İnşallah Canım hayırlısı olsunHerkese merhaba. Yaşım 37. Benim doktor randevum yarın. Klomen'i ilk kez kullanacağım. Yarın başlatacak sanırım. Umarım bir gün buraya güzel haberler yazmak da kısmet olur :)
Sizlerden de güzel haberler bekliyorum tabii ki.. Birbirimize destek olalım.
1 hafta önce böyleyseler inşallah çoktan çatlmişlardır Bitanem iyi haberlerini bekliyorumInss kalir hamis buyugum olursn bakalim yarin belli.olacak ne durumdalar bir hafta once 18 16 13 du boylari
Seninkilerin boyları ne güzel tam ideal boy ve birbirine yakın çatlatma da olduysan inşallah tam ikizlikBoyları güzelmiş maşallah inşallah olur benimkiler 21 23
Canım hayırlısı olsun bu ay olumsuz olursa Allah korusun ama öbür ay soğan kürü uygula aşırı iyi sonuç alanlar var polikistik içinMerhaba, bende bugün dr. gittim ve polistikover olduğundan klomen'e başlattı. Yarın yani adetimin 4. günü başlıyorum.. Sabah akşam kullanmam için 10 hap verdi. Perşembe akşamı bitiyor. Cuma günü de kontrol için çağırdı.. İnşallah ilk aydan işe yarar..
Canım msjı yeni gördüm merak ettim yumurtaların çok güzel büyümüşler. Yarın mi kontrolün merak ettim seniMrb kizlar ben yeni uye oldum. 2 yillik evliyim 9 aydir bebek istiyoruz ve adetlerim duzensiz son 9 aydir. 2 ay once polikistik over oldugumu ogrendim. Gecen ay hsg cekildi temiz cikti. Bu ay adetimin 4. Gunu baslayip klomen kullandim 5 gun sabah aksam ictim. Adetimin 13. Gunu 20mm 18mm 16mm uc yumurtam olusmus. O gun otrivelli catlatma ignesi vuruldum dr 4 gun iliski dedi 5. Gun tekrar gidicem ins. yumurta catlamistirrrrr
Evet sonuçtan doktorda memnundu ama inan şuan hala ağrıdan ölüyorum direk yumurtalar sağda ve solda feci ağrı yapıyo gün satıyorum adete 7 gün kaldı o zaman belli olacak çatladığı ikizden vazgeçtim bitane sine de razıyımSeninkilerin boyları ne güzel tam ideal boy ve birbirine yakın çatlatma da olduysan inşallah tam ikizlik
Bana iğne yapıldı iki yumurtam var ikiz ihtimali yüksek dedi adeta 7 gün var ama çok ağrım oluyo galiba tutmadı bu ay kısmet adet olacam sanırım
yaaa çatlamışlarmıdır :) geçe pazarsi bu boydaydılar bugun de konrl war bakalım ne oldular bugun hafiften bulantım war ama kendimi dinliyrum sanırım belrtim olsun die1 hafta önce böyleyseler inşallah çoktan çatlmişlardır Bitanem iyi haberlerini bekliyorum
İğneyi olduğum gün gün aşırı ilişki dedi bem işini garantiye almak için her gün uyguladım gün sayıyorum askerlik gibi kaldı 6 günün ama kasık agrılarımahvetti beni ya 1 2 gün daha bekleyim doktora gidicemSenin için sabırsız bir bekleyiş ozaman.. İnşallah 7 gün sonra güzel haberleri alırsın..
Benim bir oğlum var ama yine de ikiz olsun isterim.. Buarada iğneden ne kadar sonra ilişki dedi dr.?
aynen askerlik gibi şafağın kaç :)İğneyi olduğum gün gün aşırı ilişki dedi bem işini garantiye almak için her gün uyguladım gün sayıyorum askerlik gibi kaldı 6 günün ama kasık agrılarımahvetti beni ya 1 2 gün daha bekleyim doktora gidicem
İğneyi olduğum gün gün aşırı ilişki dedi bem işini garantiye almak için her gün uyguladım gün sayıyorum askerlik gibi kaldı 6 günün ama kasık agrılarımahvetti beni ya 1 2 gün daha bekleyim doktora gidicem
6 kaldı saymaya devamaynen askerlik gibi şafağın kaç :)
İnşallah seninde herşey istediğin gibi olur valla adet gibi görünüyo şimdilik ama bakacaz artıkİğneyi olduğun gün başladın yani.. Anladım.. İnşallah bu ağrıların güzel haberlere işarettir. Bende şu iğneyi olsam da bekleyişe geçsem keşke..
bende de war polkstkover bana vermedi ama o ilacıMasallah canim cok sevindim Rabbim dualarini kabul etsin ins :) progestan bi hormonmus hamilelik varsa dusugu engellemek icin veriyolarmis sanirim bende pko oldugu icin dusuk riskide var gebelik olmasi durumunda gerci tek yumurtayla isim zoorrr :)) umutlanmiyoru o yuzden isin kotusu progestan kullanirken adet olmuyomusssun ya da gec geliyormus diye okudum. Dr bu ay tutmazsa 1 ay dinleniceksin dedi bide
Çatladığını söylediyse iyi hemde 3 yumurta çok güzelbende de war polkstkover bana vermedi ama o ilacıbende bugun okadar umutsuzdum ki olmayacak bu ay da dedim sonra doktor çok umutlu konutu üçüde çatlmş dedi bi sewndm ama genede çok umutlanmak istemirum umutlannca hayal krıklıgı daha fazla oluyo
öle dedi ama bakalım olacakmıÇatladığını söylediyse iyi hemde 3 yumurta çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?