Ekim'de Tp bebek tedavisine balayacaklar...

kızlar bugün herkesten bi ricam var 10 ar tane tefriciye okurmusunuz lütfennn
2dk sürüyo lütfennnnnnnnnnnnnnn

ayşem nabersin yaaa

melirim cnm benim nerde istersen orda buluşalım ama zamanla hemen buradan diğer tarafa geçmek olmaz şimdi malum burda işlerim var :)))

tamam şekercim dua okuyorum 10 tane ekleyebilirsin gizemim kendime gelsem çok yeyler yapacağımda biraz zamana ihtiyacım var sanırım.

meldir bitanem sirkelen artık bak yeni yıl geliyor yeni topiğimizde var :)))
herşeye yeni baştan başlayacağız
üzülme artık ben canı gönülden inanıyorum rabbim hepimizin kucağını bebişlerimizle doldurucak
inan buna

kız cadı nevin oklava geliyo kafana ama heeee
hihihiihihihi kız ne yalnış anlıycam yaa delürme

yavruumm kuzum zaten senin için topluyorum tefriciyeleri senin okuduklarınıda sudenaza yazıyorum cnm ozaman allah kabul etsin sağolasın

kuşum cnm benim llah kabul etsin şeker sağolasın cnm inşallah pozitif sonucunu verirsin bize

yazdım cnm benim sağolasın allah kabul etsin bugün yavruum un dualarını bitirelim pazartesi sudenaza salıda silama okuruz artık iyi olur dimi cnm benim

şekerler ben birazdan çıkıyorum allaha emanet olun canlar pazartesi görüşürüz inşallah

yazdım cnm benim pazartesi toplayıp yazıcam hepisini buraya allaha emanet ol cnm arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…