ama gecenin en yakın olduğu an şafağa en yakın andır diyelim en iyisi :))) Klomenin kist oluşturma riski olduğundan kontrole gitsen mi acaba dicem ama gerçi kist olsa bile adetle atılıyo da diyolar...
doktoru aradım kist olmaz dedi bilmiyrum artık bn bu ay gitmicem cnm inş hamiş olurumda doktora gitmem . hkkımızda hyrlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?