ekimde klomen kullananlar destekleşelim

tontikto hayırlısı canım elbet bi vakti var inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.
Burda konuşmayı bende seviyorum, herkes aynı şeyleri yaşayınca güzel oluyor.
Geçen gün karnım ağrıdı galiba iğneden yumurtları hissediyor gibiydim bir ortamda karnım Ağrıyor dedim, ovulasyon dönemin olabilir biliyorsun değil mi dedi biri Şöyle bi baktım içimden bilmem mi of dedim.
Biri de deri yoksa hamilemisin epeydir değilim dedim

bana 3 ay ara verdirdi sana bişi dedimi doktorun klomen tedavisine bana 3 ay gelme dedi yaa kendiniz deneyin dedi

Bana henüz bişey demedi, adet olunca gidicem, o zaman ne dicek bakalım...Normalde bu tip durumlarda genetik testler falan yapılıyo galiba pıhtılaşma sorunu vs. var mı diye. Benim daha önce kürtajım da olduğundan ilk kimyasal gebelikten sonra o testlerin hepsini yaptırmıştım. Pıhtılaşma problemi haricinde bu tip durumlar nelerden kaynaklanıyo bilmiyorum...

bana coraspirin ve folik verdi bunları sürekli kullan dedi gebelik olursada öğrenebildiğimiz kadar erken öğrenelim dedi ona göre koruyuucu önlemler alırız ilaç takviyesi yaparız belki dedi

Ya ben gülücük koyuyorum çıkmıyor burdan eklemek gerekiyor sanırım.

Kızlar yüzünde bi Ateş var iğneden beri, biraz da şişlik var, hayırla şu dönem bi geçse

Ya ben gülücük koyuyorum çıkmıyor burdan eklemek gerekiyor sanırım.

Kızlar yüzünde bi Ateş var iğneden beri, biraz da şişlik var, hayırla şu dönem bi geçse

Canım bana da oluyodu o ateş basması..Gülücüğü ben de koyamıyorum bu arada, normal böyle gülücük yapıyorum parantezli :)

bana coraspirin ve folik verdi bunları sürekli kullan dedi gebelik olursada öğrenebildiğimiz kadar erken öğrenelim dedi ona göre koruyuucu önlemler alırız ilaç takviyesi yaparız belki dedi

Canım iyi olmuş coraspin kullanman, pıhtılaşma sorunu varsa ona karşı önlem almış doktorun

Kızlar Aran'ımda benim gibi hamile kalmadan önce 4,5 kilo versem diyen var mı?
Bir yandan enerjisiz yada vitaminsiz kalmak istemiyorum ama bu kilo vermeye engel değil. Birde yürüyüş dışında mekik bile çekmekten çekiniyorum. Boyum 1.57 kilom 58 sizde Nasıl?

canim msjlarini takip ediyo dum cok üzüldüm rabbim bir daha yasatmasin vakti zamani gelince ins bizimde yüzümüz gulecek

Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. kesin adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? ya da yerleşme kanaması olabilir mi ? yaşayan var mi? kafam allak bullak.

Geçen ay aynı şeyi yaşadım ama Klomen kullanmadım, biraz leke geldi sonra birden kesildi ümitleniyordum ki 2 gün sonra devamı geldi.
İnşallah sende sonuç olumlu olur.

Geçen ay aynı şeyi yaşadım ama Klomen kullanmadım, biraz leke geldi sonra birden kesildi ümitleniyordum ki 2 gün sonra devamı geldi.
İnşallah sende sonuç olumlu olur.
normalde hiç böyle bişey yaşamadım ama tabi klomen yapmış olabilir. insallah olumlu sonuç olur

Kızlar nasılsınız, yine haber aldım kardeşim hamileymiş 2 ay arayla evlenmiştik oda istiyordu sevindim.
Benim de şu aralar son günlerim Zaman geçmek bilmiyor bi belli olsaydı, hayırlısı ya..

Kızlar nasılsınız, yine haber aldım kardeşim hamileymiş 2 ay arayla evlenmiştik oda istiyordu sevindim.
Benim de şu aralar son günlerim Zaman geçmek bilmiyor bi belli olsaydı, hayırlısı ya..

sevindim cnm rabbim sanada nasip etsin bnm dde son 4 gün senin kaç gün var

14 aralıkta iğne oldum, 27. Gün ama 29-30 gün olmadan emin olamıyorum test bile yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…