- 1 Ekim 2025

- 199

- 269

- 18

- 32

- Konu Sahibi baharinadasi
 - 

T+9 sonucum 217İkiz hamile olan arkadaşlar betanın çok mu yuksektı?@baharinadasi
Ya benım T+9 269T+9 sonucum 217
T+11 sonucum 539
T+ 13 sonucum 1939
Benim böyleydi canım
Yaaaa banada dua edermisin acaba bugün erken gebelik testi yapsam çıkar mı kiYaaa 5.gün embriyosunuben 3.gün embriyosu için 8.gün test yaptım 
yarın sabah idrarıyla mı yapsan canımm. Tabi ki dua ederim. Çok güzel haberlerle dön İnşallahYaaaa banada dua edermisin acaba bugün erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki
Normal hatta ikiz olabilir :)Ya benım T+9 269
T+759 normal mı acaba
İkiz gebeliklerde olan bir durum diye biliyorum, endişe etmeyin. Benim son gittiğimde, doktorum haftası ile uyumlu şeklinde bilgi geçti, arada acil kanama şikayetiyle gittiğim doktorun ölçümünde de aralarında iki gün vardı. Yine de tereddütünüz olursa cuma günü kontrolünüzden sonra bir hekime daha muayene olun isterseniz, perinatologa da görünebilirsiniz. Sağlıkla büyüsün miniklerinizK Kittylovers T tomrisuyar D damybe kızlarrr tecrübelerinize ihtiyacım var
Bu cumartesi kontrole gittim doktor keselerden birinde hareket gördü diğerinde henüz birşey yok dedi hareket gördüğü kese için 6 hafta 2 gün diğeri için 5 hafta dedi Cuma günü gel net durum belli olur dedi siz böyle bir durum yaşadınız mı biri diğerinden geri gelişimde olan oldu mu??
İlaçlardan da olabilir hamilelik belirtiside . Benimde tansiyonum düşer gibi olmustu ama 11. Gundu birden midem bulanip kasik bel ağrısı yaşamıştım bayılcam falan sanmıştım. Ama en cok belli eden deli gibi yemek yiyorum suanda da deli gibi yiyorum hic doymuyorum.Ya size birşey sormak istiyorum şimdi bugün transfer günüm hariç 6. Günüm ben günlerdir deli gibi yemek yiyorum bu ilaçlara başladığımdan beri ilaçlar bana 4 kilo aldırdı 20 günde ama bugün sabah yine iştahla kahvaltı yapacaktım ki biranda midem bulandı öğürdüm ağzıma acı ilaç tadı geldi iki üç lokma zor yedim hala midem pıt pıt atıyor sizce hamilelik yüzünden olsa erken değil mi yada ilaçlar yüzünden mi acaba konumu açsam cok stres oldum
Bende öyle aşırı yemek yiyiyorum şimdiden çok kilo aldım daha 8 ay var nasıl olcak hiç bilmiyorumİlaçlardan da olabilir hamilelik belirtiside . Benimde tansiyonum düşer gibi olmustu ama 11. Gundu birden midem bulanip kasik bel ağrısı yaşamıştım bayılcam falan sanmıştım. Ama en cok belli eden deli gibi yemek yiyorum suanda da deli gibi yiyorum hic doymuyorum.
Ben daha kilo almamışım simdi tartıldım siz oyle diyince. 600 gram vermişim. Ama daha erken transferden sonra 14. Gündeyim muhtemelen bende alırım.Bende öyle aşırı yemek yiyiyorum şimdiden çok kilo aldım daha 8 ay var nasıl olcak hiç bilmiyorum
Evet, benim keselerden biri diğerinden 3 gün küçük. Cumartesi biri için 6+5 diğeri için 6+2 dediler. Biri diğerinden biraz küçük olabiliyor dendi. 8 güne kadar olan fark kabul edilebilir. Zaman içinde kendini toparlayıp yetişiyor. Ancak 8 günün üzeri riskli dendi.K Kittylovers T tomrisuyar D damybe kızlarrr tecrübelerinize ihtiyacım var
Bu cumartesi kontrole gittim doktor keselerden birinde hareket gördü diğerinde henüz birşey yok dedi hareket gördüğü kese için 6 hafta 2 gün diğeri için 5 hafta dedi Cuma günü gel net durum belli olur dedi siz böyle bir durum yaşadınız mı biri diğerinden geri gelişimde olan oldu mu??
Ay 11.gunde bana da aynısı oldu bayılma hissi mide bulantısı tansıyonum düştü dedimİlaçlardan da olabilir hamilelik belirtiside . Benimde tansiyonum düşer gibi olmustu ama 11. Gundu birden midem bulanip kasik bel ağrısı yaşamıştım bayılcam falan sanmıştım. Ama en cok belli eden deli gibi yemek yiyorum suanda da deli gibi yiyorum hic doymuyorum.
Sonra geçti ama benim sabah aç karnına oldu şimdi iyiyim iştahım da açıldı acaba ilaçlar mi yapıyor çünkü bugün benim için çok erken 5. Gün embriyosu bugün transfer hariç 6. GünAy 11.gunde bana da aynısı oldu bayılma hissi mide bulantısı tansıyonum düştü dedim
teşekkür ederim inşallah öyledir içim rahatladı :)Evet, benim keselerden biri diğerinden 3 gün küçük. Cumartesi biri için 6+5 diğeri için 6+2 dediler. Biri diğerinden biraz küçük olabiliyor dendi. 8 güne kadar olan fark kabul edilebilir. Zaman içinde kendini toparlayıp yetişiyor. Ancak 8 günün üzeri riskli dendi.
Kaçınca gün embriyosuKizlar selam. Benim bugun T+8.gunum. Dayanamayip kan testi verdim. Sonuc 69.55 geldi. Sizce cokmu dusuk?
Ben 10. gün evden çıkamadım, tansiyonum düştü sandım ama ölçtüm normaldi. Hormonlar gevşeme rahatlama hissi yapıyormuş, alışık olmayınca insan tansiyon düşüklüğü sanabilir. Bu hormon sistemi çok çılgın gerçekten biyolojiye olan merakım arttı. Her şeyi kontrol ediyorlar.Ay 11.gunde bana da aynısı oldu bayılma hissi mide bulantısı tansıyonum düştü dedim
6. gunKaçınca gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?