bana 3 ay ara verdirdi sana bişi dedimi doktorun klomen tedavisine bana 3 ay gelme dedi yaa kendiniz deneyin dedi
bana coraspirin ve folik verdi bunları sürekli kullan dedi gebelik olursada öğrenebildiğimiz kadar erken öğrenelim dedi ona göre koruyuucu önlemler alırız ilaç takviyesi yaparız belki dediBana henüz bişey demedi, adet olunca gidicem, o zaman ne dicek bakalım...Normalde bu tip durumlarda genetik testler falan yapılıyo galiba pıhtılaşma sorunu vs. var mı diye. Benim daha önce kürtajım da olduğundan ilk kimyasal gebelikten sonra o testlerin hepsini yaptırmıştım. Pıhtılaşma problemi haricinde bu tip durumlar nelerden kaynaklanıyo bilmiyorum...
kaçıncı gün cnm?Ya ben gülücük koyuyorum çıkmıyorburdan eklemek gerekiyor sanırım.
Kızlar yüzünde bi Ateş var iğneden beri, biraz da şişlik var, hayırla şu dönem bi geçse
Ya ben gülücük koyuyorum çıkmıyorburdan eklemek gerekiyor sanırım.
Kızlar yüzünde bi Ateş var iğneden beri, biraz da şişlik var, hayırla şu dönem bi geçse
bana coraspirin ve folik verdi bunları sürekli kullan dedi gebelik olursada öğrenebildiğimiz kadar erken öğrenelim dedi ona göre koruyuucu önlemler alırız ilaç takviyesi yaparız belki dedi
Pazartesi vuruldum 4. Günüm canımkaçıncı gün cnm?
şişlik bendede olmuldu cnmYa ben gülücük koyuyorum çıkmıyorburdan eklemek gerekiyor sanırım.
canim msjlarini takip ediyo dum cok üzüldüm rabbim bir daha yasatmasin vakti zamani gelince ins bizimde yüzümüz gulecekKızlar bu arada doktorumla da konuştum, kimyasal gebelik olmuş dedi. Çünkü eğer ilaçtansa direk sıfırlanması gerekiyomuş değerin, benimki 21'den 18'e inmiş...Benim bu 3.devam etmeyen gebelik oldu, benle ilgili tüm araştırmaları da yaptırdık, bi sorunum da çıkmıyo. Eşimde morfoloji ve aglünitasyon problemleri var ve normalde bunlar sorun oluşturabiliyo ama benim doktorum sayı ve hareketliliği iyi diye önemli değil demişti. Eşimin üstüne daha fazla araştırma yapacak bi doktora gitmek istiyorum artık...
Geçen ay aynı şeyi yaşadım ama Klomen kullanmadım, biraz leke geldi sonra birden kesildi ümitleniyordum ki 2 gün sonra devamı geldi.Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. kesin adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? ya da yerleşme kanaması olabilir mi ? yaşayan var mi? kafam allak bullak.
normalde hiç böyle bişey yaşamadım ama tabi klomen yapmış olabilir. insallah olumlu sonuç olurGeçen ay aynı şeyi yaşadım ama Klomen kullanmadım, biraz leke geldi sonra birden kesildi ümitleniyordum ki 2 gün sonra devamı geldi.
İnşallah sende sonuç olumlu olur.
Kızlar nasılsınız, yine haber aldım kardeşim hamileymiş 2 ay arayla evlenmiştik oda istiyordu sevindim.
Benim de şu aralar son günlerim Zaman geçmek bilmiyor bi belli olsaydı, hayırlısı ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?