ekimde klomen kullananlar destekleşelim

dogruu..belkı ılerde tek sorunumuz onlar kalır.onlarla ılgılı konular acar oonları konusuruzzz.innşallahhhh

Evet canım inşallah...Bu arada sonucum geldi, azalmış değerim 18 olmuş. Yani devam eden bi durum yok, kader yolunda devam birlikte :))) İnşallah hemen adet olurum da bir sonraki tedaviye başlayabiliriz, bu böyle arada çomak sokmuş oldu sürece...Kızlar valla böyle durumlar yaşamaktansa direk adet günü gelince adet olmak en temizi

Kızlar bu arada doktorumla da konuştum, kimyasal gebelik olmuş dedi. Çünkü eğer ilaçtansa direk sıfırlanması gerekiyomuş değerin, benimki 21'den 18'e inmiş...Benim bu 3.devam etmeyen gebelik oldu, benle ilgili tüm araştırmaları da yaptırdık, bi sorunum da çıkmıyo. Eşimde morfoloji ve aglünitasyon problemleri var ve normalde bunlar sorun oluşturabiliyo ama benim doktorum sayı ve hareketliliği iyi diye önemli değil demişti. Eşimin üstüne daha fazla araştırma yapacak bi doktora gitmek istiyorum artık...

aaa gercekten miiii :O nye böle oluyo kı cnm yaa.gercekten bu konunun üstüne gitmek lazım. sizde olmaması gibi bi sorun yok. tutunamıyo bebek sorun bu

aaa gercekten miiii :O nye böle oluyo kı cnm yaa.gercekten bu konunun üstüne gitmek lazım. sizde olmaması gibi bi sorun yok. tutunamıyo bebek sorun bu

Aynen canım zaten daha önce 2 kere hamile kaldığımda klomen falan kullanmadan ikisi de ilk denemede olmuştu ama biri kürtaj oldu biri de kimyasal...Bende bütün araştırmalar yapıldı, bulunan tek şey bitane mthfr heterozigot gen mutasyonu ki bunun türkiyede kadınların yarısında olduğu varsayılıyo ve biçok doktor coraspin bile vermiyo. Ben coraspin de kullanıyorum, üstüne yine hamile kaldım yine kimyasal oldu. Eşimdeki morfoloji sorununa odaklanılması lazım artık bence, belki de direk tüp yapmamız lazım bizim, aşılama bile anlamlı olmayabilir çünkü aşılamada sadece hızlı spermleri ayırıyolarmış. Eşimde hız sorunu zaten yok...Kafam karışık da bakalım şimdi eşimi de bi üroloğa götürelim belki direk tüp yaparız. Bidaha klomen kullanmamın anlamlı olduğunu düşünmüyorum....

bencede kesinlikle... boşuna vücuduna hormon yuklemesı yapılmasına hiç gerek yok. morfolojisi kaçtı eşinin?

bencede kesinlikle... boşuna vücuduna hormon yuklemesı yapılmasına hiç gerek yok. morfolojisi kaçtı eşinin?

%2 canım. %52'sinin baş kısmı bozuk %23 boyun, %13 kuyruk,%10 da tamamen bozuk..Baş kısmı en önemli kısımmış zaten. Bi de ayrıca aglütinasyon da pozitif, onun da öyle olmaması gerekiyo..Sayı ve hareketlilik iyi diye hiç takmadı doktor bu sonuçları, bişey olmaz dedi, anlamıyorum ben bu işi...

ama %4 ten sonrası normal değilmiydi ya.ben oyle hatrlıyorm sankı kruger testine göre 4-14 arası değil miydi

Aynen canım normalde en az %4 olması lazım ama doktor sayı fazla %2 de olabilir demişti. Burada bazı kişilerin doktorları sonuç %2 çıkınca direk tüp bebeğe yönlendirmiş

GEÇMİŞ OLSUN CNM KADER ARKADAŞIM DİCEM SANA ARTIK OFF YAA VARDR Bİ HAYIR SANA BİR GÖREV VERİCEM BENCE SEN BİZE Bİ SAYFA AÇ KİMYASAL GEBELİKLE İLGİLİ BAKIORUM SAYFALAR AKTİF DEĞİL SEN AÇ BEN İLK YAZAN OLURUM OLURMU

evet cunku bizim dr da 4un altında çıkarsa direk tüp bebek önerecegm klomene başlamadan demişti de ordan hatrlıyorm.bizimki de %10... gebe kalma sansı %49 yazıyor internette ama dr ıyı dedi bize

evet cunku bizim dr da 4un altında çıkarsa direk tüp bebek önerecegm klomene başlamadan demişti de ordan hatrlıyorm.bizimki de %10... gebe kalma sansı %49 yazıyor internette ama dr ıyı dedi bize

%10 çok iyi canım %2 'ye göre düşününce baya yüksek. Ben gerçekten %2'yle boşa kürek çekiyoruz gibi hissediyorum...

Canım çok sağol. Ben açarım konu ama nasıl bi içerik istiyosun onu söyle bakalım bana :) Yani sadece kimyasal gebelik yaşayanlar burada toplanalım gibi bişey mi?

Canım çok sağol. Ben açarım konu ama nasıl bi içerik istiyosun onu söyle bakalım bana :) Yani sadece kimyasal gebelik yaşayanlar burada toplanalım gibi bişey mi?
KİMYASAL GEBELİK ERKEN DÜŞÜK BEBEK SAHİBİ OLMAK İÇİN UĞRAŞANLAR KAPSAMLI OLABİLR :)

bana 3 ay ara verdirdi sana bişi dedimi doktorun klomen tedavisine bana 3 ay gelme dedi yaa kendiniz deneyin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…