- Konu Sahibi baharinadasi
Teşekkür ederimE gözün aydınsağlıkla sürsün katlansın inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimE gözün aydınsağlıkla sürsün katlansın inşallah
![]()
İkisinin kaliteside çok iyi neden olmasın olabilir inşallah çokta güzel olur rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin5.gün embrıyosu biri 4AA diğeri 3AB .teşekkür ederim.ikiz midir acaba
Teşekkür ederimİkisinin kaliteside çok iyi neden olmasın olabilir inşallah çokta güzel olur rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Tebrik ederim inşallah kat ve kat artarak büyüsün 5.gün embriyosu mu bazen erken olduğu için de düşük çıkıyor ama bence iyiKizlar selam. Benim bugun T+8.gunum. Dayanamayip kan testi verdim. Sonuc 69.55 geldi. Sizce cokmu dusuk?
Gözünüz aydın, gününe göre iyi bir değer benceKizlar selam. Benim bugun T+8.gunum. Dayanamayip kan testi verdim. Sonuc 69.55 geldi. Sizce cokmu dusuk?
6. gun benimki iki tane transfer edilmisti. Biraz yavas blast olmustu o yuzden biraz korkuyorum.Tebrik ederim inşallah kat ve kat artarak büyüsün 5.gün embriyosu mu bazen erken olduğu için de düşük çıkıyor ama bence iyi
Korkma bebeğin sana sımsıkı tutanacak yüreğini ferah tut dualarımız seninle6. gun benimki iki tane transfer edilmisti. Biraz yavas blast olmustu o yuzden biraz korkuyorum.
tesekkur ederim insallah tek duam buKorkma bebeğin sana sımsıkı tutanacak yüreğini ferah tut dualarımız seninle![]()
Benim 6. Gün 29 9. Gün 104 gelmişti bence güzelKizlar selam. Benim bugun T+8.gunum. Dayanamayip kan testi verdim. Sonuc 69.55 geldi. Sizce cokmu dusuk?
Sizinle aynı gündü bugün.Kese göründümü inşallahBenim de o tarih![]()
Teşekkür ederimİkisinin kaliteside çok iyi neden olmasın olabilir inşallah çokta güzel olur rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
Nerede yaptırdınız Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba bende ilk tedavi pozitif alanlardan biriyim. İlaçlarıma devam etmemi söyledi doktorum keseyi görene kadar yarın tekrar kan vereceğim.
Keseyi görene kadar tüp bebek doktorumda devam edeceğim. Sonra başka ilde oturduğum için yaşadığım ilde bir doktor bulmam lazım
İlaçlarım
Estrofem günde iki kez
Progestan fitil günde 3 kez
Progestan iğne 3 günde 1 kalçadan
Coraspin günde 1 kez
Birde takviyem var prowomen oda günde 1 kez.
Kocaeli’nde yaptırdık biz canım. AminnnNerede yaptırdınız Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hangi kurum?Kocaeli’nde yaptırdık biz canım. Aminnn
Canım eray Çalışkan kliniğinde tedaviye başladık biz yumurta büyütme işlemleri kendi kliniğinde oldu kendisi İstanbul’da Momart ile anlaşmalı yumurta toplama ve transferi Momartta yaptı yine eray hoca.Hangi kurum?![]()
2.8 artış vardı. Ama bir ara durakladı sonra 630 Dan 1730 a fırladı bir daha da baktırmadım zaten. İlk öğrendiğimde transfer sonrası 5. Güm 18 çıkmıştıİkiz hamile olan arkadaşlar betanın çok mu yuksektı?@baharinadasi
13. Gün betam 1730 çıkmıştı. Ama az çıkıp ikiz olanlar da mevcut. İkiz olma düşüncesi endişelendiriyor mu sizi? Gönlünüzden geçen neyse onu versin rabbim sizeSelam kızlae .
5. Gün tek embriyo transferi oldum.
10 gunde betahcg 303
13. Gunde 923 cikti.
Acaba ikiz mi diye endiseliyim olabilir mi acaba
Evet gördük çok şükür. Çift embriyo transferi olmuştum 1 tane gördük 2 hafta sonra da kalp atışını duymak için gideceğizSizinle aynı gündü bugün.Kese göründümü inşallah![]()