ekimde klomen kullananlar destekleşelim

Canım şimdi buldum

Eklentiler

• IMG_6867.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 39
cnm aşağıda dosya yükle var ama ''cevapla''nın yanında sanırım o

valla cook silik bi çizgi var ama adetın 2 gun geçmiş neden bu kadar silik olabilir ki?

Dün akşam 11'de adet olmam gerekiyodu canım, aslında tam 1 gün bile olmadı geçeli ama kandaki değer az olduğu için idrar da silik çıkmış tabi...Bilmiyorum bakalım doktor ne diyecek

belkı arkadasın dediği gibi döllenme gec olduysa ondan da olabilirrr..hala adetin gelmedi demi..hadi inşallah yaa bu ay hepımız hamiş olallııım. kımyasal gebelik ne oluyo peki tontıkto? o nasıl oluuyo yani

belkı arkadasın dediği gibi döllenme gec olduysa ondan da olabilirrr..hala adetin gelmedi demi..hadi inşallah yaa bu ay hepımız hamiş olallııım. kımyasal gebelik ne oluyo peki tontıkto? o nasıl oluuyo yani

Eheheh inşallah canım Bak anladığım kadarıyla sen bu konuda henüz uzmanlık yapmamışsın, derhal bilgilendiriyorum o zaman seni Benim daha önce de olmuştu kimyasal. Yani bu şekilde idrarda ve kanda gebelik tespit ediliyo, bu da demek oluyo ki döllenme olmuş. Ama sağlıksız bi döllenme olduğundan bir süre sonra henüz ultrasonda kese falan görülmeden adet gibi atılıyo kendiliğinden sonlanıyo gebelik...Benim şu anki durumumda da döllenme kesin olmuş ama sağlıklı mı sağlıksız mı devam eder mi etmez mi orası şüpheli...Çünkü kimyasal gebelikte genelde kan değerleri çok yüksek olmuyo, fazla yükselmeden sonlanıyo gebelik...Ben de 20 sayısını az bulduğumdan şüpheye düştüm anlayacağın canım =)) Bekleyip görücez artık...

hımmm..yok ya öyle değildir inşallah.öyle düşünme bakalım. güzel düşün güzel olsun

MRB CNM GÜNAYDIN BENCE BIR GEBELIK TESTI DAHA YAP SEN
Pazar gunu tekrar evde test yaptim pozitifi gordum ama malesef pazartesi sabah bi sancila uyandim ve tuvalete gittim bi parca dustu kan pihtisi gibi ama buyuktu pesine kan akti bi sure ve regl olmaya basladim bugun doktora gittim beta hcg 14.45 cikti ve doktorum düşük yapiorsunuz dedi malesef

frdnr geçmiş olsun, genetik test yaptırdın mı düşük sebebi neymiş? Kısa sürede yeniden olur inşallah.

tontikto yarın tekrar kan testi mi yapacaksın, inşallah sonuç olumlu olur.

Dün iğne vuruldum 14 gün bekleme süresi bu sefer çabuk geçsin çok merak ediyorum inşallah iki çizgi görür anne olurum

AAA CNM COK KOTU OLMUS YAA ALLAH YARDIMCIN OLSUN.KİMYASAL GEBELK MIYDI ACABA

AAA CNM COK KOTU OLMUS YAA ALLAH YARDIMCIN OLSUN.KİMYASAL GEBELK MIYDI ACABA
doktor direk düşük dedi ama kimyasaldır yani bu kadar erken olunca öle diorlarya bundan sonra bir hafta kala kan tahlili yaptırcm 2 günde bir eğer bi yükseliş varsa yani atıorum ilk yaptım 3 çıktı sonra 2 gün sonra 5 çıktı veya daha yükseklerde örnek veriorum böle bişi olursa hemen gidicem dktora ve düşük olmasın diye gözetime alıcam ilaç vericem dedi ama klomen ve çatlatma iğnesine 3 ay ara verdi 3 ay kendiniz deneyin dedi

Canım çok geçmiş olsun, benim de tahminim bana da seninkine benzer bişey olur bikaç gün içinde

CNM 2 tane yumurtam varmış ii yumurrtarın dedi çatlatma ignesi vermedi ilişki gunu vermedi gün aşırı girin dedi başka bişi demedi ilgilenmedi sinir oldum bnde kafama göre ilişkiye gircem

Belki doktor en yüksek şansın öyle olduğunu düşünmüştür canım, sen gün aşırı gir ilişkiye en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…