• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekimde Pozitifi Görenler

Kanamam açıldı 2 saat önce ağla ağla mahvoldum 😰 hastaneye zor yetiştik yatırdılar. Serum alıyorum şuan. Kese yerinde dediler ama çok endişeliyiz hala. Ahh kızlar canımdan can gitti…Dua eder misiniz bana 😰

Canım benimde ilk
T+9 217
T+11 539
T+ 3 Bugün ki sonucum 1939 acaba ikiz olabilir mi 😇

Eki Görüntüle 3663332
merhaba sanırım aynı gün transfer olmuştuk. Benim de pozitif çok şükür . Sanki birkaç gündür gebelik belirtileri azaldı gibi sizde de bu şekilde mi ? Aldığımız ilaçlar yüzünden mi acaba bayağı endişelendim 🥹

Kanamam açıldı 2 saat önce ağla ağla mahvoldum 😰 hastaneye zor yetiştik yatırdılar. Serum alıyorum şuan. Kese yerinde dediler ama çok endişeliyiz hala. Ahh kızlar canımdan can gitti…Dua eder misiniz bana 😰
Allah kolaylık versin kuzucum. Bolca ya musavvir oku

Rabbim yardımcın olsun. Kolaylaştırsın işlerini inşallah. Yavrun sımsıkı tutunsun sana 🙏

Merhaba sizinle transferimiz aynı gün galiba bizim 11 ekim cumartesi oldum ben transfer. Bana doktorum 2 hafta sonra ultr yapalım dedi . vıjınal yapmak istemediği için mi acaba ? 2 hafta sonra ult ile mi görünüyor acaba ?
Canım yeni gördüm yazdığını kusura bakma evet doktorlar kimi tercih etmiyor kalp atışıyla beraber üstten kontrolünü yapıyorlar
Benim doktorum dün alttan kese muayenesi yaptı 2 hafta sonra da kalp atışı kontrolü için çağırdı

Canım inşallah sıkıntısız bir şekilde taburcu edilirsin Moralini yüksek tutmaya çalış bak ne güzel yerinde kese sakın üzme kendini hayırlısıyla hiçbirşey olmadan çıkacaksınız 🙏

merhaba sanırım aynı gün transfer olmuştuk. Benim de pozitif çok şükür . Sanki birkaç gündür gebelik belirtileri azaldı gibi sizde de bu şekilde mi ? Aldığımız ilaçlar yüzünden mi acaba bayağı endişelendim 🥹
Hayırlı olsun gözün aydın canım :nazar: arada bende de gidiyor arada kasık ağrısı oluyor okadar

Bende yarın Axa sigorta ile görüşeceğim TSS ordan yaptırmıştık fakat doğum paketi eklenmemiş sanırım Onu dahil edebiliyor muyum konuşacağım olmazsa hastanelerde ve tüp bebek kliniğinde ki doğum paketi fiyatlarını araştıracağım.
Duruma göre bende bilgilendiririm. İlaç devamı konusunda da aynı şekilde öğrenip bilgi vereceğim
Benim axa sigorta ama planlı gebelik olduğu için karşılanmıyor

Back
X